Ο εγγονός μου Τόνυ, ο οποίος ζούσε μαζί μας, σκοτώθηκε σε ηλικία 23 ετών. Αγαπούσε πολύ τα σκυλιά, αν και ήταν αλλεργικός σ'αυτά. Παρ' όλα αυτά νοιαζόταν τόσο πολύ που άρχισε να τα αναπαραγάγει. Αφού έφυγε από την ζωή, ένας καλός φίλος και γείτονας υιοθέτησε ένα από τα σκυλιά του. Ήταν ένα Αμερικάνικο Τεριέ, κοινώς γνωστό ως «Πιτ Μπουλ Τεριέ» Το σκυλί αυτό ήταν πραγματικά όμορφο και δεν είχα δει ποτέ μου ένα τέτοιο σκυλί του αναστήματός του. Ήταν κίτρινο-καφέ και είχε ένα τεράστιο κεφάλι. Έμοιαζε πάρα πολύ με λιοντάρι μινιατούρα! Κάθε φορά που φεύγαμε από το σπίτι, το σκυλί στεκόταν με τα πόδια του στο φράχτη και το τεράστιο κεφάλι του πάνω από το φράχτη, για να μας χαιρετήσει, τι χαιρετισμός!
Εν πάση περιπτώσει, έχω παρατηρήσει ότι αν και τα σκυλιά είναι άφωνα και μόνο με την παρουσία τους, μαθαίνεις πολλά από αυτά και όσο πιο πολλά μαθαίνεις για τις ικανότητές τους και τη συμπεριφορά τους, τόσο πιο πολύ θα καταλάβεις πόσο πολύπλοκα και καταπληκτικά είναι!
Φροντίστε τα κατοικίδιά σας και αυτά με τη σειρά τους, θα σας ανταμείψουν με τα σιωπηλά τους δώρα!
Εν πάση περιπτώσει, έχω παρατηρήσει ότι αν και τα σκυλιά είναι άφωνα και μόνο με την παρουσία τους, μαθαίνεις πολλά από αυτά και όσο πιο πολλά μαθαίνεις για τις ικανότητές τους και τη συμπεριφορά τους, τόσο πιο πολύ θα καταλάβεις πόσο πολύπλοκα και καταπληκτικά είναι!
Φροντίστε τα κατοικίδιά σας και αυτά με τη σειρά τους, θα σας ανταμείψουν με τα σιωπηλά τους δώρα!
Last edited: