Καταρχην καλωσηρθες..για να τα παρουμε με τη σειρα..Η κονσερβα δεν θα του προσφερει τιποτα απο θρεπτικα συστατικα,ειναι πανω απο το μισο νερο..ξεκινησε με κροκετες αναπτυξης και μην παρεις 15κιλο γιατι πρεπει να δεις και τι προτιμα ο σκυλος σου..εγω δινω royal canin τη junior,ξεκινησα με κτηνιατρικη της σειρας και συνεχιζω αυτην γιατι ειναι η μονη που τρωει,εχει και την απλη σειρα που ειναι πιο οικονομικη..αλλες δεν δοκιμασα να σου πω την αληθεια..μονο friskies για μια μερα και ουτε την ακουμπησε οποτε μου μεινε και μαλλον θα παει στα αδεσποτα..Για τις σταγονες τωρα,ναι,εμενα μου καναν δουλεια..αυτο που λες με την εφημεριδα,καταρχας καλα εκανες κι εβαλες εφημεριδα κι οχι πανα,εμενα εκει που ηταν ολα καλα με την πανα ξαφνικα αρχισ να..την τρωει και την βγαλαμε,ευτυχως σιγα σιγα παει εξω πλεον..το αλλο σχετικα με αυτο ειναι οτι δεν το κανει επιτηδες που παει γυρω,απλα ειναι μικρο για..να εστιασει,να το πω ετσι.Απλα προφανως στεκεται,μυριζει και τα κανει,αλλα δεν μπορει να καταλαβει που τελειωνει η εφημεριδα,γι αυτο πανε διπλα.Επισης κακως το εδειρες το σκυλι,εστω και μαλακα.Πρεπει να συνδυασει οτι το χερι που το ταιζει δεν το χτυπαει κιολας,αλλιως λογικο δεν ειναι να σε φοβαται?Καποιοι λενε τα χτυπανε για εφημεριδα ακριβως γι αυτο το λογο,εγω παλι λεω οτι δεν το χτυπαμε καθολου,ουτε με χερι,ουτε με εφημεριδα.Και αυτο που εκανες που το πηγες να μυρισει,δεν ειναι λυση,τα οδηγει στην κοπροφαγια αργοτερα αν το κανεις και με τα κακα του.Για να μαθει να πηγαινει σε ενα σημειο,αν τα κανει πανω ή εστω διπλα επιβραβευεις(αλλα τι εννοεις γλυκισμα?για σκυλους ελπιζω ε?αν οχι,ξεχνα το και δωσε μονο ειδικες λιχουδιες για σκυλους ή ακομα και μια δυο κροκετες του),αν παει αλλου,απλα το παιρνεις,το πας πανω στην εφημεριδα και του λες εδω.Αυτα απο μενα,καλη υπομονη,γιατι πολυ ομορφα τα τσοου τσοου αλλα δεν θεωρουνται και οι πιο ευκολοι χαρακτηρες,θυμιζουν πιο πολυ γατα..