Ταυτοποίηση και …Αντίχριστος

Panos33

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2006
41
0
Να σας πω και τη ταπινη μου γνωμη για τα τσιπ γιατι το βλεπετε ετσι τωρα,αλλα η βαλιτσα παει πιο μακρια,αρχισε αυτο απο τα ζωα για να το γνωρισει ο κοσμος και σε λιγο καιρο θα αρχισουν να μαρκαρουν και ανθρωπους,θα κατιργηθη το χρημα και μονο αυτι που θα εχουν το τσιπ επανο τους θα πουλουν και θα αγοραζουν,αλλα θα εχουν και φριχτους πονους στην κοιλια και στο κεφαλι,και θα ελενχονται ανα πασα στιγμη τη κανουν και που ειναι.Και αυτα δεν τα λεω εγω τα λενε οι Γραφες πριν απο χιλιαδες χρονια.Και το τη ακολουθηση μετα ....... δεν λεω παντα με λεγομενα απο τις γραφες γιατι μερικοι απο εδω μεσα θα αρχισουν να κοροιδευουν........

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
....και περιηγεν ολην την γαλιλαιαν ο ιησους διδασκων εν ταις συναγωγαις αυτων και κηρυσσων το ευαγγελιον της βασιλειας και θεραπευων πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν εν τω λαω......

Panos33

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2006
41
0
galazio said:
....και περιηγεν ολην την γαλιλαιαν ο ιησους διδασκων εν ταις συναγωγαις αυτων και κηρυσσων το ευαγγελιον της βασιλειας και θεραπευων πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν εν τω λαω......
Kαλα εσυ,δεν το συζηταμε ολα τα ξερεις παντα πετιεσε σαν ****, σε ολες τις συζητησεις εισε μεσα αδικισε χρυση μου,και αν κρινω και απο το ονομα σου ,κανενας ******* θα εισε, ποιος σοβαρος θα εμπενε με τετοιο ονομα,******,ο κοσμος ας κρινει μονος του.

ROTTIE: Οι άπρεποι χαρακτηρισμοί αφαιρέθηκαν. Η επόμενη, ανάλογου ύφους δημοσίευση, θα διαγραφεί χωρίς προειδοποίηση.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Panos33 said:
Να σας πω και τη ταπινη μου γνωμη για τα τσιπ γιατι το βλεπετε ετσι τωρα,αλλα η βαλιτσα παει πιο μακρια,αρχισε αυτο απο τα ζωα για να το γνωρισει ο κοσμος και σε λιγο καιρο θα αρχισουν να μαρκαρουν και ανθρωπους,θα κατιργηθη το χρημα και μονο αυτι που θα εχουν το τσιπ επανο τους θα πουλουν και θα αγοραζουν,αλλα θα εχουν και φριχτους πονους στην κοιλια και στο κεφαλι,και θα ελενχονται ανα πασα στιγμη τη κανουν και που ειναι.Και αυτα δεν τα λεω εγω τα λενε οι Γραφες πριν απο χιλιαδες χρονια.Και το τη ακολουθηση μετα ....... δεν λεω παντα με λεγομενα απο τις γραφες γιατι μερικοι απο εδω μεσα θα αρχισουν να κοροιδευουν........
Ό άλλος φοβόταν να βάλει τσιπ στο ροτβάηλερ, μην το καταλάβει ο Αντίχριστος!!!

Έχεις δίκιο Πάνε, τα τσιπ είναι σατανικά, μην το κάνεις αυτό το έγκλημα στον σκύλο σου, προτίμησε το τατουάζ, βάλε κατ ευθείαν το 666 με τατουάζ, ώστε να μην παιδευτεί ο Αντίχριστος να βρει ποιοί σκύλοι έχουν τσιπ και ποιοί όχι... Έτσι κι αλλιώς κατά διαόλου πάμε, εσύ νομίζεις ότι έχεις ελπίδες για παράδεισο? Παιδιά και γέροι πεθαίνουν από την πείνα, κι εσύ ταϊζεις τα κωλόσκυλα...

Ας πιάσουμε τουλάχιστον καλό στασίδι στην κόλαση!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μα τα rott είναι ήδη με τον διάβολο, δεν το ξέρεις?

Πηγαίναμε σε έκθεση 4 αμάξια κομβόι με 9 σκυλιά ...

σταματάμε στον Σείριο και πάνε οι άλλοι να πάρουν φραπέ, εγώ φυλάω τα ανοικτά λογω σκύλων αμάξια ... ξαφνικά περνάνε γιαγιάδες ΚΑΠΗ καμιά 10αριά, μαύροφορούσες κλπ, και τα σκυλιά γαυγίζουν ολα μαζί μέσα απο τα αμάξια ...

αντίδραση ??

ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ (σταυρός με τα δάχτυλα όπως κάνουν στους βρυκόλακες)

ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ - ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ 8) :shock: :shock:

αχαχαχαχαχαχαχα

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
αχαχαχαχαααααααααααααααχαχαχαχαααααααααααα

amangos said:
Panos33 said:
Ό άλλος φοβόταν να βάλει τσιπ στο ροτβάηλερ, μην το καταλάβει ο Αντίχριστος!!!

Έχεις δίκιο Πάνε, τα τσιπ είναι σατανικά, μην το κάνεις αυτό το έγκλημα στον σκύλο σου, προτίμησε το τατουάζ, βάλε κατ ευθείαν το 666 με τατουάζ, ώστε να μην παιδευτεί ο Αντίχριστος να βρει ποιοί σκύλοι έχουν τσιπ και ποιοί όχι... Έτσι κι αλλιώς κατά διαόλου πάμε, εσύ νομίζεις ότι έχεις ελπίδες για παράδεισο? Παιδιά και γέροι πεθαίνουν από την πείνα, κι εσύ ταϊζεις τα κωλόσκυλα...

Ας πιάσουμε τουλάχιστον καλό στασίδι στην κόλαση!!!

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Νομιζω ομως σε ενα εργο με τον διαβολο επαιζε και ενα rott δεν θυμαμαι ποιο :roll: :roll:

Αμα το ειδαν οι γιαγιαδες εχουν δικιο :lol: :lol: :lol: :lol:
Οσο για καποιους αλλους εχουν οργιαζουσα φαντασια,ο spielberg ωχρια :shock:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
στην ταινία αυτή πρωτο είδα ροτβάηλερς, και για πολλά χρόνια έλεγα πως μου αρέσουν τα ντόπερμανς, αλλά όταν έβλεπα ντόπερμαν έλεγα ότι δεν μου αρέσουν τα συγκεκριμμένα γιατί είναι πολύ ψιλόλιγνα, τα προτιμούσα σε πιο γεροδεμένη έκδοση!!!

Παρεξηγιόντουσαν οι ντοπερμανάδες, αλλά εγώ επέμενα πως τα σκυλιά τους ήταν πολύ αδύνατα, τα προτιμούσα πιο χοντρά...

Κάποτε είδα έναν τύπο, με το ντόπερμαν που μου άρεσε...
Τότε πρωτοέμαθα ότι τα ροτβάηλερ δεν είναι ντόπερμαν!!!

Panos33

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2006
41
0
Μερικοι που κοροιδευουν, να βαλουν πρωτα αυτη τσιπ να δουνε τη καλα ειναι και τη παρενεργιες εχει, και μετα στα σκυλια τους που δεν εχουν στομα να μηλησουν.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o :flip: :flip: :flip: :flip: :flip: :flip: :flip:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Σχετικά με το chipαρισμα υπάρχει αντίλογος, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τις ...Γραφές και τον …Αντίχριστο... :?

Ρίξτε μια ματιά, όσοι θέλετε, στην παρακάτω συζήτηση.
Microchip & καρκίνος

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Eσυ έμπειρε ζωόφιλε τι παρενέργειες είχες από το τσιπ?Εγώ εχω και στα 4 σκυλιά μου κ δεν είχανε καμία παρενεργεια.

Αλλά και παλι εχουμε συζητησει κ πιθανα μειονεκτήματα στην ενότητα που σου εδειξε η ΡΟτυ.
Αλλά με ατομα που ξερουν να συζητουν και να μη βριζουν.

8)

Panos33 said:
Μερικοι που κοροιδευουν, να βαλουν πρωτα αυτη τσιπ να δουνε τη καλα ειναι και τη παρενεργιες εχει, και μετα στα σκυλια τους που δεν εχουν στομα να μηλησουν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog