Συναπαντήματα..

ster

Well-Known Member
4 Φεβρουαρίου 2010
59
0
ΘΡΑΚ/ΝΕΣ
Δεν ήξερα που να ποστάρω και το βάζω εδώ:

Χτες βράδυ κατά τις 9μμ πέτυχα κάπου στο κεφαλάρι μέσα σε ένα ασημί αμάξι (πόλο νομίζω, στο πίσω κάθισμα) ένα υπέροχο σκυλί, με δίχρομη φάτσα μαύρο άσπρο και σηκωμένα αυτάκια μάλλον μεσαίου/μεγάλου μεγέθους. Δεν ξέρω τη φυλή αλλά το έχω ερωτευτεί..! Είναι κανενός από εδώ;

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Προσπαθείς να ανακαλύψεις τη ράτσα γιατί θέλεις ένα ίδιο?
Ελπίζω να είναι αυτό, γιατί αν θέλει το συγκεκριμένο σκυλί και να το έχει κάποιος από το φόρουμ (που πόσο πιθανό να είναι;), σιγά μη δώσει το παρόν :D

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Δεν ήξερα που να ποστάρω και το βάζω εδώ:

Χτες βράδυ κατά τις 9μμ πέτυχα κάπου στο κεφαλάρι μέσα σε ένα ασημί αμάξι (πόλο νομίζω, στο πίσω κάθισμα) ένα υπέροχο σκυλί, με δίχρομη φάτσα μαύρο άσπρο και σηκωμένα αυτάκια μάλλον
Ημίαιμο ακούγεται.

Αν θέλεις ένα παρόμοιο, στην φιλοζωική είναι πιο πιθανό να βρεις (και άλλους εξίσου πανέμορφους σκύλους!).

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Μπορούμε να το κάνουμε σε στυλ παιχνίδι - να βρούμε τη ράτσα ή την "μη ράτσα" με ερωτήσεις.

Π.χ. μακρύτριχο ή κοντότριχο? χρώμα ματιών? λυκοειδές σχήμα ή άλλο? κλπ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μπορούμε να το κάνουμε σε στυλ παιχνίδι - να βρούμε τη ράτσα ή την "μη ράτσα" με ερωτήσεις.

Π.χ. μακρύτριχο ή κοντότριχο? χρώμα ματιών? λυκοειδές σχήμα ή άλλο? κλπ.
Πλάκα θα είχε, αλλά το μόνο στοιχείο που δεν ξέρουμε είναι το μαλλί. Χρώμα, σχήμα αυτιών και μέγεθος, τα ψιλοέχουμε. Εγώ λέω ότι θα μπορούσε να είναι κάποιο ημιαιμάκι τύπου μπόρντερ κόλει. Σαν τον Σωτήρη στο avatar, πιο λευκό και με σηκωμένα αυτάκια. Ster;

ster

Well-Known Member
4 Φεβρουαρίου 2010
59
0
ΘΡΑΚ/ΝΕΣ
Πολύ πιθανό να ήταν ημίαιμο.

Πάντως έμοιαζε και με Australian_Cattle_Dog

Γενικά ψάχνομαι με τα σκυλιά εδώ και λίγο καιρό, με τις διάφορες φυλές, χαρακτήρες κλπ... Μεγάλο κόλλημα!

Πάντως πανέμορφο σκυλί, αν και φαντάζομαι λίγο σπάνιο να βρεις εδω..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
To θέμα είναι ότι δε θέλουμε μόνο μούρη αλλά και temperamentο :D
Για τεμπεραμέντο δεν ξέρω - εμφανισιακά πάντως σαν κλασικός ...streetfighter είναι! ...(Συγγνώμη κιόλας μην παρεξηγηθώ!):D

Πάντως εγώ δεν το έχω ξανακούσει/δει εδώ - για να μας πουν και άλλοι...

ster

Well-Known Member
4 Φεβρουαρίου 2010
59
0
ΘΡΑΚ/ΝΕΣ
ταπεραμεντο??? μεσα απο ενα ασημί αμαξι..?
hehe οχι παρεξηγηση! Έλεγα για το σκυλί που ψάχνω για μένα

Νομίζω ότι αυτή η φωτό είναι του Dexter. Ειρήνη;
Ναι σορρυ ο Dexter είναι. Από το album του Xotikouli. Πανέμορφος!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ναι σορρυ ο Dexter είναι. Από το album του Xotikouli. Πανέμορφος!
Ευχαριστούμε! :)

Λοιπόν, δύο περιπτώσεις...
-Ή συνάντησες κανέναν αδερφό/αδερφή του (μόνος του βρέθηκε στο δρόμο όταν ήταν μικρός, αλλά τι στο καλό... μοναχοπαίδι είναι?)
-Ή όταν φεύγω απ'το σπίτι, έρχονται οι φίλοι του με το αμάξι να τον πάρουν και αλητεύουν όλο το βράδυ μέχρι να γυρίσω... Και μετά μου το παίζει κύριος :p

Πάντως αν σου αρέσουν οι "πειρατές", τα πιτσιλωτά και ασυνήθιστα μούτρα, υπάρχει τεράστια ποικιλία στα ημίαιμα που ψάχνουν σπίτι! Με μια γρήγορη ματιά...

ΑΡΤΕΜΗΣ

ΚΡΙΝΟΥΛΑ

Καραμέλα

Κασάτα

Χένα

Jane

Πορφύριος

Ντάστυ

Ισιδώρα

Λάμπης

Last edited:

Στατιστικά Forum