Συμπεριφορά κουταβιού και ιδιοκτήτη

arathorn

Member
24 Απριλίου 2009
17
0
Αγρινιο
Καλησπερα

Προσφατα απεκτησα ενα labrador 2 μηνων . Ενω την πρωτη βδομαδα ολα καλα(κοιμοταν μονο του στο κρεββατι του χωρις κλαμα , δεν ανεβαινε σε καναπεδες και γενικα δεν εκανε καθολου φασαρια) μετα ολα αλλαξαν.......Τωρα πια επιμενει να ανεβει στο κρεββατι μου και μετα απο τα πολλα οχι ή την αδιαφορια μου , μου ριχνει και κανα γαυγισμα( ειναι φυσιολογικο αυτο ή με μισει το σκυλι μου?)Δεν την εχω χτυπησει ποτε και μεχρι τωρα το οχι παντα επιανε. Ειναι η πρωτη φορα που εχω σκυλο και ειμαι πολυ αγχωμενος . Παρολο που ειναι μικρη ακομα επειδη εχω διαβασει οτι η συγκεριμενη ρατσα ειναι πολυ δραστηρια προσπαθω να εκτονωνεται οσον το δυνατον περισσοτερο( βγαινουμε 3 βολτες για περπατημα καθε μερα και παιζουμε και στο σπιτι) Κανω κατι λαθος ?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ετσι ειναι τα κουταβια, προσπαθουν να επιβληθουν και να κανουν το δικο τους. Θα περασεις 3-4 μηνες δυσκολους μηνες(οπως και εγω), με δαγκωματα και ζημιες. Υπομονη χρειαζεται, με τον καιρο θα σοβαρεψει και θα μαθει διαφορα πραγματα. Προσεξε μην σου παρει τον αερα με κλαματα και γκρινιες...;)

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
οχι μωρε..απλα εχει αρχισει να διεκδικει κατι παραπανω δεν σε μισει απλα κοιτα που ειναι τα ορια..κρατα γερα και μη μασας γιατι θα σε πατησει:Ρμην αγχωνεσαι δεν ειναι τπτ θα καταλαβει ή θα της δωσεισ να καταλαβει ποια ειναι η θεση της!!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Η πρώτη βδομάδα ήταν ''γνωριμίας''..
Να είσαι σταθερός σε αυτά που ζητάς από τον σκύλο σου.

Πρσόσεχε με την εκτόνωση του,μην το παρακάνεις γιατί είναι στην ανάπτυξη,φρόντισε να μην καταπονούνται οι αρθρώσεις του.

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Προσοχή στο μπαλάκι μέσα στο σπίτι.

Αν το πάτωμα γλυστράει (δε νομίζω να έχει βάλει αντιολισθητικό πλακάκι), μπορεί να προκληθεί εύκολα πρόβλημα στο μυοσκελετικό, όπως επίσης και κάποιο χτύπημα σε τοίχο ή έπιπλο με την αστουμπαλοσύνη του κουταβιού.

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Καλημέρα...

Το κρεβάτι του που είναι?
Λογικά στις 14-15 αυτές ημέρες το κουτάβι δέθηκε μαζί σου. Για αυτόι δεν θέλει να σε αποχωριστεί...Περναει καλα μαζι σου, και δεν θέλει να είσαι μακριά του. Μπορεί βέβαια, να σου έχει πάρει τον αέρα κιόλας και να τα θέλει όλα... :)

Δοκίμασε να κοιμηθείς εσυ στο πάτωμα μαζι με τον σκύλο... :)

Προσοχή με το παιχνίδι μη το κάψεις το κουτάβι...!

ΥΓ
Καλώς ήρθες στον κόσμο του καλύτερου φίλου του ανθρώπου...

arathorn

Member
24 Απριλίου 2009
17
0
Αγρινιο
το κρεββατι της ειναι σε μια γωνια της κρεββατοκαμαρας. Δεν κοιμηθηκε ποτε στο κρεββατι μου αλλα μετα απο τα πολλα οχι ξεκιναει να γαυγιζει . Τελικα παει στο κρεββατι της αλλα επειδη αυτο γινεται 12-1 το βραδυ ειναι λιγο ενοχλητικο . Οταν γαυγιζει να την μαλωνω η το κανω χειροτερα ?
Αναγκαστηκα μενει καποιες ωρες μονη της στο σπιτι (λογω δουλειας) αλλα δυστηχως δεν γινεται αλλιως.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Υπομονή
Επιμονή
Σταθερότητα (αυτό που επιβραβευεις σήμερα πρέπει να το επιβραβευεις για πάντα-αυτό που απαγορευεις σήμερα,το ίδιο)
Δικαιοσύνη (να αναγνωρίζεις τις αδυναμίες του ανάλογα την ηλικία του και τις καταστάσεις)

και καλωσήρθες στον κόσμο του καλύτερου φίλου του ανθρώπου!!!

ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΩΡΑ και μην ακούς τους διάφορους παντογνώστες και εδώ αλλά κυρίως εκεί έξω.....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97