ΤΡΟΦΗ BRIT JUNIOR

Stear

New Member
2 Φεβρουαρίου 2014
2
0
καλησπέρα σε όλους. γράφω πρώτη φορά σε αυτό το forum kai θα ήθελα την βοήθεια σας στο να βρω την κατάλληλη τροφή για το 9μηνο labrador που υιοθέτησα πρόσφατα. Μετά από αρκετή αναζήτηση στο διαδίκτυο κατάλαβα ότι δεν πρέπει κανείς να έχει εμπιστοσύνη στους πωλητές των pet shops οι οποίοι πιστεύω δεν σκέφτονται το σκυλάκι σου αλλά το πορτοφόλι μας. Για να μην κουράζω με λεπτομέρειες θα ήθελα να μου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν πραγματικά εάν είναι καλή η τροφή BRIT JUNIOR L PREMIOUM με χαρακτηριστικά στο παρακάτω λινκ
JUNIOR L - Brit greek

να αναφέρω ότι κοστίζει 36 ευρω το 15 κιλο και και η ημερησια ποσοτητα σε ενα σκυλο έφηβο 30 κιλών είναι 267 γρ. δηλαδή το μηνιαίο κόστος είναι κάτω των 20 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!

χωρίς να έχω εμπειρία και αφού έχω λιώσει στο διάβασμα αυτό που κατάλαβα για τις τροφές είναι ότι δεν παίζει ρόλο πόσο πρωτεΐνη έχει η τροφή αλλά πόση πρωτεΐνη προέρχεται από το κρέας! αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως κάποιες τροφές όπως royal και άλλες οι οποίες είναι και αυτές premium κοστίζουν πολύ παραπάνω από την brit ενώ δεν έχουν πρώτο συστατικό το κρέας!! Μήπως έχουν κάτι άλλο που δεν βλέπω εκτός από την φίρμα?

Anyway, κάποιος που μπορεί να αναλύσει τα συστατικά της τροφής υπάρχει? Και να αναφέρει τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά? Επίσης υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάποια τροφή που είναι περισσότερο value for money???

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Έριξα μια ματιά - καλή τροφή μου φάνηκε, το μόνο που μου τη σπάει (όχι με την τροφή) είναι που δεν υπάρχουν πουθενά τιμές στο σάϊτ δίπλα στα προϊόντα, εσύ που είδες οτι η τροφη σου έχει 36 € το 15κιλο;

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Και η royal canin δεν έχει όμως γλουτένη?? Και θεωρείται μία από τις καλές τροφες!:(

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Υπάρχει κάποιος που να χει κανει εξετάσεις αίματος στον σκύλο του και να δίνει Equilibrio?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog