Συστάσεις

Thod_Simone

Member
30 Μαϊου 2012
5
0
Καλημέρα σας και από εμένα.

Είμαι ο Θοδωρής από Αθήνα, καινούργιος στο Forum και κανούργιος μπαμπάς επίσης :). Μόλις πριν δύο εβδομάδες απέκτησα την πρώτη μου σκυλίτσα, την Simone (που είναι και πρώτο μου ζωάκι γενικότερα). Ευτυχώς αν και μωράκι μόλις 2 μηνών, με βοηθάει πολύ να μάθουμε ο ένας τον άλλον γιατί είναι πολύ έξυπνη.
Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν από απορίες άλλο τίποτα. Αφού αρχίσω να διαβάζω το forum, για να μου λυθούν κάποιες και να μην σας κουράζω με τα ίδια, θα επανέλθω σίγουρα ;)

Υ.Γ. Η μόνη απορία που αποκλείεται να μου λυθεί από τα ήδη δημοσιευμένα, είναι οι ράτσες από τις οποίες έχει προέλθει η μικρή. Την πήρα από φιλοζωϊκή βλέπετε και ο γιατρός απλά μου έγραψε στο βιβλιαριό της Ημίαιμο Mixer...Ηλεκτρική συσκευή μου την έκαναν...Άρα το γενεαλογικό δέντρο της αγνοείται. :(

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες Θοδωρη :)

Mixer ε ? χαχαχα ωραιος ο κτηνιατρος!
Βαλε μας και αλλες φωτογραφιες απο τη μικρη σου!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Νά σου ζήσει Θοδωρή να έχετε μια υπεροχη ζωή. Καί μπράβο που πήρες από τη φιλοζωικη ,έσωσες μια ψυχούλα.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλώς ήρθατε!

Να σου ζήσει η Simone και να περνάτε υπέροχα!

Βάλε φωτο απο το μιξερ σου.... :D να σου πουμε και εμεις την γνώμη μας! :cool:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Άρα μπορείς να τη φωνάζεις Mixy, Blendy, Blender..Αστειεύομαι προφανώς!

Να σου ζήσει και μπράβο για την ωριμότατη και σωστή κίνησή σου. Να περάσετε μια όμορφη ζωή μαζί και να μας δώσεις φωτογραφίες σύντομα :) Φαίνεται μεγάλη φάτσα!

Thod_Simone

Member
30 Μαϊου 2012
5
0
Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές σας!

Ορίστε και κάποιες φώτο της μικρής

2_20120515_101743.jpg

20120514_223u610.jpg

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δίπλα σε παπούτσι τη βλέπω. χμμμμμ....

Στη δεύτερη είναι για πολλές αγκαλιές.

Thod_Simone

Member
30 Μαϊου 2012
5
0
Δίπλα σε παπούτσι τη βλέπω. χμμμμμ....

Στη δεύτερη είναι για πολλές αγκαλιές.
Χαχαχα! Ήταν τα πρώτα της λεπτά στο σπίτι! Δεν είχα προλάβει να τα έχω όλα υπό έλεγχο ακόμα :(

Είπαμε άλλωστε...εμπειρία μηδέν...

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
κούκλα είναι.. να την χαίρεσαι.
και πολλά μπράβο και απο μένα που την πείρες απο την φιλοζωική!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κουκλίτσα ειναι, να την χαίρεσαι τη μικρή!
Καλή τύχη όταν το μιξερ σου καταλάβει πώς να δαγκώνει το κουνελάκι... έχουν εμφυτο ταλέντο να σπάνε νεύρα με δαύτο!;)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ομορφη κουταβινα! Να τη χαιρεσαι... μικροσωμουλα θα γινει ε? Τι σου ειπε ο κτηνιατρος?

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πωπω κάτι ξάπλες που ρίχνειι!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθατε και να την χαίρεσαι την κούκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι πανέμορφη!!!Με τα ημίαιμα αυτό είναι το ωραίο!!!Σου βγαίνουν kinder έκπληξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
μιξερ.. χαχαχαχ
Ίσως με την ενηλικίωση του σκύλου να "φερνει" προς κάποια ράτσα και να σου είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσεις, ίσως και όχι :Ρ
Είναι πάντως πανέμορφο και η φωτογραφία που απλώνεται στο κρεβατάκι είναι έρωτας!Να σου ζήσει:)

Thod_Simone

Member
30 Μαϊου 2012
5
0
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Να στε καλά!

Κουκλίτσα ειναι, να την χαίρεσαι τη μικρή!
Καλή τύχη όταν το μιξερ σου καταλάβει πώς να δαγκώνει το κουνελάκι... έχουν εμφυτο ταλέντο να σπάνε νεύρα με δαύτο!;)
Ααα, το ανακάλυψε ήδη...Και δεν είναι το μόνο παιχνίδι με ήχο που εχει. Αλλά να σου πω την αλήθεια όποτε την ακούω χαρά μου είναι. Και το φοβερό είναι ότι δεν παίζει ποτέ με οτιδήποτε κάνει ήχο το βράδυ που κοιμάμαι. Απίστευτη :D

Ομορφη κουταβινα! Να τη χαιρεσαι... μικροσωμουλα θα γινει ε? Τι σου ειπε ο κτηνιατρος?
Ναι, 12-15 κιλά το πολύ μου είπε. Άραγε υπάρχει περίπτωση να βγάλει πολύ τρίχωμα αργότερα ή λες να παραμείνει έτσι περίπου? Θέλω να πω μπορεί στην ενηλικιωσή να αλλάξει τελείως από αυτό που είναι τώρα?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ίσως να σκουρύνει λίγο αλλά οχι τόσο δραστικά ώστε να νομίζεις οτι είναι άλλο σκυλί, κατα τα άλλα το τρίχωμα μενει ίδιο

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ναι, 12-15 κιλά το πολύ μου είπε. Άραγε υπάρχει περίπτωση να βγάλει πολύ τρίχωμα αργότερα ή λες να παραμείνει έτσι περίπου? Θέλω να πω μπορεί στην ενηλικιωσή να αλλάξει τελείως από αυτό που είναι τώρα?
Οχι κοντοτριχη θα μεινει. :)
Να μας βαζεις φωτογραφιες να βλεπουμε την εξελιξη.

Thod_Simone

Member
30 Μαϊου 2012
5
0
ίσως να σκουρύνει λίγο αλλά οχι τόσο δραστικά ώστε να νομίζεις οτι είναι άλλο σκυλί, κατα τα άλλα το τρίχωμα μενει ίδιο
Οχι κοντοτριχη θα μεινει. :)
Να μας βαζεις φωτογραφιες να βλεπουμε την εξελιξη.
Μάλιστα! Ωραία...
Φυσικά και θα βάζω! Τώρα που σας βρήκα δε σας αφήνω εύκολα! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul