Ζευγαρωσε το σκυλακι της το οποιο ειναι ημιαιμο με ενα αλλο και γεννησε το θηλυκο 8 κουταβια..της την ειπανε αλλα εκεινη λεει οτι το θεωρει απανθρωπο να στειρωσει την σκυλιτσα της και απαντει με ειρωνικα σχολια...τί αφορά το link;
Καλα...το σχολιο σου στο φεισμπουκ ηταν ο,τι της αρμοζε!!!!!!!χαχαΕγω παντως δεν κρατηθηκα και την εβρισα στο φεισμπουκ, μου γυρισαν τα μυαλα με αυτα που διαβασα παλι.
Ελεος!!!!!!!!!!
Οντως valeria το σχολιο σου ηταν οτι επρεπε!Εγω παντως δεν κρατηθηκα και την εβρισα στο φεισμπουκ, μου γυρισαν τα μυαλα με αυτα που διαβασα παλι.
Ελεος!!!!!!!!!!
Ποιά γλύκα θα δει βρε Luna , δεν καταλαβαίνεις; Η γυναίκα είναι εντελώς στην κοσμάρα της, αν της μείνουν θα τα κάνει ένα ωραιότατο πακετάκι και θα τα πετάξει ή σε κανένα καταφύγιο ή σε κανένα βουνό;ναι αλλα αν της μείνουν θα δει τ γλύκα και δεν θα ξανα ζευγαρώσει τ σκύλα της .... ενω αν τα δώσει θα τ ξανακάνει ... φυσικά απο το να τα πετάξει καλύτερα να τα δώσει..δεν ξερω είμαι πολύ νευριασμένη
?????? ισα ισα που παροτρυνουν για καθαροαιμα να απευθυνονται σε εκτροφεις..στα φιλοζωικά σωματεία πες το που πιστεύουν ότι φτάνε οι εκτροφείς!!!!!!!!!!