Συναντηση στη Πατρα

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Παιδια τωρα που ειναι γιορτες και εχουμε ολοι φανταζομαι λιγο περισσοτερο χρονο δε κανονιζουμε μια συναντηση στη πατρα για να γνωριστουμε και για κοινονικοποιηση?Ακουω προτασεις για ημερομηνια και μερος.

p.s.ισχυει και για αυτους που απλα διαβαζουν και δε συμμετεχουν στο forum

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
αντε βρε φερμπ... έχει μαλλιασει η γλωσσα μου να ζητώ κοινωνικοποίηση....
μεσα οποτε κανονισετε εξω από ωραριο κατατσηματων

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
επειδή πρωτοχρονια απόγευμα δεν ξερω πόσο εφικτο θα είναι για αλλους... αν υπαρχουν θα προτεινα το σκ..
προτεινε μερος και ώρα

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Νομιζω καλυτερα θα ειναι μεσημερακι για να ειναι μερα και μερη παιζουν ,πλαζ,φαρος ,καποια αλλη παραλια,μαρινα θεατρακι.

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
υπαρχουν κι αλλοι.και συγουρα υπαρχουν πολλοι που διαβαζουν και δεν γραφουν.παντως αν ειμαστε οι 2 μας μπορουμε να το κανονισουμε και στον εκπαιδευτη μας

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
Γειά σας,ζω κι εγω στην Πάτρα υπαρχω.Είμαι μέλος του forum αλλά δεν εχω σκύλο (ακόμη).Δε νομίζω ότι είστε μόνο τόσοι οι ιδιοκτήτες.
Μόνο με τον Πέτρο έχω μιλήσει ως τώρα (ηλεκτρονικά μόνο).
Θα ήθελα να γνωριστούμε απο κοντά,πιστεύω ότι η κουβέντα/γνωριμια μαζί σας θα με βοηθήει αρκετά σ' αυτά που σκοπεύω να κάνω.
Δυστυχώς για Πρωτοχρονιά θα πάω στα πάτρια εδάφη (καθότι νη πατρινός) και δε θα μπορέσω να έρθω.
Καλύτερα μάλλον να βρεθείτε κάπου που να έχετε ελευθερία χώρου και κινήσεων,όχι στο Γιάννη!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
xaxaxaxa μπραβο στο τεο..μαστιφ
οκ.. φερμπ είναι σιγουρα ο greedy από πατρα αλλα δεν ξερω αν θα έχει χρονο... πιθανα να ερθει κι αλλος... μεχρι στιγμης μεσημερακι και φαρος μαρεσει....
για τον τεο θα ελεγα μετα τις γιορτες να το επαναλαβουμε κι ασ μην εχει σκυλο που ξερεις μπορει να του αρεσει και να αποφασισει πιο γρηγορα...
εννοειται ότι πρωτη φορα θα ερθω με το ντογκακι

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Εγινε να πουμε το σαββατο κατα τις 4 στο φαρο??βεβαια αν εχει καλο καιρο γιατι ακουσα για βροχες.αλλιως τα λεμε τηλ.

Last edited:

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Λοιπον λεει και αυριο βροχες οποτε το αναβαλουμε για την αλλη κυριακη 10 του μηνος ωστε να ερθουν κι αλλοι.για ωρα θα κανονισουμε μεσα στη βδομαδα.

xristosdid

Active Member
29 Νοεμβρίου 2009
38
0
39
patra
και εγώ μέσα είμαι παίδες,αν και δεν έχω σκύλο ακόμα ,αλλα θέλω να μάθω πολλά απο άτομα που έχουν ηδη εμπειρία :)