Ταξίδι με πλοίο για Ιταλία με σκυλί.

QueenCorvette

New Member
30 Αυγούστου 2013
1
0
Καλημέρα!
Συγχωρέστε με αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, βρήκα μόνο ένα κλειστό στο οποίο δε μπορώ να γράψω.

Θα ταξιδέψουμε τα Χριστούγεννα από Πάτρα προς Μπάρι με καράβι, και επιστροφή με τον παίδαρό μας (1 έτους, 30 κιλά, εμβολιασμένος, στειρωμένος, τσιπαρισμένος κτλ κτλ).

Είμαστε 3 άτομα με αμάξι και το να πάρουμε καμπίνα (για να έχουμε το σκύλο μαζί) μάς έρχεται κοντά στο χιλιάρικο (και προφανώς μου ήρθε ο θάνατος) ενώ το να κοιμηθεί η μητέρα μου σε τετράκλινη κι εγώ με το φίλο μου κατάστρωμα βγαίνει ακριβώς τα μισά χρήματα.

Κι αναρωτιέμαι.

Θα την παλέψει το ζωντανό στη σκυλιέρα?
Δε θα τον έχουμε εκεί όλο το ταξίδι, θα είμαστε κοντά, θα κάνει βόλτες, αλλά προφανώς κάποια στιγμή θα κάνει κρύο και θα πρέπει να μπούμε μέσα έστω για 2- ώρες.

Αν πούμε οτι δεν τον βάζουμε σκυλιέρα, θα την παλέψουμε εμείς στο κατάστρωμα μαζί του τόσες ώρες?

Και τα δύο ταξίδια είναι βραδυνά.

Δεν επιτρέπεται να τον έχουμε σε κανέναν εσωτερικό χώρο.
Σκέφτομαι όμως, μήπως μπορέσουμε μόλις κοιμηθεί ο κόσμος να μπούμε μέσα και να κάτσουμε εκεί κοντά στην πόρτα (δεν έχω την απαίτηση να πάω σε κανένα σαλόνι με το σκύλο για όνομα του Θεού) απλά για να μην πεθάνουμε από το κρύο.

Κάθε πρόταση δεκτή και κάθε παρόμοια εμπειρία πολύτιμη.
Το ταξίδι μας θα γίνει με Superfast I.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλημέρα!
Δεκέμβρη μήνα και βράδυ και στη θάλασσα ...και να χρειαστεί μόνο 2 ώρες μέσα στο πλοίο είναι ίσως λίγο δύσκολο. Και αν βρέχει πχ?
Με box δεν επιτρέπεται μέσα στο πλοίο ?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.692
4.333
43
www.proudtobegreek.eu
Έκανα αυτο το ταξίδι οπότε θα σου πω οτι το να πηγαίνεις στη σκυλιερα κατα τη διάρκεια του ταξιδιού το ξεχνάς.Ειναι στο γκαράζ οπου η προσβαση απαγορευεται και μπορείς να πας μόνο 3 φορές σε όλο το ταξίδι και συγκεκριμένες ώρες!Αν δε μπορείς να πάρεις καμπίνα για σκύλους,αγόρασε ενα crate(αν δεν εχεισ)αγόρασε και ενα κάλυμμα και πιστεύω οτι θα ειναι μια χαρα στο χώρο που ειναι έξω απο τη ρεσεψιον όπου εχει και καρέκλες!Εκει δε φυσάει πολύ μιας και έχουν βάλει πλεξιγκλας!Ετσι θα μπορέσετε να τον έχετε μαζί σας και να ξεκουραστειτε και εσείς και αυτός!Καλα να περάσετε!

ΥΓ το πληρωμα στο σουπερφαστ 1 και στο 2 ειναι πολύ φιλικό με τα σκυλια οπότε δε θα έχεις κανένα θέμα!(Εννοείται να έχεις μαζί σου κάτι για να μαζέψεις τις ακαθαρσίες του σε περίπτωση που κάνει και ενα μπουκαλακι νερό για τα τσισα του)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn