Συναντηση αλλα σκυλια με τους ιδιοκτιτες στην βολτα σας...

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Οταν πατε βολτα με τα ζουζουνια σας φανταζομαι ολο και καπου θα συναντησεται καποιο αλλο σκυλακι με τον γονιο του ( ιδιοκτιτι του )

Πως συμπερειφερεστε ?
Δεν ξερω εμεις ενθουσιαζομαστε...
Η μικρη μου ειναι αρκεται φιλικη και κοινωνικοποιημενη και θελει να μοιριστι με ολα τα σκυλακια και κλαψουριζει ειδη απο μακρεια...
Πολλες φορες καταφερνουμε και πιθουμε τους αλλους ιδιοκτητες οτι δεν ειμαστε τερα και δεν θα κανουμε κακο στο σκυλακι τους...
Ειναι κριμα βρε να μην χαρουν και τα μωρα μας με μεταξυ τους στην ιδια γλωσσα ?
Δεν ξερω καμοια φορα μας κοιτανε λιγο περιεργα και φευγουν κατευθειαν με τα μωρα τους...
θαρεις εχουμε καμοια κολλιτικι ασθαινια...
Πραγματικα πολλες φορες στεναχωριεμε και μονολογο με την ποντικουλα μου κρημα δεν πειραζει αλλη φορα...
πολλες φορες στην βολτα μας βλεπουμε απο μακρεια ιδιοκτητες και περιμενουμε αμα ερθουν κατα εμας πιθανων να θελουν να κοινωνικοποιηθουν τα ζουζουνακια τους αλλα φευγουν προς αλλη κατευθεινσει σημενει οτι δεν εχουν ορεξη για σκυλοκουβεντα...
Εσεις πως περναται με αλλους σκυλογονεις στης βολτουλες σας ?
Χαιρεστε οταν βλεπεται κι αλλους σκυλο γονεις να σας πλησιαζουν ?
Σας αρεσει να μιλαται ?
Χαιρεστε που και τα ζουζουνια σας συνανταν ομοιους τους ?

Πραγματικα μηπως ζηταμε πολλα να μοιριστουν λιγο τα σκυλια και αμα το επειτρεπει ο χορος ( περιφραγμενος ) να αφησουμε τα μωρα μας να τρεξουν ελευθερα...

ο φιλικος μας κυκλος ευτηχος εχει σκυλακια και ετσι χαιρομαστε και εμεις εστω και λιγο σε καποια επεισκεψη...

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Εγώ πάντως χαίρομαι πολύ μόλις βλέπω άλλους σκυλογονεις να πάνε βόλτα τα "παιδιά" τους.. Θέλω να πιάσω και εγώ την κουβέντα κια το μικρό μου να κοινωνικοποιηθεί και να δει και έναν όμοιο του.. Δυστυχώς όμως στην επαρχία είναι πολύ λιγότεροι αυτοί που έχουν σκυλιά και τα βγάζουν βόλτα!! Πάντως με το που δούμε άλλον ιδιοκτήτη αρχίζω εγώ "και τι είναι αυτό Σκούμπι, πάμε ν παίξουμε, κλπ, κλπ.." Καμιά φορά κοιτάν και περίεργα που του μιλάω!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όσο είχα την σκύλα μου δεν είχα σχέση με άλλα σκυλάκια γιατί δεν φιλική, λόγω ατυχών γεγονότων!Όπότε δεν μπορούσα να κρίνω, γιατί ήμουν σε αυτούς που έφευγαν για να μην υπάρχουν προβλήματα!:(

Τώρα,που πηγαίνω βόλτες με έναν φίλο μου που έχει ένα κουτάβι και προσπαθεί να το κοινωνικοποιήσει βλέπουμε αυτή την συμπεριφορά...Ακόμη και ιδιοκτήτες που έχουν σκυλιά φιλικότατα αλλάζουν δρόμο!Βλέπεις σκυλιά που κάνουν σαν τρελά να έρθουν και τους ιδιοκτήτες να τα τραβάνε μακρυά...:(
Μια κυρία σήμερα φοβήθηκε και φώναζε ότι το κουτάβι θα φάει και εκείνη και το κατά πολύ μεγαλύτερο σκυλί της...ενώ ήμασταν στο απέναντι πεζοδρόμιο!:eek:

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Δυστυχώς και εμείς αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Η μικρή μου κάνει τρελές χαρές όταν δει άλλα σκυλιά (και ειδικά θηλυκά). Τα αδέσποτα τη μυρίζουν για μερικά δευτερόλεπτα και μετά αδιαφορούν, ενώ αυτή τους τσιγκλάει για παιχνίδι, αλλά τίποτα. Όσο για τα δεσποζόμενα, πλήρης αδιαφορία από μέρος των ιδιοκτητών. Μόλις μας βλέπουν αλλάζουν δρόμο και ούτε από διπλα μας δεν περνάνε. Τις προάλλες μόνο έτυχε να συναντηθούν οι δρόμοι μας με μία που είχε δύο ελεύθερα και μόλις μας είδε τα έδεσε και δε τα άφησε ούτε να έρθουν να μυρίσουν τη δικιά μου.

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
προχτες που ειχα βγάλει τον σκυλακο βολτα...μας πλησίασε ενα θηλυκο αδεσποτακι!πολυ φιλικο ηταν!οπου πηγαίναμε ερχοταν απο πισω μας και τσιγκλαγε το δικο μου.... τωρα ηθελαν για να παιξουν..για να ζευγαρώσουν....δεν ήξερα και το εδιωξα γιατι δεν ειναι στειρωμενο το δικό μου.Πιστεύω πως επραξα σωστα:)

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
εγω όταν τον παίρνω βόλτα τον φοβάμαι λίγο,γιατι είναι λιγο επιφυλακτικος προς τους ανθρωπους,γενικα οταν δεν ξερει καποιον γαυγιζει και αγριευει,αλλα με τα αλλα σκυλακια τα παει μια χαρα,με τους ανθρωπους ειναι το προβλημα.εγω δηλαδη οταν βλεπω καποιον με σκυλακι δεν φοβαμαι για τον σκυλο,αλλα φοβαμαι μην αρχσει να γαυγιζει στον ιδιοκτητη και ετσι αποφευγω τις συναντησεις,και παιζει εδω στην πατρα με το μποξερ μας και στην κερκυρα με τα αλλα 3 που εχουμε,μπορει και οι αλλοι ιδιοκτητες κατι να φοβουνται και ετσι να μην πλησιαζουν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog