Σωστό η Λάθος ?

fanfoun

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
78
2
Από την δευτέρα ξεκίνησα να μαζεύω ελιές ,από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγεμα γύρναγα ψόφιος σπίτι και όσο και να ήθελα να τον πάω βόλτα για 3 μέρες δεν μπόρεσα!!!(λόγο μέσης, γονάτου, κούρασης και όλον μαζί). :mad:

Λοιπόν το περνώ απόφαση θα τον πάρω μαζί!!!:D
Σηκώνομαι πρωί πρωί φορτώνω το αυτοκίνητο, πετάω και μια τριχιά 10 μέτρα μέσα διώχνω τους υπόλοιπους και ξεκινάω με τα πόδια για κάνα 2 χιλιόμετρα μέχρι τις ελιές και αφού φτάνω τον αφήνω αμολητό για χοντρό, ψιλό, του δίνω νερό να πιει μετά τον δένω με την δεκάμετρη τριχιά να φτάνει μέχρι τα όρια τις πόχας,μουσαμάς πως το λέτε ρε παιδί μου?
Από εκεί και πέρα η ασχολία μου με τον σκύλο ήταν κάθε μισή ώρα τρία τέταρτα που κατέβαινα από την ελιά για να ξεπιαστώ,
του άλλαξα και 3 φορές μέρος δεσίματος αλλα τον είδα μετά τι 13:00 η ώρα να δυσανασχετεί κλαψούριζε προσπαθούσε να πιάσει την ουρα του και τέτοια.

Στο διά ταύτα τώρα καλά έκανα που τον πήρα μαζί αν και δεμένο η λάθος γιατί έχω να πάω πολλές φορες ακόμη.:mad:

(στον γυρισμό τον φόρτωσα στο αυτοκίνητο):p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να πάρεις κατι δικό του μαζι να ασχολείται παίζει σαν ιδεα?
Γιατι όσο να ναι, να μαζεύεις τις ελιές, να στρώνεις και μαζεύεις τα λιοπανα και τα σακια, είναι λουκι και θελει χρόνο... και για εσένα και για εκεινον!

fanfoun

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
78
2
Ευχαριστώ για την ιδέα κορίτσια.
Πιστεύω ένα κόκαλο μοσχαρίσιο θα ήταν ότι πρέπει.

Υ.Γ. Τελικά λιόπανα τα λένε.:p

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
και εγω οταν την παιρνω μαζι και κανω δουλεια και τη δενω λυσαει προσπαθει να ερθει κοντα μου τραβωντας το σχοινι πηδωντας και γαβγιζοντας ασταματητα,,, η πλακα ειναι οταν τη δενω με λαστιχοσχοινο,,, τραβαει,,, τραβαει,,, την τραβαει το λαστιχοσχοινο πισω και γινεται μαχη σπινιαρισματα αλματα κοντρα τραβηγμα με την οπισθεν γρυλισματα δαγκωματα στο λαστιχοσχοινο και παλι απο την αρχη μεχρι που ξεθεωνεται,,,, οτι πρεπει για γυμναστικη ==))

sfouggas

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2012
207
0
29
Λάρισα
Επειδή και εμείς ξεκινήσαμε ελιές, του έχουμε βάλει φίμωτρο για να μην φάει κάτι, και τον έχουμε ελεύθερο. Ούτε φεύγει ούτε ενοχλεί. Εσένα κάθεται ελεύθερος?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ευχαριστώ για την ιδέα κορίτσια.
Πιστεύω ένα κόκαλο μοσχαρίσιο θα ήταν ότι πρέπει.

Υ.Γ. Τελικά λιόπανα τα λένε.:p
Μόλις τελειώσεις δεν ερχεσαι να βοηθήσεις και εμας? Που να τρέχω με το σουίφερ στα χωράφια????? Θα σου εχω και μηχανη κλαδεματος/μαζεματος ελιας!!!

fanfoun

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
78
2
ferozasea
Ομοιοπαθείς δηλαδή!!! πολλά νεύρα με την τριχιά και ο δικός μου!!!

KICKASS
Μακάρι να γινόταν αλλά την μισή συγκομιδή θα την είχε καταβροχθίσει!!!

lawrence
Τσίμπημα δεν νομίζω κάνα δυο αγκάθια σίγουρα.

sfouggas
Οχι ρε φίλε!!! και τι φταίνε οι διπλανοί που ξύπνησαν το πρωί με την αυγούλα να ανεβαίνουν στις ελιές. Είναι τσοπάνος ο δικός μου. Εδώ δεμένο που τον είχα και μόλις άρχισαν να φτάνουν στα διπλανά χωράφια κατέβασε την μισή ελιά από το τράβηγμα!!!

ghelly
Με τίποτα όμως!!! εδώ στις δικές μου πάω κάθε δυο χρόνια μαζεύω κλαδεύω και ούτε που με ξανά βλέπουν.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
προσεχε στο μερος που θα τον βαλεις ,να ειναι καθαρο.παρε ενα χαλακι του ,η αυτο πανω στο οποιο ξαπλωνει,για να βρει τα πατηματα του πιο ευκολα.

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Τη καλύτερη δουλεια έκανες!!!
Πιστευω ειναι καλό να βιώνουν νεες καταστασεις!
Σιγα σιγα θα μαθει και σε ανάλογη περισταση θα ξερει!

sfouggas

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2012
207
0
29
Λάρισα
ferozasea
Ομοιοπαθείς δηλαδή!!! πολλά νεύρα με την τριχιά και ο δικός μου!!!

KICKASS
Μακάρι να γινόταν αλλά την μισή συγκομιδή θα την είχε καταβροχθίσει!!!

lawrence
Τσίμπημα δεν νομίζω κάνα δυο αγκάθια σίγουρα.

sfouggas
Οχι ρε φίλε!!! και τι φταίνε οι διπλανοί που ξύπνησαν το πρωί με την αυγούλα να ανεβαίνουν στις ελιές. Είναι τσοπάνος ο δικός μου. Εδώ δεμένο που τον είχα και μόλις άρχισαν να φτάνουν στα διπλανά χωράφια κατέβασε την μισή ελιά από το τράβηγμα!!!

ghelly
Με τίποτα όμως!!! εδώ στις δικές μου πάω κάθε δυο χρόνια μαζεύω κλαδεύω και ούτε που με ξανά βλέπουν.
Τότε πάσο :). Εμένα είναι μικρό οπότε δεν υπάρχει θέμα αλλά αφού είναι μεγάλο εσένα θα φοβίσει πολλούς δίκαιο έχεις!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
α την ουρα της την κυνηγαει και την δαγκωνει και η δικια μου και της γρυλιζει κιολας οτν δεν εχει κατι αλλο να δαγκωσει,,, κανει σβουρες ατελειωτες ==))

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
α την ουρα της την κυνηγαει και την δαγκωνει και η δικια μου και της γρυλιζει κιολας οτν δεν εχει κατι αλλο να δαγκωσει,,, κανει σβουρες ατελειωτες ==))
Συγνώμη κι όλας, και με όλο το θάρρος..., αλλά μ'αυτά και μ'αυτά που λες για το σκυλί σου, έχεις σκεφτεί ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά?
Οι διάφορες συμπεριφορές που κατά καιρούς περιγράφεις δεν είναι και πολύ φυσιολογικές. (όπως το παράδειγμα που αναφέρεις, με το κυνήγι της ουράς)
Ξέρω ότι οι καιροί που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολοι, αλλά έχεις σκεφτεί να απευθυνθείς σε κάποιο ειδικό?
Ή τρόπο να προσπαθήσεις να λύσεις τα θέματα της?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn