Συνειδητοποίηση

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλησπέρα σε όλους..σήμερα τσακώθηκα με τους φίλους μου..δεν είναι κακοί..ίσως λίγο στενώμυαλοι και ανενημέρωτοι..στην περιοχή που μένω υπάρχουν πολλά αδέσποτα και με αφορμή τα σκυλιά πιάσαμε μία συζήτηση για το ποιός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος απόκτησης ενός σκύλου. Από τους 6 που είμασταν όλοι είπανε υιοθέτηση ενός αδέσποτου σε πρώτη φάση. Συμφωνήσαμε όλοι..στην συνέχεια είπαμε για σκυλιά ράτσας..εκεί έγινε ο χαμός..οι τρεις είπανε pet shop οι δύο από ιδιώτη και εγώ η καλύτερη :cool: από εκτροφείο. Γεια να μην τα πολυλογώ με σκυλοβρίσανε και με είπανε και ψώνιο οτι θέλω εκτροφείου για να μοστράρω λεει το πανάκριβο σκυλί μου(λες και είναι αμάξι). Μόλις γύρισα σπίτι και σας γράφω με μεγάλη δόση νεύρων και ακομη μεγαλύτερη πικρίας..τους έστειλα The Hellish Life of a Puppy Mill Dog - YouTube αυτο εδώ..ελπίζω έστω να δακρύσουν. Το ανέβασα και εδώ μπας και μερικοί ξεστραβωθούν και καταλάβουν κάποια στοιχειώδη πράγματα..έγραψα για να σας πω τον πόνο μου και ελπίζω να δουν κάποιοι αυτό το μικρό δείγμα της εγκληματικότητας και να συνειδοτοποιηθούν έστω και λίγο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
χαχχααχ...κανονικά στους φίλους σου έπρεπε να πεις, να μπουν στο φόρουμ και να περιηγηθούν λίγο στα θέματά του ;-)

Και ίσως...να άνοιγαν και καμμία κουβεντούλα...*demonio*

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...έγραψα για να σας πω τον πόνο μου και ελπίζω να δουν κάποιοι αυτό το μικρό δείγμα της εγκληματικότητας και να συνειδοτοποιηθούν έστω και λίγο.
Το κοιτάζω συνεχώς το post σου, από το μεσημέρι... και δεν ξέρω τι να απαντήσω... θέλουν γερό στομάχι αυτές οι συζητήσεις... ειδικά, αν οι άλλοι είναι αγαπητοί σου φίλοι!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Τι να πω κι εγώ που σε οικογενειακή μάζωξη έγινα "μπίλιες" με τα ξαδέρφια μου? Όχι τόσο στο θέμα petshop όσο στα θέματα αναπαραγωγής και εκτροφής! ΑΓΝΟΙΑΑΑΑΑΑ μιλάμε! Φούντωσα, φούντωσα...

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
εκλαιγα που εκλαιγα γτ μου ηρθε 600 ευρω η δεη και τα ακουσα επειδη αναβα το κλιματιστικο για τον σκυλο και ειδα αυτο και πλανταξα! :'(

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Οι ήδη συνειδητοποιημένοι δεν χρειάζεται να τα βλέπουν αυτά γιατί στο τέλος θα χαθεί η ελπίδα μας!! Λυπάμαι γιατί και δεν ξέρουν και με κατηγορούν χωρίς να έχουν εμβαθύνει καν στο θέμα. Ελπίζω να το δουν και να καταλάβουν γιατί φτάνω σε σημείο να τους λέω οτι δεν θέλω τέτοια ασυνείδητα πλάσματα στην ζωή μου και γύρω μου και με λένε τρελή και υπερβολική..και την κλασσική απάντηση ''ε κάτσε και μείνε με τα σκυλιά σου τότε''. Σε όλους έστειλα το λινκ του φορουμ..θέλω να πιστεύω οτι θα τα δουν όλα και θα ξυπνήσουν.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τι λετε βρε παιδια? Εγώ τσακώνομαι ως και με τον αδερφό μου, που μου είπε "μην ξαναπεις ότι πας τη μικρή σε εκπαιδευτη, γιατι σε κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη σου".
Εχθες εξηγούσα σε μια γειτόνισσα το θέμα των ζευγαρωματων, μου λέει "εσυ πήγες σε εκτροφέα?"- "ναι και με παρεπεμψε αυτός σε γέννα που ειχε κάνει σκύλος του",- "Α δεν το βρήκες απο αγγελία?",- "οχι, με τις αγγελίες δεν ασχοληθηκα", -"θα τη ζευγαρώσεις?",- "όχι",- "γιατι, κοιτα τι ομορφη ειναι".
Και ααααααντε να εξηγώ περι εξετάσεων κλπ. Και ερχεται αι η ερωτηση, μα αν εχει πεντιγκρι αφού ειναι καθαροαιμο γιατι όχι, αααααντε παλι να εξηγώ για ασθένειες που μπορεί να κληρονομησουν τα κουτάβια παρά το πεντιγκρι και της λέω ενα απλό παράδειγμα με προγναθισμό για να μου πει 'ε καλά, και να εχει προγναθισμό τι έγινε?'
Οπότε πήρα απόφαση ότι δεν θέλει να καταλαβει και σηκώθηκα και πήγα στο ντους να ξεπλυθώ.

Καλά που εμενα νομιζουν ότι της πιάνω τα μαλλάκια μπροστά από βιτσιο δικό μου και δεν εννοούν να καταλάβουν ότι της πεφτουν στα μάτια...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Στην συνείδηση του έλληνα σκύλος από εκτροφείο είναι ελιτίστικη υπόθεση. Μα εγώ δεν το θέλω για εκθέσεις, σου λένε. Τι να το κάνω το πεντιγκρί δεν με ενδιαφέρει.. Αλλά καθαρόαιμο το θέλουν. Είναι βαθυά ριζωμένη νοοτροπία, και δεν θα αλλάξει έτσι εύκολα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στο δικό μου παράδειγμα, είναι κραυγαλέα και η διαφορά νοοτροπίας σε δύο ατομα που μεγάλωσαν μαζί, με γάτες μέσα στο σπιτι το καλοκαίρι να αλωνίζουν...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ