Συνάντηση γορίλα με τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε, 5 χρόνια μετά την επανένταξη του

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
[video=youtube;IZzNSToNanA]http://www.youtube.com/watch?v=IZzNSToNanA&feature=player_embedded#![/video]

Πληροφορίες (στα Αγγλικά) εδώ.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τελικά τα ζώα νοιώθουν αγάπη για τους ανθρώπους που τα αγαπάνε? Ίσως είναι βλακώδης η ερώτηση αλλά πάντα αναρωτιέμαι...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δέσιμο, ίσως... Ανταλλαγή θετικών εμπειριών, ναι...
Αγάπη δεν ξέρω αν το λες...
Βέβαια το ίδιο περίπου πιστεύω και για τους ανθρώπους, οπότε αν θες μην μου δίνεις και πολύ σημασία! :p

Έχουν γραφτεί πάντως σεντόνια ολόκληρα στο forum για τέτοιες απορίες...
Για το αν μας αγαπάνε τα σκυλιά μας και ένα με τίτλο σχετικό με τη μητέρα φύση ή κάπως έτσι...
Δεν έχω κουράγιο για ψάξιμο τώρα, είναι και η ώρα δύσκολη!
Στα βρίσκω αύριο αν θέλεις :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ξέρω ότι η ντοπαμίνη στα σκυλιά δουλεύει με τον ίδιο τρόπο όπως στον άνθρωπο. Επίσης έχω ακούσει για σκυλιά που παθαίνουν κατάθλιψη και ένα σωρό προβλήματα αν αποχωριστούν το αφεντικό τους, είτε γιατί πέθανε, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Μέχρι πέρσυ πίστευα ότι τα σκυλιά π.χ. δεν αγαπάνε ακριβώς. Και μετά είδα το Μουφ πώς ήτανε που το άφησα δυο μήνες και πώς έκανε όταν γύρισα και άρχισα να αμφιβάλλω ότι με βλέπει μόνο ως μάγειρο μπιφτεκιών.

Αλλά ναι, αν θέλεις βάλε τα λινκς αύριο αν δε σου κάνει κόπο διότι ούτε κι εγώ τα βρίσκω... :)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Δεν μπορεί να μην αγαπάνε..
Έτσι θέλω να το βλέπω, ίσως ρομαντικά, ίσως αφελώς, αλλά ..