Τέτοια άτομα φταίνε για τα αδέσποτα στην Ελλάδα !!

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Η γαιδάρα, της λένε από κάτω και τους κινδύνους που ελλοχεύουν και ξέρει μόνο να κάνει ειρωνικά σχόλια του τύπου "αχ,καλέ μη μου το λες, ανατρίχιασα".
Και επικαλείται τις κλασικές μ@λ@κίες που λέει κάποιος όταν θέλει να ζευγαρώσει το σκυλί του.
Δεν τη ρωτάει κανείς αν σκοπεύει να βγάλει χαρτζηλίκι απ τα κουτάβια;;

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
στα φιλοζωικά σωματεία πες το που πιστεύουν ότι φτάνε οι εκτροφείς!!!!!!!!!!

Gkolfo

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
52
0
Θεσσαλονίκη
Το ωραίο είναι ότι στο προφίλ της αναφέρει: Τα σκυλιά τα λατρεύω και μισώ θανάσιμα αυτους που τα σκοτώνουν"....
Έλεος! Ας της πει κάποιος ότι και αυτή είναι ένας από αυτους ...!!http://el-gr.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%91-%CE%A3%CE%9A%CE%A5%CE%9B%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%91-%CE%9B%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%95%CE%A5%CE%A9-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%9C%CE%99%CE%A3%CE%A9-%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9C%CE%91-%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%A0%CE%9F%CE%A5-%CE%A4%CE%91-%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A4%CE%A9%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%9D/133111590063646

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Άντε και ας πουμε ότι έχει αυτή την λογική που την θεωρεί σωστή .Την αγγελία γιατί την ανέβασε στην "Ενεργή Κοινωνία Πολιτών για την Προστασία των Αδέσποτων Ζώων" ? Άρα το έχει προκαθορισμένο ότι όποια δεν δωθούν θα τα πετάξει στον δρόμο ....

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
τί αφορά το link;
Ζευγαρωσε το σκυλακι της το οποιο ειναι ημιαιμο με ενα αλλο και γεννησε το θηλυκο 8 κουταβια..της την ειπανε αλλα εκεινη λεει οτι το θεωρει απανθρωπο να στειρωσει την σκυλιτσα της και απαντει με ειρωνικα σχολια...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
δεν το περίμενα ποτέ πριν ασχοληθώ με τα σκυλιά οτι κάτι τέτοιο θα με εκνεύριζε τοσο πολύ!!!:mad::mad:
τωρα θέλω να της μείνουν !!! να μην τα πάρει κανείς !! φυσικά τα κουταβάκια να είναι μια χαρα δεν φταίνε αυτα σε τίποτα !
αλλα αφου είναι στ φύση τους να γεννάνε ας τα κρατήσει αυτη ! να τα βάζει και καθε 6 μήνες να γεννάνε και να τα κρατάει όλα !!!!!:mad::mad:

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Ρε συ αν της μεινουν θα τα πεταξει.Την βλεπεις να εχει ηθικους φραγμους;
Τουλαχιστον ας καταλαβει εκ των υστερων την μαλακια της και να μην το ξανακανει.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
ναι αλλα αν της μείνουν θα δει τ γλύκα και δεν θα ξανα ζευγαρώσει τ σκύλα της .... ενω αν τα δώσει θα τ ξανακάνει ... φυσικά απο το να τα πετάξει καλύτερα να τα δώσει..δεν ξερω είμαι πολύ νευριασμένη

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Εγω παντως δεν κρατηθηκα και την εβρισα στο φεισμπουκ, μου γυρισαν τα μυαλα με αυτα που διαβασα παλι.
Ελεος!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Εγω παντως δεν κρατηθηκα και την εβρισα στο φεισμπουκ, μου γυρισαν τα μυαλα με αυτα που διαβασα παλι.
Καλα...το σχολιο σου στο φεισμπουκ ηταν ο,τι της αρμοζε!!!!!!!χαχα

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Οντως valeria το σχολιο σου ηταν οτι επρεπε! ;)

Ενταξει εχεις αγνοια το καταλαβαινω, δεν θελεις να το στειρωσεις και αυτο το καταλαβαινω δν ειναι δυνατον ομως να μην εχειw το στοιχειωδες μυαλο να καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ πρεπει να ζευγαρωνει ο καθενας τα σκυλια του ρε @&*%$^ μου! Η αν εισαι τοσο ανιδεος πια ακου τουλαχιστον και κανεναν ανθρωπο απο αυτους που χτυπιουνται και λενε ''ΜΗΝ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ''! Κρατα το στο σπιτι και εχε τα ματια σ 14 αμα δεν θες να το στειρωσεις μην το αφηνεις να γενναει ελεος πραγματικα ελεος! Συγχυστηκα παλι:mad::mad::mad:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
ναι αλλα αν της μείνουν θα δει τ γλύκα και δεν θα ξανα ζευγαρώσει τ σκύλα της .... ενω αν τα δώσει θα τ ξανακάνει ... φυσικά απο το να τα πετάξει καλύτερα να τα δώσει..δεν ξερω είμαι πολύ νευριασμένη
Ποιά γλύκα θα δει βρε Luna , δεν καταλαβαίνεις; Η γυναίκα είναι εντελώς στην κοσμάρα της, αν της μείνουν θα τα κάνει ένα ωραιότατο πακετάκι και θα τα πετάξει ή σε κανένα καταφύγιο ή σε κανένα βουνό;

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
στα φιλοζωικά σωματεία πες το που πιστεύουν ότι φτάνε οι εκτροφείς!!!!!!!!!!
?????? ισα ισα που παροτρυνουν για καθαροαιμα να απευθυνονται σε εκτροφεις..

αλλο αν "κραζουν" τους εφετζηδες ιδιοκτητες καθαροαιμων... αλλο αυτο.

Επισης εγω γιατι δεν μπορω να δω τιποτα.. μου λεει δεν υπαρχει σελιδα.. :(

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Το ειδα κι εγω χθες το πρωι κι ετοιμαστηκα να τη βρισω αλλα δεν μπορω να ασχολουμαι με αλλους ηλιθιους. Αρκετους τρωμε στη μαπα που ερχονται στη φιλοζωικη για να τους βοηθησουμε να χαρισουν τα κουταβια που γεννησε το δεσποζομενο σκυλι τους.

Μαλλον της σβησανε την αγγελια οπως επρεπε να κανουν ευθυς εξαρχης και να κοψει το λαιμο της να τα χαρισει μονη της αφου εχει τετοια νοοτροπια. Βεβαια οι γνωστοι ηλιθιοι θα μαζεψουν παλι τα αδεσποτα που θα προκυψουν απο τα σκυλια αυτα.