Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα γιορκσαιρ σχεδον 5 μηνων και ο φιλος μου ενα καυκασου ακριβως ιδια ηλικια..Τα σκυλια μας δεν ζουν μαζι καθως εγω και ο φιλος μου ζουμε ακομα με τις οικογενειες μας,ερχονται ομως σε καθημερινη επαφη.Εγω αρχικα φοβομουν να τα φερουμε σε επαφη γιατι ο Διας(καυκασος) τοτε ηταν γυρω στα 15 κιλα και η δικη μου(Σανελ) γυρω στο 1.500γρ.Ο εκπαιδευτης ομως μας ειπε οτι αυτα τα 2 σκυλια πρεπει να μαθουν να συνυπαρχουν γιατι αν αργοτερα εγω ζησω με τον φιλο μου θα πρεπει να ειναι φιλαρακια...Η πρωτη τους επαφη ηταν καπως ατσαλη γιατι ο Διας ενω εχει ολη την καλη διαθεση να παιξει αλλα ειναι καπως ατσουμπαλος και την πονεσε,τις επομενες φορες τα πραγματα ηταν καλυτερα..παιζανε κυνηγητικο(η δικη μου δεν ανεχοταν και πολλα αγγιγματα απο εκεινον).καθε φορα που τον βλεπει χαιρεται αλλα μετα απο λιγο νευριαζει μαζι του και του γαυγιζει σαν να γκρινιαζει και να παραπονιεται(αυτες τις φορες την παιρνω αγκαλια και νομιζω πως αυτο ειναι το λαθος μου).τον τελευταιο καιρο τα πραγματα χειροτερευουν και γω δεν ξερω τι να κανω.Η Σανελ τα παει καλα με τα αλλα σκυλια αφου απο οταν την πηραμε φροντιζουμε για την κοινωνικοποιηση της.Η απορια μου ειναι η εξης:να αφησω οπως λεει ο εκπαιδευτης να τα βρουνε μονα τους ή μπορει να αποκτησει ασχημες εμπειριες και να αρχισει να φοβαται ολα τα σκυλια?
Θα χαρω να ακουσω τις αποψεις σας.
Θα χαρω να ακουσω τις αποψεις σας.