Συνάντηση bull terrier

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Καλημέρα σε όλους :)

Έμαθα τυχαία προχθές ότι θα γίνει συνάντηση ΒΤ στο πάρκο Τρίτση, την Κυριακή 1 Απριλίου.
Έχετε ακούσει τίποτα; Αν ισχύει, θα είναι κανένας συμφορουμίτης;

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.569
5.992
Πειραιάς
καλημερα,

που το ακουσες-διαβασες ; περισσοτερες πληροφοριες εχεις ; μπορουμε να βρουμε ;

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Μήπως λογω πρωταπριλιας κανουνε πλακιες??:p

Μπορουμε να ερθουμε και εμεις!! λιγο απο τεριε το εχουμε οσο να ναι:p

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Όχι παιδιά, δε νομίζω να είναι πρωταπριλιάτικο :) Βρήκα τυχαία στον ΟΛΠ στον Πειραιά έναν ιδιοκτήτη ΒΤ με τον εκπαιδευτή του επί τω έργω και μου είπαν και οι δύο ότι 1 Απριλίου στο πάρκο Τρίτση θα γίνει συνάντηση ΒΤ.
Επειδή είπαμε ότι ενδιαφερόμαστε για τη φυλή, μας είπαν να βρεθούμε εκεί που θα υπάρχουν και πολλοί ιδιοκτήτες ΒΤ, ώστε να ρωτήσουμε ότι χρειαζόμαστε. Θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο μέσα στη βδομάδα για να τον ρωτήσω αν έχει δοθεί συγκεκριμένη ώρα ραντεβού και θα ενημερώσω και πάλι. Απλά είπα να ρωτήσω μπας και έχετε ακούσει κι εσείς τίποτα..
Πιστεύω οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει, ανεξαρτήτου φυλής, απλά ξεκινάει σαν συνάντηση ΒΤ.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ρώτησα στο group Βull Terrier Greece στο facebook και μου είπαν ότι ισχύει, από τις 10 το πρωί και όσο τραβήξει.
Οπότε τα λέμε εκεί! Πάρτε τους φίλους σας κι ελάτε να γνωριστούμε :D

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δεν πήγα προετοιμασμένη! Κάποιος έβγαλε, κάπου θα τις βρούμε. Εγώ πιο πολύ για να ρωτήσω πράγματα πήγα..Μάλλον δεν το ήξεραν πολλοί γιατί δεν είχε πολύ λαό, αλλά η συνάντησή μας μ' έναν κύριο ήταν εποικοδομητικότατη.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δεν είναι όλα τα σκυλιά των φωτό bull terrier βασικά. Τώρα για τα bull terrier αυτά καθ' αυτά νομίζω πως αν όχι όλα τα περισσότερα ήταν..

Nikolojohn

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
153
3
Χαϊδάρι
Να το ξανακανονίσετε παιδιά, γιατί εμείς λόγω δουλειάς δεν μπορέσαμε να βρεθούμε!
Πολύ καλή φάση η συνάντηση! Ήταν και ο εκτροφέας της μικρής εκεί με το ένα από τα δικά του!!

Mad00lini αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχουμε μιλήσει ξανά στο fb για τα BT. Τι έγινε το πήρες τελικα?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δεν έχουμε πάρει ακόμα, θέλουμε να είμαστε σίγουροι γι' αυτό που θα πάρουμε και να είμαστε έτοιμοι κι εμείς ψυχολογικά και οικονομικά.