Σύντομα με το σκύλο μου :-)

mdcomis

Member
8 Μαϊου 2011
13
0
Καλησπερα,ξερω σας εχω βγαλει την ψυχη. Ειμαι καθ οδον για καβαλα. Βρηκα εναν ιδιοτη που εχει τσοου τσοου και μου ειπε οτι εχει pedigree η μανα τους και σε 2 μηνες θα εχει κ το κουταβακι. Ητανε θετικος στην ιδεα της εξετασης ιατρου πριν το παρω. Τωρα ελπιζω να πανε ολα καλα. Αν υπαρχει καποιος που θελει να με ενημερωσει για κατι ευχαριστως να τον ακουσω. Εχω διαβασει πολλα για το ειδος το οποιο επελεξα. Απλα θα ηθελα καποια χρησιμη συμβουλη για μια καλη αρχη. Ευχαριστω.

υ.γ. Γραφω απο κινητο αυτη την στιγμη οποτε μπορει να αργησω να απαντησω

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ναι εγώ έχω να σ' ενημερώσω. Έχεις ακούσει τις παλιές κόρνες που κάνανε ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ έτσι κι εγώ σου λέω ΜΑΚΡΙΑ από BYB.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ο πατερας έχει pedigree;
Ο σκυλος σου θα έχει pedigree;
Αν η απαντηση στα παραπανω είναι όχι,
καλυτερα μην παρεις το σκυλο.

Αν η απαντηση είναι ναι, τότε

To pedigree της μητέρας το έχεις δει;
Ποιοί είναι οι προγονοι της;

mdcomis

Member
8 Μαϊου 2011
13
0
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας αλλα καμια συμβουλη ρε παιδια σχετικα με τον σκυλο κ οχι με την "αγορα" του σκυλου δεν?
τον πηρα που τον πηρα δωστε ενα χερι βοηθειας. εχω μερικες αποριες.
1) υπαρχει περιπτωση να μην του αρεσουν καθολου οι κροκετες? (2 μηνων ειναι ο σκυλος, την πρωτη μερα του δωσα κονσερβα για κουταβια γτ δεν το πετ σοπ που πηγα δεν ειχε κροκετες)
2) οι σταγονες που πηρα για να της βαζω στην εφημεριδα για να κανει την αναγκη του κανει δουλεια? γτ εδω και 2 μερες απο τις 10 φορες που εκανε την αναγκη του τις 2 τις εκανε στην εφημεριδα και τις 8 γυρω απο αυτην :S

την πρωτη φορα που τα εκανε στην εφημεριδα του εδωσα γλυκισμα και το φαγε. την 2η δεν το αγγιξε καν.. :(

3) υπαρχει καποιος τροπος ΧΩΡΙΣ να το χτυπησω να μαθει να τα κανει συγκεκριμενο μερος? γτ τις τελευταιες φορες το πηγα να τα μυρισει και του δωσα 2-3 σιγανες στον ποπο αλλα αυτο κουνουσε την ουρα του :p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Αγαπητέ μου
παρατηρώ ότι ότι κάνεις είναι λάθος λάθος και λάθος

δυστυχώς ,αν και θα ήθελα, δεν μπορώ λόγο χρόνου κυρίως , να σε κατατοπίσω

διάβασε λίγο ....... όλα τα υπομνήματα στις ενότητες Εκπαίδευση
Διατροφή
ε όχι και όλα
θα δείς ποιά είναι για το στάδιό σου

πάντως σου ξαναλέω
ότι κάνεις είναι λάθος και ότι νομίζεις πως ξέρεις ξέχασέ το όσο προλαβαίνεις

το κουτάβι είναι πάνω απο 2 μηνών τουλάχιστον?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καλησπερα και καλως ηρθα στην παρεα σας
και εγω εχω το ιδιο προβλημα με το παλικαρι που ανοιξε το thread.
εδω και 1 μηνα ψαχνω για chow chow σε διαφορα site. κατι βρικα αλλα ακομα το συζηταω γτ μετα απο αυτα που διαβασα προβληματιζομαι...
εχω σκυλια απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου μεχρι πριν 7 χρονια (περιπου) οποτε πιστευω οτι
μπορω να "μεγαλωσω" εναν σκυλο. το θεμα ειναι το χρηματικο ://
αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι καθαροαιμο και να ειναι υγιες.

βρήκα το πρώτο σου πόστ
μην γελιέσαι επειδή είχες κι αλλα σκυλιά
δεν ξέρεις τίποτα που θα σε βοηθήσει

διάβασμα όσο προλαβαίνεις και είναι νωρίς

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Κακώς το έδωσες κονσέρβα!
Κακώς το χτύπησες έστω και ελαφρά!

Το κουτάβι θα λερώνει τα πάντα αν δεν το καθοδηγήσεις!Έχει πάρα πολλά θέματα το forum για να μάθεις πως να εκπαιδεύσεις το κουτάβι σου!

Ξέρεις των χαρακτήρα της φυλής των Chow-Chow?

glika'smum

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2011
116
0
36
thessaloniki
Καταρχην καλωσηρθες..για να τα παρουμε με τη σειρα..Η κονσερβα δεν θα του προσφερει τιποτα απο θρεπτικα συστατικα,ειναι πανω απο το μισο νερο..ξεκινησε με κροκετες αναπτυξης και μην παρεις 15κιλο γιατι πρεπει να δεις και τι προτιμα ο σκυλος σου..εγω δινω royal canin τη junior,ξεκινησα με κτηνιατρικη της σειρας και συνεχιζω αυτην γιατι ειναι η μονη που τρωει,εχει και την απλη σειρα που ειναι πιο οικονομικη..αλλες δεν δοκιμασα να σου πω την αληθεια..μονο friskies για μια μερα και ουτε την ακουμπησε οποτε μου μεινε και μαλλον θα παει στα αδεσποτα..Για τις σταγονες τωρα,ναι,εμενα μου καναν δουλεια..αυτο που λες με την εφημεριδα,καταρχας καλα εκανες κι εβαλες εφημεριδα κι οχι πανα,εμενα εκει που ηταν ολα καλα με την πανα ξαφνικα αρχισ να..την τρωει και την βγαλαμε,ευτυχως σιγα σιγα παει εξω πλεον..το αλλο σχετικα με αυτο ειναι οτι δεν το κανει επιτηδες που παει γυρω,απλα ειναι μικρο για..να εστιασει,να το πω ετσι.Απλα προφανως στεκεται,μυριζει και τα κανει,αλλα δεν μπορει να καταλαβει που τελειωνει η εφημεριδα,γι αυτο πανε διπλα.Επισης κακως το εδειρες το σκυλι,εστω και μαλακα.Πρεπει να συνδυασει οτι το χερι που το ταιζει δεν το χτυπαει κιολας,αλλιως λογικο δεν ειναι να σε φοβαται?Καποιοι λενε τα χτυπανε για εφημεριδα ακριβως γι αυτο το λογο,εγω παλι λεω οτι δεν το χτυπαμε καθολου,ουτε με χερι,ουτε με εφημεριδα.Και αυτο που εκανες που το πηγες να μυρισει,δεν ειναι λυση,τα οδηγει στην κοπροφαγια αργοτερα αν το κανεις και με τα κακα του.Για να μαθει να πηγαινει σε ενα σημειο,αν τα κανει πανω ή εστω διπλα επιβραβευεις(αλλα τι εννοεις γλυκισμα?για σκυλους ελπιζω ε?αν οχι,ξεχνα το και δωσε μονο ειδικες λιχουδιες για σκυλους ή ακομα και μια δυο κροκετες του),αν παει αλλου,απλα το παιρνεις,το πας πανω στην εφημεριδα και του λες εδω.Αυτα απο μενα,καλη υπομονη,γιατι πολυ ομορφα τα τσοου τσοου αλλα δεν θεωρουνται και οι πιο ευκολοι χαρακτηρες,θυμιζουν πιο πολυ γατα..