Συμπεριφορα την ωρα της 'εκκενωσης'

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Χαζο, μα πολυ χαζο θεμα (το συνηθιζω ετσι κ αλλιως :) ). Ε, φανταζομαι δεν εχει πολλες απαντησεις αυτο που θα ρωτησω αλλα θα σκασω! Οταν παμε τη βολτουλα μας ερχεται η ωρα της 'εκκενωσης'. Ε, πριν τα κανει αρχιζει το σκασμενο κ σκαβει, το ιδιο κ αμεσως μετα. Φυσιολογικο ετσι? Βεβαια πολλες φορες (παντα θα ελεγα) υπαρχουν αμαξια τριγυρω κ ωρες ωρες σκαβοντας εκτοξευει πραγματα, πετρουλες, ξυλα κτλ... Τι κανω? να τον αφηνω να σκαβει που μου φαινεται φυσιολογικο? Μη μου πειτε να τον πηγαινω σε μερος που δεν εχει αμαξια, δεν υπαρχει. Συνηθως μπαινω απο πισω του και παιζω τον τερματοφυλακα μεχρι να τον καθισω για να μαζεψω τα σ@@@α του... Χαζο ηταν το θεμα, το πα! Εσεις τι κανετε? Να αρχισω να τον διορθωνω?

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Ο σκύλος σου σκάβει για να εξαπλώσει την μυρωδιά του σε μαγαλύτερη ακτίνα.
Τώρα να του το κόψεις δεν νομίζω πως είναι εύκολο,αλλά και λογικό.

Καλύτερα να τον μάθεις να κάνει την ανάγκη του κατά εντολή,για να έχεις την δυνατότητα να αφοδέυει όπου εσύ θες.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Τα κανει οπου του επιτρεπω ετσι κ αλλιως.. απλως παντου τριγυρω εχει αμαξια.. Αρα πιο προσεκτικα και συνεχιζω τερματοφυλικι... :) :)

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Όταν πάει να το κάνει (τουλάχιστον μετά την αφόδευση) να του αποσπάς την προσοχή και θα σταματάει! ;)
Το κάνω κι εγώ στο δικό μου... κυρίως όταν, σκάβοντας, ξεριζώνει το γκαζόν στο πάρκο (μπας και γλιτώσουμε την παρατήρηση!)

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
κ εγω για την παρατηρηση το λεω... προχθες φυγαν μερικα πετραδακια προς ενα αμαξι (εκτοξευει ο ατιμος)! πηγαινουμε αναγκαστικα σε ενα μεγαλο διαζωμα κ κανουμε την αναγκη μας γιατι τα δυο κοντινα παρκακια εχουν καταληφθει (το ενα με αδεσποτα κ το αλλο με το ροταβαιελ το λυτο, ταχω ξαναπει..!). Κ καθε φορα παω απο πισω του κ γεμιζει εμενα με χωματα...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Βρε δεν τον μαθαινεις να τα κανει μεσα στη λακουβιτσα που δημιουργει και μετα να τα καλυπτει;Ουτε τα μαζευεις ουτε τιποτα.:D

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Αναλφρο το θεματακι παντως, δεν μπορειτε να πειτε! Αλλα θα σκαγα αν δεν ρωταγα! Γιατι απο τη μια ναι, σκυλι ειναι, απο την αλλη ετσι οπως παει θα με κυνηγαει κανενας... Ηδη μου την εχουν πει δυο εκει τριγυρω για τις ακαθαρσιες (τους δειχνω τη σακουλιτσα κ φευγω βεβαια) αλλα αν μου πουν οτι καταστρεφει το πρασινο επειδη σκαβει ή επειδη πεταγονται πετραδακια μπορει να κανει ζημια τι θα τους πω? οεο?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Να παίρνεις τα σπασμένα τούτα γκαζονάκια και να τα κολλάς με ουχου!Η τα κλωναράκια να τα μεταφυτεύεις πιο δίπλα!

Ο μπαινάκης και ο βγαινάκης!

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ο σκύλος σου σκάβει για να εξαπλώσει την μυρωδιά του σε μαγαλύτερη ακτίνα.
Τώρα να του το κόψεις δεν νομίζω πως είναι εύκολο,αλλά και λογικό.

Καλύτερα να τον μάθεις να κάνει την ανάγκη του κατά εντολή,για να έχεις την δυνατότητα να αφοδέυει όπου εσύ θες.
Ξέρεις εσύ σκύλο που να χέζει κατ'εντολή??!!! :eek::eek:Αυτό θα'θελα να το δω!!! Τι BH και IPO3 λεμε....

Το βρήσκω εξαιρετικά χρήσιμο....:rolleyes::rolleyes: Αν βρεις, εχω μερικές ιδέες για το πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν.....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ξέρεις εσύ σκύλο που να χέζει κατ'εντολή??!!! :eek::eek:Αυτό θα'θελα να το δω!!! Τι BH και IPO3 λεμε....

Το βρήσκω εξαιρετικά χρήσιμο....:rolleyes::rolleyes: Αν βρεις, εχω μερικές ιδέες για το πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν.....
Κι ομως, Πηγη, γινεται υπο προϋποθεσεις. Βασικη ειναι ο σκυλος να χρειαζεται να αφοδευσει :D
Η επομενη ειναι να εχει καταλαβει μεσω καποιας διαδικασιας οτι δεν τα κανουμε οπου να ναι αλλά περιμενουμε μια εντολη αποδεσμευσης, με την οποια καταλαβαινει οτι τωρα και στο σημειο αυτο μπορει να κανει ο,τι θελει.
Ο σκυλος λογω εμπειριας θα καταλαβει συντομα οτι εδω ειμαστε για τουαλετα.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εαν είχαμε 100 τέτοια σκυλιά θα γράφαμε ιστορία :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97