Συντήρηση ξηράς τροφής

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Ξεκίνησα την διατροφή του Ροκ πριν ένα μήνα με Royal Canin Junior αλλά ενδιάμεσα η γιατρός του έδωσε την φαρμακευτική Royal Canin Skin Care. Την προηγούμενη τροφή που μου έχει περισσέψει, την έχω σφραγίσει καλά και την έχω βάλει μέσα σε ένα σάκο που έχω τα πράγματα του Ροκ.
Πείτε μου σας παρακαλώ, υπάρχει περίπτωση να χαλάσει?

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ξεκίνησα την διατροφή του Ροκ πριν ένα μήνα με Royal Canin Junior αλλά ενδιάμεσα η γιατρός του έδωσε την φαρμακευτική Royal Canin Skin Care. Την προηγούμενη τροφή που μου έχει περισσέψει, την έχω σφραγίσει καλά και την έχω βάλει μέσα σε ένα σάκο που έχω τα πράγματα του Ροκ.
Πείτε μου σας παρακαλώ, υπάρχει περίπτωση να χαλάσει?
Εξαρταται ποσο καιρο σκοπευεις να την εχεις εκει.

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Προφανώς μόλις τελειώσει η Skin Care (η οποία είναι κάτω απο το μισό) θα συνεχίσω μ' αυτήν. Λέτε να έχω θέμα? Να την πετάξω?

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Μην την πεταξεις. Απλώς κρατα τη σε ξηρο, σκοτεινο μερος. Και να μην εχει πολυ ζεστη. Οπως δηλαδη ολα τα βρωσιμα προϊοντα.

Αν δεις και βγαζει μυρμηγκια, ψεκασε τη με Teza. :p

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Η καλύτερη συντήρηση γίνεται σε ειδικό κουβά που κλείνει με καπάκι. Από τη στιγμή που θα ανοίξει η συσκευασία καλό είναι να μην την κρατάς πάνω από δυο μήνες γιατί στεγνώνει εντελώς, όχι ότι θα χαλάσει με την κοινή έννοια. Εφόσον έχεις μικ΄ρο σκύλο και δεν έχεις μεγάλη κατανάλωση να παίρνεις μικ΄ρες συσκευασίες. Είναι ακριβότερες αλλά η τροφή με αυτό τον τρόπο είναι πάντα φρέσκια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog