Συνεχές Κλάμα

online79

Active Member
5 Μαϊου 2012
29
2
Εδώ και περίπου 3-4 μέρες η μικρή μας δεν σταματάει να κλαίει!

Μυρίζει σε 2-3 σημεία του σπιτίου και συνέχεια κλαίει. Ακόμα και όταν παίζουμε μπορεί να σταματήσει για λίγο και πάλι να κλαίει.

Μπαίνει μέσα στο crate μόνη της και πάλι τα ίδια.

Σήκωσα όλο το σπίτι δεν υπάρχει κάτι, επίσης δεν πονάει κάπου, έχει ορεξη για φαί, παιχνίδι και βόλτα.

Δεν έχω αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά της.

Τι στο καλό της φταίει???

Ααααα μόλις έγινε ενός έτους! Λέτε να έχει κάποια σχεση αυτό??!!!

Επίσης να προσθέσω ότι αυτές τις μέρες έχει μια τάση να θέλει να ανέβει στους καναπέδες. Ανέβηκε αλλά αμέσως μόλις την μάλωσα κατέβηκε.

Για βοηθήστε γιατί έχω τρελαθεί!!!!!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Είναι στειρωμένη;
Μήπως ετοιμάζεται για οίστρο και οι ορμόνες της, έχουν χτυπήσει κόκκινο;

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μαζεύει και τα παιχνίδια της στο crate? Οίστρο πότε είχε?

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

online79

Active Member
5 Μαϊου 2012
29
2
Όχι δεν είναι στειρωμένη. Ο πρώτος της οίστρος τελείωσε πριν περίπου 45 μέρες.

Όχι τα παιχνίδια της δεν τα μαζεύει μέσα στο crate.

online79

Active Member
5 Μαϊου 2012
29
2
όταν κλαίει εσύ τι κάνεις? επιβράβευση? ;)

Έχω προσπαθήσει διάφορα.

Αν δεν δώσω σημασία συνεχίζει για αρκετή ώρα. Αν την χαιδέψω θα σταματήσει αλλά θα αρχήσει μόλις την αφήσω οπότε και δεν το ξαναέκανα αυτο.

Τώρα πάντως την άφησα για αρκετή ώρα να γκρινιάζει και έδω και περίπου μισή ώρα πήγε μόνη στο crate και κάθετε ήσυχα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τώρα να επιβραβεύσεις.που πήγε και κάθεται ήσυχα. και όταν κλαίει να μην της δίνεις σημασία ποτέ.
μασουλητήρια έχει?
Βέβαια,στον γιατρό την πήγες μήπως κάποιο δόντι την πονάει ή κάτι τέτοιο?αφού αποκλείσεις τα παθολογικά αίτια,άστην να κλαίει όσο θέλει. και βλέπεις πάλι

online79

Active Member
5 Μαϊου 2012
29
2
τώρα να επιβραβεύσεις.που πήγε και κάθεται ήσυχα. και όταν κλαίει να μην της δίνεις σημασία ποτέ.
μασουλητήρια έχει?
Βέβαια,στον γιατρό την πήγες μήπως κάποιο δόντι την πονάει ή κάτι τέτοιο?αφού αποκλείσεις τα παθολογικά αίτια,άστην να κλαίει όσο θέλει. και βλέπεις πάλι
Ναι έχει μασουλητήρια.

Είδαμε και τα δόντια της και δεν δείχνει να έχει εκεί κάποιο πρόβλημα.

Θα ξεκινήσω αυτό που λές με την επιβράβευση όταν σταματάει για να δω τι θα γίνει.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μαλώσεις έντονα? πιο συγκεκριμένα?
ας πούμε αν πάει από πάνω της και βάλει της φωνές "σκάσε πιά μαλ#@%%ένο,δεν σε αντέχω πιάαααα"
εσύ λές να σταματήσει? :p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Ναι έχει μασουλητήρια.

Είδαμε και τα δόντια της και δεν δείχνει να έχει εκεί κάποιο πρόβλημα.

Θα ξεκινήσω αυτό που λές με την επιβράβευση όταν σταματάει για να δω τι θα γίνει.
τώρα συγνώμη,εσείς είδατε?
γιατί ,μου έχει τύχει,να μην έχει πέσει ο παλιός κυνόδοντας και να συνυπάρχει με τον νέο και οι ιδιοκτήτες δεν το έβλεπαν κι ας κοίταγαν :)

online79

Active Member
5 Μαϊου 2012
29
2
Αν την μαλώσεις έντονα; Δεν σταματάει;
Δοκίμασα και το έντονο μάλωμα. Μπορεί να μου γαυγίσει και να σταματήσει αλλά και πάλι για πολύ λίγο.

online79

Active Member
5 Μαϊου 2012
29
2
τώρα συγνώμη,εσείς είδατε?
γιατί ,μου έχει τύχει,να μην έχει πέσει ο παλιός κυνόδοντας και να συνυπάρχει με τον νέο και οι ιδιοκτήτες δεν το έβλεπαν κι ας κοίταγαν :)
Για αυτό είμαι σίγουρος. Επειδή είχαμε πρόβλημα με τους κυνόδοντος μέχρι να βγούν είμασταν σε συχνή παρακολούθηση από τον γιατρό μέχρι να τους βγάλει.

Εννοείται πως ο γιατρός είδε και τώρα τα δόντια της όχι μόνοι μας!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μου διευκρινίζεις κι εσύ το έντονο μάλωμα που δοκίμασες?καθώς και το γαύγισμα που λές ότι δέχτηκες?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Με ένα δυνατό "μή" ή ένα δυνατό "σιωπή" και συγχρόνως αδιαφορία, θα μπορούσε και να σταματήσει.
Θεωρείς ότι είναι άσκοπο, να δοκιμάσει καν;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Για αυτό είμαι σίγουρος. Επειδή είχαμε πρόβλημα με τους κυνόδοντος μέχρι να βγούν είμασταν σε συχνή παρακολούθηση από τον γιατρό μέχρι να τους βγάλει.

Εννοείται πως ο γιατρός είδε και τώρα τα δόντια της όχι μόνοι μας!
οκ :) thanks

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Με ένα δυνατό "μή" ή ένα δυνατό "σιωπή" και συγχρόνως αδιαφορία, θα μπορούσε και να σταματήσει.
Θεωρείς ότι είναι άσκοπο, να δοκιμάσει καν;
Ω οκ
είπα κι εγώ ;) έντονο μάλωμα,δέκα να ρωτήσεις,δέκα διαφορετικά πράγματα θα σου πούν,γιαυτό είπα να το διευκρίνιζες :)
σαφώς και δεν είναι άσκοπο....ένα έντονο ΜΗ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Δεν έχω υποστηρίξει ποτέ, ότι πρέπει να πιάνεις συζήτηση με τον σκύλο.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δεν κατάλαβα αλλά επειδή ίσως να μην κατάλαβες εσύ -
σου λέω ότι φαντάζεσαι να σου απάνταγε "ναι του έριξα δύο γερές στα πισινά αλλά δεν σταμάτησε πάλι"
κι αυτό έντονο μάλωμα δεν το λές?
εξ ού και η αίτηση για διευκρίνηση.τι εννοείς έντονο μάλωμα-όχι εσύ για εμένα γιατί εγώ ξέρω τι εννοείς εσύ-αλλά για τους υπόλοιπους :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul