Σχεδια για το Weekend?????

apnea5909

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2009
145
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
apnea5909.webs.com
Λοιπον μιας και ειμαστε 'ζεστοι' απο την βολτα μας στα Βασιλικα την Κυριακη λεω να το επαναλαβω και αυτο το Σ/Κ!
Σκεφτομαι για καμια παραλια μερια να κολυμπησει και ο Ερμης.
Ενδιαφερεται κανενας 'σαν ιδεα' ?
Αντε αντε γιατι ο Ερμης θελει παρεα και φιλοζωους/ιδιοκτητες φιλους δυστυχως δεν εχουμε... :(

Αντε και για να σας δελεασω κιολας αν βαριεστε ο Ερμης θα κανει και Dogwalkin να σας αφησει να απολαυσετε την βολτα σας!!!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δυστυχως εμείς δεν θα μπορέσουμε...τη Δευτέρα μπάινω χειρουργειο για το γόνατο...και πρέπει να προετοιμάστω!!!!!
Αν θες έλα να παρεις τον Keagan...θα χαρει ιδιαιτέρως να κολυμπήσει...παρεα με το τρελλόσκυλό σου!!!!:D:D:D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κι εγώ αυτή την Κυριακή δε μπορώ, εχω οικογενειακές υποχρεώσεις..... :) Το Σαββατο οργανώνουμε επίσκεψη στο καταφύγιο Fazoo, αλλά θα ανοίξω ξεχωριστό θέμα γι'αυτό. :)

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Και, παιδιά, προβλέπεται πολύ κακός καιρός γι αυτό το Σ/Κ , έχετέ το κι αυτό υπόψη!
Εμείς Κυριακή ειδικά δεν θα μπορούμε, για το Σάββατο είναι πολύ πιθανό. Και για μπάνιο δεν το συζητάμε, ο καλός μου ούτε το καλοκαίρι δεν μπαίνει , το κρυογάτσουλο!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Και εγω που ειδα τον καιρο προβλεπεται αρκετα ασχημος για Σαββατοκυριακο.

Οποτε λεω να κρατησουμε την ορεξη μας για βολτα στην θαλασσα καποια μερα με καλυτερο καιρο για να μπορουμε να "ξεσαλωσουμε"!!!:D

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Αν και ειμαστε γειτονακια (περαια και μεις),και μετα τα βασιλικα θα θελαμε να σας ξαναβλεπαμε και να γνωριστουμε καλυτερα,δυστηχως δεν μπορουμε αυτο το σ.κ.:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog