Συνοικεσια κατοικιδιων!!!!!

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
Η κυρια αυτη εχει κανει group στο facebook,για να προωθησει την καταπληκτικη της ιδεα να "ζησουν τον ερωτα" οσα κατοικιδια δυσκολευονται να βρουν "ταιρι"!!!!!!!!!!
Αλλη μια ιστορια συγκαλυμμενου(η και οχι...) σκηνικου κακοποιησης και εκμεταλλευσης ζωων.
Ειναι αισχος
Παρακαλω οποιος μπορει να μπει στο group να διαμαρτυρηθει.

http://www.facebook.com/l.php?u=htt...453?v=wall&h=8fc0a4da15706c0440255f727986b6f8

υγ.οι φωτογραφιες του group,ειναι ιδιαιτερα σκληρες....:(:(:(

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγω το έκανα report...σα δε ντρέπεται η ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ...:mad::mad::mad::mad:
Απ'ότι καταλαβα όμως κάποιοι έχουν κινηθει και νομικά...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Θέλω να βρίσω και δε μπορω γιατι θα πρεπει μετά να με σβήσω...... δεν το πιστεύω ρε παιδια.....

Αkyrh, οι φωτό ανέβηκαν απο τη Strayshelp για προφανείς λόγους. Οχι απο την τύπισσα του γκρούπ.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ηδη ειναι αρκετοι οι φιλοι που εδειξαν την αντιθεση τους,στην καθε χαζομαρα του καθενος.Ρε ουστ!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ρε σεις, δεν ήξερα ότι στην Ελλάδα δυσκολεύονται τα κατοικίδια να βρουν ταίρι και να ζήσουν τον έρωτα....:p:p:D:D:D Φανταστείτε να μη δυσκολεύονταν δηλαδή.....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δηλαδη...για να καταλάβω...μιλαμε για ένα "μπορντέλο" για σκύλους???
Και η κυρία είναι η Τσατσά???
Ωραία...

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Θέλετε να κλείσει το μαγαζάκι της κυρίας και να μη γνωρίσουν τα σκυλιά μας ποτέ τον έρωτα εεεεεε;;;; :paja1:Άκαρδοι άνθρωποι!!!

Πλάκα πλάκα θα έπρεπε να το φανταστούμε ότι κάτι τέτοιο θα έκανε κάποια στιγμή την εμφάνισή του. Κρίμα, γιατί δεν είναι και λίγοι αυτοί που ζευγαρώνουν τα σκυλιά τους και η κυρία αν συνεχίσει, θα κάνει χρυσές δουλειές από ανεγκέφαλους και μετά θα αναρωτιόμαστε από πού κι ως πού αυξήθηκε ο αριθμός των παρατημένων σκυλιών. Οι νότιοι οργανωθείτε για μια ημερήσια προς τα δώθε, να κάνουμε μια επισκεψούλα στη μανδάμ.

Στην Καλαμαριά έχει και γραφείο αν κατάλαβα καλά;

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
:eek::eek::eek::eek:
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!:mad::mad::mad:
Τετοιοι υπανθρωποι χρειαζονται πολυ ξυλο...
ας εμενε Αθηνα και θα της εστελνα κατι φιλαρακια μου ....πολυ καλα παιδια... θα τα εβλεπε ολα με αλλο ματι...αν εβλεπε δηλαδη απο τα μπουνιδια...

konstantin

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
56
0
Και μετα ανοιγω εγω παρομοιο θεμα και μιλαω για ιδιωκτητες που θελουν να ζευγαρωσουν τα σκυλια τους.Εδω το κανανε και και επισημο το ολο θεμα ανοιξαν μ@@@@@@ για σκυλους.ΕΛΕΟΣ!!! Ορισμενοι ουτε με μεταμοσχευση εγκεφαλου δεν αλλαζουν:(:(

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Ρε σεις, δεν ήξερα ότι στην Ελλάδα δυσκολεύονται τα κατοικίδια να βρουν ταίρι και να ζήσουν τον έρωτα....:p:p:D:D:D Φανταστείτε να μη δυσκολεύονταν δηλαδή.....
Sara έγραψες!
Το τραγικό είναι πως έχουν εμφανιστεί και "θαυμαστές" στη σελίδα της:mad:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog