Σχολή εκπαιδευτών για σκύλους

panosbourg

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2010
103
1
zakynthos,greece
Καταρχας μια μεγαλη καλησπερα απο την ομορφη και καταπρασινη Ζακυνθο!!

ισως δεν τοποθετω στο καταλληλο σημειο το θεμα...αυτο συνεπαγεται την χωρις κανενα προβλημα μεταφορα του θεματος απο τον adminstrator....

Μιας και του χρονου θα δωσω για πανελλαδικες εξετασεις εχω αρχισει -οπως πολλοι συμμαθητες μου- να σκεφτομαι διαφορες σχολες που σου προσφερουνα μεση επαγγελματικη αποκατασταση και εκτο απο αυτο να μπορω μεσω του επαγγελματος που θα σπουδασω αν συνδυαζω και την ποιοτητα ζωης που επιθυμω ...
Σ αυτες τις σκεψεις που κανω για το επαγγελματικο μου μελλον,την πρωτη θεση λαμβανει το επαγγελμα του εκπαιδευτη σκυλου.η επιλογη αυτη δεν εχει γινει βιαστικα και κατω απο μια οχι σοβαρη σκεψη...στον διαστημα αυτο κοιταω διαφορες σχολες στις οποιες νοιωθω πως δε με "τραβανε"...εκτος απ αυτο πιστευω πως ο τομεας της εκπαιδευσης σκυλων και γενικα διορθωσης συμπεριφορς διαρκως θα αναπτυσσεται και θα καλλιεργουνται νεες μεθοδοι...το γεγονος αυτο με ενθαρρυνει στην επιλογη αυτη ακομα περισσοτερο αφου ο ιδος σαν ατομο θα νοιωθω οτι βαζω ενα λιθαρακι...αυτο το λιθαρακι δε θα ναι μονο το εργο πανω σ αυτον τον τομεα που θελω να κανω αλλα κυριως η ενημερωση του κοσμου ειναι τοσ ημαντικοτερο κομματι...μιας και η αγνοια οδηγει πολλους ιδιοκτητες να "καταστρεφουν"τα σκυλια τους κ να δημιουργουν προβλημα για την κοινωνια συλληβδην.Ετσι η αναγκη για την υπαρξη ουσιαστικης ενημερωσης γινεται ακομα περισσοτερη...αυτο γινεται ειτε με αρθρα σε τοπικες εφημεριδε ειτε με μικρες επιδειξεις που σε προοπτικη χρονου ισως γινουν και πολοι ελξης πολλων ατομων....βεβαια για την πραγματοποιηση μιας τετοιας σκεψης πρεπει πρωτα ο κοσμος να ενημερωθει και αν του λυθουν οι αποριες που τον οδηγουν μακρια απο το να εκπαιδευσει το ζωο του...

υστερα απο μια μικρη ερευνα για σχετικες σχολες βρηκα μονο καποιες οι οποιοιες μπορω να πω πως δεν μου γεμισαν το ματι οτι αυτο που κανουν ειναι ουσιαστικο...κατα καποιον τροπο μου δωθηκε η εντυπωση πως κανουν αρπαχτες ..ισως κανω λαθος απλα μου δωθηκε αυτη η εντυπωση.
Ο λογος αυτο με παροτρινε να γραψω στο φορουμ ουτως ωστε οποιος γνςριζει κατι και μπορει ειτε να με συμβουλεψει για κατι ειτε να μου πει περιπου πως ειναι η διαδικασια για να μαθει καποιος την τεχνη του εκπαιδευτη...(σιγουρα κυριο ρολο παιζουν οι δεξιοτητες τ ατομου αλλα οταν αυτες υπαρχουν η αναπτυξη τους σιγουρα θα βγαλει ενα πολυ καλοα ποτελεσμα...)

Σας ευχαριστω για το χρονο που διαθεσατε και ανυπομονω να διαβασω νεοτερα...
σορρυ αν εγραψα πολλα ισως ανουδια πραγματα απλα πιστευω πως ισως ετσι καταλαβετε καλυερα τον τροπο σκεψης μου...

leonidas94

Active Member
5 Ιανουαρίου 2010
33
0
Ειμαι και γω ισα με εσενα αλλα δεν υπαρχει καποια σχολη που να μπαινεις απο πανελλαδικες αν εννοεις αυτο .... Γιατι δεν το ψαχνεις για κτηνιατρικό?

panosbourg

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2010
103
1
zakynthos,greece
απο πανελλαδικες το ξερω πως δεν μπαινεις απλα και οι "ιδιωτικες" που υπαρχουν ειναι ψηλομουφα πιστευω...μακαρι να κανω λαθος....
για κηνιατρος δεν 8α μ αρεσε και τοσο μα ρεσει περισσοτερο αν ψυχολογω το ζωο και να καταλαβαινω τις αναγκες του,να του μαθαινω χωρις να απαιτω αυτο να γινεται παντωντας κουμπια...απο τη μια μερα στην αλλη...και εκτος απ αυτο στη Ζακυνθο υπαρχουν πολλοι κτηνιατροι....

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Να προτείνω κάτι;
Μάθε τέχνη κι άστηνα!!
Πού σημαίνει δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να σπουδάσει ένα επάγγελμα που θα σου εξασφαλίσει κάποιες πιθανότητες στο μέλλον και παράλληλα παρακολουθείς και μια σχολή εκπαιδευτών σκύλου. Μην κάνεις μόνο αυτό.

leonidas94

Active Member
5 Ιανουαρίου 2010
33
0
Συμφωνω με το grifo. δεν μπορεις να στηριξεις ολο σου το μελλον εκει.... καλυτερα προσπαθησε να μπεισ σε μια καλη σχολη και κανε και σεμιναρια για την εκπαιδευση αν θες παραλληλα....

panosbourg

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2010
103
1
zakynthos,greece
@ xotikouli ευχαριστω πολυ για το λινκ!!!

@ grifos + leonidas94

ειστε μεσα στο μυαλο μου.... κ εγω ετσι το σκεφτομαι....

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
και εγω ειχα στο μυαλλο μου να γινω εκπεδευτρια αλλα συνφωνω με τον grifo και τον Leonida!!
πιστευετε οτι ο εκπεδευτης δν εχει μελλον?
διαβαζω εδω στο forum οτι σχεδον ολοι η ιδιοκτητες εχουν προβλημα και καταφευγουν σε εκπεδευτες ετσι μου μπηκε η ιδεα!!
Επισης το γεγονος να καταλαβαινω τα σκυλια και γιατι τα αγαπω

panosbourg

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2010
103
1
zakynthos,greece
εγω πιστευω πως εχει αρκει α υπαρξει σωστη ενημερωση ουτως ωστε αφενος να μην φοβαται ο κοσμος τις τιμες κ τους εκπαιδευτες τους ιδιους κ αφ ετερου να μην νομιζουν οτι ειναι πολυτελεια αλλα ενας τροπος για αν ερχεται ο κοσμος πιο κοντα με τα σκυλια του...βεβαια για κατι τετοιο πρεπει να γινει εμγαλος αγωνας ενημερωσης οχι μονο σε θεωρητικο βαθμο αλλα κ με "επειδηξεις" ή με προσωπικες εμπειριες ατομων που αντιμετωπιζαν καποιο προβλημα....επιπεον πιστευω πως ολοι εμεις που εχουμε εκπαιδευσει τονσ κυλο μασ ειτε οι ιδιοι ειτε εμ τη βοηθεια καποιου ειδικου 8α πρεπει να εφαρμοζουμε οσα 3ερει ο σκυλος στις βολτες ουτως ωστε ο κοσμος βλεποντας να ρωτα και να μαθαινει....

@ grifos + @leonidas94

ωραια τα σκεφτομαστε ετσι δηλαδη να σππουδασεις κατι κ παραλληλα ασχολεισαι,...ωστοσο για τις σπουδες χρειαζοναι πολλα χρηματα οπως και για να γινεις σωστος εκπαιδευττης σκυλων χρειαζονται πολλα χρηματα, θελω να πω με τον ορο σωστος εκπαιδευτης να μην κανεις μονο σε κουταβακια Β.Υ. αλλα να διορθωνεις συμπεριφορες σκυλων που εχουν φαει ξυλο εχουν τραυματα μεγαλα κτλπ..βεβαια οπως διαβασα σε ενα θεμα στ φορουμ για κατι τετοιο απαιτουνται τουλαχιστον 4 χρονια σπουδων κ το λιγοτερο 20000 ευρω...σε περιοδους κρισης λοιπον που παμε για φουντο ειναι δυναστον αν συνδιαστουν εχοντας μεγιστη αποδοση και τα δυο??ή μηπως πρεπει με οτι ασχοληθουμε να τ κανουμε οσον το δυνατον καλυτερα..??

προσωπικα θα εκανα τα παντα για να καταρτιστω οσο περισσοτερο γινεται πανω στην εκπαιδευση...γερμανικα δεν ξερω αν ομως ειναι κομαμτι της καταρτισης η φοιτηση σε σχολη στην γερμανια ειμαι προθυμος απο φετος κι ολασ να αρχισω να μαθαινω...βεβαια θα μου πειτε "εμας τι μας νοιαζει" απλα θελω να πω πως ισως με το να σινδυασουμε 2 πραγματα μαζι δεν θα γινουμε καλοισ ε τιποτα απο τα δυο κ αυτο θα εχει επιπτωσεις κ αμεσες κ μακροπροθεσμα...

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
φιλαρακι τη λυση στη εχω ετοιμη και ειναι 2 σε ενα αφου σε και νεοτατος.
δηλωνεις αστυνομια η στρατο και μετα μπαινεις στα σκυλια.κανεις και κατι σεμιναρια εκει.
μετα το ψαχνεις και περισσοτερο πιανεις και κανενα εκπαιδευτη απο κοντα κ το πας καλα.
οποτε εχεις μεροκαματο καραστανταρ.
κ σε πληρωνουνε να κανεις το χομπι σου.αρε να μουν 12χρονια πισω.
με ευχαριστεις αργοτερα

vasilisd

Well-Known Member
16 Μαϊου 2011
66
0
φιλαρακι τη λυση στη εχω ετοιμη και ειναι 2 σε ενα αφου σε και νεοτατος.
δηλωνεις αστυνομια η στρατο και μετα μπαινεις στα σκυλια.κανεις και κατι σεμιναρια εκει.
μετα το ψαχνεις και περισσοτερο πιανεις και κανενα εκπαιδευτη απο κοντα κ το πας καλα.
οποτε εχεις μεροκαματο καραστανταρ.
κ σε πληρωνουνε να κανεις το χομπι σου.αρε να μουν 12χρονια πισω.
με ευχαριστεις αργοτερα
σωστοοος ο superman!

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Οτι σου ειπε ο σουπερμαν πιστευω πως ειναι το καλυτερο, στρατος-αστυνομια-αεροπορια-υπα ειναι υπηρεσιες που εχουνε σκυλαδες..
Οποτε κανεις επαγγελμα το χομπυ σου και γινεσαι ευτυχισμενος...βεβαια υπαρχουν και αρνητικα οπως οι μεταθεσεις που καλο ειναι να τα ψαξεις μονος σου

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97