Σχέσεις σκύλων

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920

Uploaded with ImageShack.us

Ο μικρός έκανε κάτι απίστευτο σήμερα. Η Λούση έχει πόνους στο ένα της πόδι και δεν το πατάει καθόλου σήμερα, είναι άκεφη πολύ και ξαπλωμένη συνέχεια . Και ενώ ο Έλβις πάντα την πλησιάζει για παιχνίδι και δεν καταλαβαίνει τίποτα ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα σήμερα την πλησίασε , ξάπλωσε δίπλα της και άρχισε να της γλύφει το πονεμένο της πόδι. :eek:

Ελεγα με αφορμή αυτό να γράφει όποιος θέλει διάφορες ιστορίες με πρωταγωνιστές σκυλίσιες σχέσεις.

Last edited:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Τα πάντα καταλαβαίνουν!! πολύ συγκινητικό πάντως... και ελπίζω να μην είναι κατι σοβαρό και να της περάσει

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Αχ... σκυλάκια!
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό
Έχει αρθροίτιδα και επειδή είχε γίνει καλά την έπαιξα σήμερα..δεν ξέρω αν έπαθε διαστρεμα η είναι το γνωστό της πρόβλημα, ο γιατρός απέκλεισε το διάστρεμα και ξαναρχίσαμε τα αντιφλεγμονώδη.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Περαστικά σας! Θα την κάνει καλά ο μικρός μην ανησυχείς;)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Περαστικα. Ενα μπραβο στον Ελβις, για την διορατικοτητα του και την διακριτικοτητα του.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Θα παίρνετε μέρος μόνο εσείς που έχετε δύο σκυλιά ή και μεις που έχουμε μόνο ένα σκύλο?

Εύχομαι να γίνει καλά η Λούση!Άψογος ο μικρός!

Αν και δεν έχω δύο σκυλιά ένας μεγάλος σκύλος μπορεί να δώσει πολύ εύκολα σε έναν μικρότερο να καταλάβει τι αισθάνεται, τι νιώθει ανά πάσα στιγμή!Η γλώσσα μεταξύ τους είναι απόλυτα ξεκάθαρη!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Περαστικά σας l.Kyveli! Εμένα πάλι μια φορά μου πάτησε μια μεγάλη δαγκωματιά ο μικρός μου και μετά καθόταν και έγλειφε επί μισή ώρα το σημείο που με δάγκωσε χαχαχαχα :p
Ο Rocky μου δαιμονίζεται κάθε φορά που έρχεται το τσιου της κολλητής μου να παίξουνε :p
Ιδού!
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Θα παίρνετε μέρος μόνο εσείς που έχετε δύο σκυλιά ή και μεις που έχουμε μόνο ένα σκύλο?
Όπως το είχα στο μυαλό μου έλεγα να παίρνουμε μέρος όλοι μας και με δύο σκυλιά και με ένα! Θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να διηγηθούν ιστορίες όλοι όσο έχουν μία ή περισσότερες εμπειρίες από σκυλίσιες σχέσεις!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ο Ρουμπίνος μου όταν κλαίω έρχεται και κάνει φχχχ (σαν ανθρώπινος αναστεναγμός) και κάθεται ήρεμος και μετά μου "σκουπίζει" τα δάκρυα με τη γλωσσίτσα του.
+ όταν με πιάνει πόνος στα γόνατα (έχω πρόβλημα και με πιάνει σχετικά συχνά) με γλύφει στο συγκεκριμένο σημείο που με πονάει.
Όταν το έκανε πρώτη φορά είχα μείνει έτσι :eek: και έλεγα "οκ. τυχαίο".
Αλλά τελικά δεν... Ποιος ξέρει. Ίσως να καταλαβαίνει την κακή κυκλοφορία του αίματος ή κάτι τέτοιο. Πάντως μετά μου περνάει κι ο πόνος και όλα! :eek:

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Ο σκύλος μυρίζει την οσμή που ''εκρήγνυται'' από το σημείο της φλεγμονής και γιαυτό το γλύφει.Το ίδιο συμβαίνει και με τς ανοιχτές πληγές,πάραυτα καλό θα ήταν να μην αφήνουμε τον σκύλο να τς γλύφει για ευνότους λογους.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
στην υπογραφη μου το αουριδι 2μηνων κοιμαται μαζι με το μπαμπη ακουμποντας τον τρυφερα για να τον νιωθει.
εε ηταν το τελευταιο γλυκο πραμα που εκανε στο μπαμπη απο κει και περα του χει βγαλει τη παναγια!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Ειναι υπεροχη αυτη η συνενοηση μεταξυ σκυλων... την λατρευω..
οταν φερνω καποιο πονεμενο σπιτι.. ανοιγω την πορτα διαπλατα.. χωρις να χρειαστει να πω σε κανενα φυγε, στην θεση σου κτλ.. ουτε καν στην γατα.. σεβονται τον πονο του ασθενη..
πολυ τελευταιο και προσφατο, εφερα ενα εγχειρισμενο στο ποδι (καταγμα μηριαιου οστου) αρσενικο πιτ σπιτι, χρονιαρικο περιπου και δεν το πειραξε κανεις.. ο Σαγκα πηγαινε απο πανω του.. μυριζε την πληγη, το ποδι του και εφευγε ησυχα.. που σε αλλη περιπτωση.. οσο καλος και να ειναι ο αλλος ενα μικρομακελιο θα γινοταν...
και αλλα τετοια παραδειγματα..

Εμπιστευομαστε τα ζωα και σεβομαστε την επικοινωνια τους και αυτα μας βγαzουν ασπροπροσωπους.. :) :)

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
καλα εμενα αντιθετος ο ροκυ με γραφει κανονικα!!! βγαινω εξω χτυπημενη,κλαμενει στεναχωρημενη εκεινος το ιδιο θα ειναι ''τρις λαλουν και 2 χωρευουν'' :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.252
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97