Σχετικα με τροφη γαλλικου μπουλντογκ

satirosSs

New Member
8 Φεβρουαρίου 2012
2
0
Καλησπερα εχω τον γκιζμο ενα γαλλακι 5,5 μηνων τωρα και εχω ενα μικρο μπερδεματακι...του δινω ξηρα τροφη belcando puppy και ο γιατρος μου ειπε να του δινω μεχρι να ενηλικιωθει..αλλα διαβασα σε ενα ποστ εδω οτι puppy πρεπει να τρωει μεχρι 6 μηνων το πολυ..τι να κανω?να προχωρησω σε junior?η σε adult ? απο αποψη μαρκας της τροφης τι λετε? επειδη ειμαι φοιτητης και πλεον η οικονομικη ανεση δεν ειναι οπως παλια η belcando εχει αρκετα προσιτη τιμη...

Υ.Γ παιζει ρολο η ηλικια για να ξεκινισω αμπουλες με λαδι σωλομου?!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
satirosSs, νομίζω οτι η τροφή πρέπει να αλλάζει σε adult στους 6-7 μήνες στα μεγαλόσωμα σκυλιά που παίζουν θέματα δυσπλασίας.
Το γαλλάκι σου δεν ανήκει σε αυτά ,θα σου πουν οι πιο κατάλληλοι όταν το δουν:)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αυτό που διάβασες εδώ ισχύει. Ο γιατρός δεν ξέρει τις ανάγκες της κάθε φυλής.
Όμως θα περιμένεις να σου απαντήσουν αυτοί που έχουν γαλλικό, γιατί ξέρουν καλύτερα.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Ο εκτροφεας σου τι λεει?
το μονο που ξερω αν σε βοηθαει,ειναι οτι τα γαλλακια λογο γναθου καλο ειναι να μην τρωνε οτι τροφη να ειναι αλλα καποια που να τα βοηθαει.
Μην αγχωνεσαι την απαντηση σου θα την παρει.Εχουμε ''Μετρ'' στα γαλλακια εδω.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τα γαλλικα μπορει να μην ειναι μεγαλοσωμα- αλλα αναπτυσσονται αργα - και για αυτο ΠΡΕΠΕΙ να μην φανε περα των 6 μηνων τροφη για Κουταβια.
Με την Puppy/Junior τροφη με τις υψηλες προτεινες μεγαλονουν γρυγορα και δεν προλαβαινουν να δεσουν αρθρωσεις και συνδεσμοι- με αποτελεσμα να εχουμε ανεπανορθωτες ορθοπαιδικες ανομαλιες και βλαβες.

thodoris86

Member
24 Μαϊου 2011
13
0
Καρδιτσα
Να ρωτησω κατι εγω δινω την acana rachland απο 4 μηνων οπου και σταματησα την puppy junior της arden, αλλα η acana εχει πιο πολυ πρωτεινη απο την arden..Μπορει να δημιουρφησει προβλημα στον σκυλο?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Καλησπερα εχω τον γκιζμο ενα γαλλακι 5,5 μηνων τωρα και εχω ενα μικρο μπερδεματακι...του δινω ξηρα τροφη belcando puppy και ο γιατρος μου ειπε να του δινω μεχρι να ενηλικιωθει..αλλα διαβασα σε ενα ποστ εδω οτι puppy πρεπει να τρωει μεχρι 6 μηνων το πολυ..τι να κανω?να προχωρησω σε junior?η σε adult ? απο αποψη μαρκας της τροφης τι λετε? επειδη ειμαι φοιτητης και πλεον η οικονομικη ανεση δεν ειναι οπως παλια η belcando εχει αρκετα προσιτη τιμη...

Υ.Γ παιζει ρολο η ηλικια για να ξεκινισω αμπουλες με λαδι σωλομου?!
H Belcando από την πλευρά τιμή, ποιότητα είναι πολύ καλή αν έχει κάτσει καλά στον σκύλο σου μην την αλλάξεις ποίο ακριβή τροφή δεν σημαίνει ότι θα κάτσει σωστά στον σκύλο σου. Και αν πας σε άλλη τροφή πάρε μικρή συσκευασία πρώτα να δεις αν την τρώει.