Ταξίδι στη Βουλγαρία με το σκύλο μου

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Οργανώνω από καιρό ένα οδικό ταξίδι στη Βουλγαρία, Μπάνσκο και Σόφια, και θα πάρω μαζί τη Ραλλού. Ενώ λοιπόν είμαι σχεδόν έτοιμη (ξέρουμε που θα πάμε, έχουμε βρει ξενοδοχεία να δέχονται κατοικίδια κλπ) πετυχαίνω στο δρόμο μια γνωστή η οποία είναι από Ρουμανία (αλλά έχει πολλά χρόνια να πάει) και μου λέει οτι με το σκύλο θα έχω πρόβλημα και οτι η Σόφια ειδικά δεν είναι και πολύ dogfriendly πόλη: δεν επιτρέπουν να μπεις σε πάρκα με το σκύλο, δεν σε βλέπουν με καλό μάτι...) μέχρι και να προσέχω μην την "εξαφανήσουν" :-(
Έχω προβληματιστεί αρκετά και έχω αρχήσει να αμφιβάλω κατά πόσο είναι καλό να την πάρω μαζί μου.
Ξέρει κανείς αν πράγματι υσχύουν όλα αυτά; (είτε από προσωπική εμπειρία είτε από γνωστούς που να έχουν ταξιδέψει Βουλγαρία);

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ε αφου η Ρουμανα σου ειπε οτι ξερει για την Βουλγαρια λεει κατι?
και εγω ξερω οτι η Σοφια και η Φιλλιπουπολη ειναι οτι πρεπει για τα σκυλια.
Διλλημα ε?
Η γνωμη μου ειναι να πας να δεις και να αποκτησεις εσυ την εμπειρια.
Οι Βουλγαροι εχουν κυνολογικη παιδεια και οταν ειχα παει πριν 15 χρονια , ηταν πολυ μπροστα σε σχεση με εμας.
Αντε στο καλο να πατε και καλα να περασετε.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
καλημερα..
οταν ειχα παει να φερω τον κουταβο μου...
στο ξενοδοχειο μας υποδεχτηκαν χωρις ερωτησεις....
οταν τους ανεφερα οτι ο μικρος λερωσε στην μοκετα απαντησαν οτι εχουν συνεργειο καθαρισμου....
δεν αντιμετωπισα ιδιαιτερο προβλημα και προσεξα σκυλια αρκετα να κυκλοφορουν σε δρομους....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
M@r@, μην φοβασαι καθολου. Η Βουλγαρια εχει αλλαξει πολυ.
Και δεν εχει πλεον πολλους εγκληματιες που κλεβουν αυτοκινητα, πορτοφολια και σκυλια.
Κατεβηκαν ολοι στην Β. Ελλαδα απο τοτε που καταργηθηκε η Βιζα :D

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Ευχαριστώ!!!! Και είχα αγχωθεί... Οπότε συνεχίζουμε όπως το είχαμε σχεδιάσει! :-D

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Η Σόφια έχει πολλά πάρκα και μέρη για βόλτα με τον σκύλο. Σε όσα απο αυτά δεν επιτρέπονται τα σκυλιά υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι περιφραγμένοι χόροι. Απλά να προσέχεις να μην πας σε σημεία που έχουν απαγορευτικές πινακίδες (συνήθως κοντά σε παιδικές χαρές) και δεν νομίζω να σου δώσει κανείς σημασία για “στραβό μάτι” δεν το συζητάμε καν.
Θα εκπλαγείς πόσα σκυλιά κυκλοφορούν στους δρόμους και στα πάρκα. ;)
Να έχεις σακουλίτσα για τα κακά της και θα είσαι εντάξει. Καλά να περάσετε !

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Βιβλιαριο υγειας (ενημερωμενο) παντα μαζι σου (,ακομη και σε ελεγχο τροχαιας μπορει να σου το ζητησουν)
...
αν πας με Ι.Χ. προσοχη στο οριο ταχυτητας ...σε σταματανε με το παραμικρο και ....γραφουν
( μην παραμελησεις να προμηθευτεις το "ειδικο τελος" (πρασινο αυτοκολητο) απο τα συνορα ...
(δεν σε "υποχρεωνουν "- μια και ισχυει για 7 μερες και αυτοι που μπαινοβγαινουν εχουν καποια που ισχυει ,αλλα σε τυχον ελεγχο το ζητουν και αυτο οπως και την πρασινη καρτα της ασφαλειας του αυτοκινητου)

Καλα να περασετε !!!!!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros