Συμπεριφορά Ελβετικού ποιμενικού 2,5 μηνών

giogalatas

Active Member
21 Αυγούστου 2012
38
0
Κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι η λαιμαργία του.Του δίνω σκυλοτροφή 3 φορές την ημέρα(όσο πρέπει και παραπάνω) και την τρώει πολύ λαίμαργα και αν συνεχίσω να του δίνω(ενώ είναι χορτάτο)θα συνεχισει νομιζω να τρώει μέχρι να σκάσει!Επίσης αύτην την συμπεριφορά την παρουσιάζει όχι μόνο με το φαγητό του αλλα με οτιδήποτε βρει κατω.Όλη την ώρα ψάχνει και μυρίζει στην αυλή και τρώει χόρτα,βρωμιές ψίχουλα κτλ μέχρι και ένα βατράχι κυνηγούσε μια μέρα να φάει!!!Κατα τα άλλα είναι γεμάτο ζωηράδα και παιχνιδίαρικο,μόνο αυτα τα 2 θεματάκια με τα δαγκώματα και την λαιμαργία με προβληματίζουν.

giogalatas

Active Member
21 Αυγούστου 2012
38
0
Παρέλειψα να γράψω πιο πάνω για τα δαγκώματα!Στα χέρια,πόδια,ρούχα,κινητά,γυαλιά,γενικά δαγκώνει ότι κινέιται!Φυσιολοφικό θα μου πείτε είναι,κουτάβι είναι,αλλα έχει φάει τον τόπο!Διάβασα Να φεύγω όταν το κάνει και με τον καιρό θα μάθει.Ισχύει αυτό?υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για αυτήν τη μανία με τα δαγκώματα?

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
μια χαρα ειναι η συμπεριφορα του..αν καθοτανε κατο συνεχεια τοτες επρεπε να προβληματιστεις.. μικρο ειναι μαθαινει τους χορους, παιζει,οσο για τα χορτα οι περισοτεροι σκυλοι το κανουν..! αστο λιγο να εξερευνησει το μερος στο οποιο βρισκετε..!!

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
δαγκωνει γιατι ειναι μικρο και του πονανε τα δοντακια του λογικο ειναι..!!
παρτου ενα κοκκαλο για τα δοντια να δαγκωνι,
και οταν σε δαγκωνει να του λες μη μια δυο τρεις φορες δεν θα το κσανακανει..!!

giogalatas

Active Member
21 Αυγούστου 2012
38
0
Για τα δαγκώματα αργά η γρήγορα πιστεύω ότι θα μάθει αλλα για την λαιμαργία που τρώει ότι βρεί ανησυχώ,γιατί τις προάλες έφαγε κάτι και αρρώστησε και δεν έτρωγε.τον πήγα στον κτηνίατρο και μου είπε ότι έφαγε κάτι(κάποια βρωμιά)και του πείραξε το στομάχι.Τού έδωσα ένα σιρόπι και όλα καλά,αλλα φοβάμαι μην την ξαναπατήσω.

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
Για τα δαγκώματα αργά η γρήγορα πιστεύω ότι θα μάθει αλλα για την λαιμαργία που τρώει ότι βρεί ανησυχώ,γιατί τις προάλες έφαγε κάτι και αρρώστησε και δεν έτρωγε.τον πήγα στον κτηνίατρο και μου είπε ότι έφαγε κάτι(κάποια βρωμιά)και του πείραξε το στομάχι.Τού έδωσα ένα σιρόπι και όλα καλά,αλλα φοβάμαι μην την ξαναπατήσω.
να το πρωσεχεις και ολλα θα ειναι οκ

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Πάνω σε αυτό κοιτούσα μία μέρα σ ένα site διαφορα μπολάκια φαγητού, εψαχνα κάτι για το κοκερακι μου για να μην μπαίνουν τ' αυτιά του μέσα κι βρέχονται, κι είδα ότι υπάρχουν μπολάκια φαγητού κι για λαίμαργα σκυλάκια που έχουν και καλά κάτι,πως να στο εξηγήσω...φαντάσου το μπολ μέσα σε κάποια σημεία είχε προεξωχές μέχρι πάνω κι το φαγητό μπαίνει ανάμεσα σε αυτέσ τισ προεξωχες, κι έτσι το εμποδίζει να τρώει λαίμαργα...κοιταξε το...
Αντι-Λαιμαργικό Μπώλ Σκύλου < Μπώλ Φαγητού & Νερού - Ταίστρες < Pet Shop | ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ
κάτι σαν κι αυτό!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97