Συμπαθιες

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
Δεν καταλαβαινω γιατι αλλα η λιζα μου δεν συμπαθει καθολου τον ξαδερφο μου...
σιγουρα καποιους τους συμπαθουν περισσοτερο κ καποιους οχι αλλα δεν καταλαβαινω γτ της εχει κατσει τοσο στραβα...σε ολους οσους εχει γνωρισει χοροπηδαει λιγο,τους ψευτοδαγκωνει τα χερια κ μετα καθεται..στον ξαδερφο μου με το που μπαινει μεσα στο δωματιο αρχιζει κ πηδαει πανω του,δαγκωνει τα χερια του κ δεν τον αφεινει με τπτ...και γενικα φαινεται οντως να προσπαθει να τον δαγκωσει οχι οπως οταν παιζει....εχετε καμια ιδεα γτ το κανει??

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Το θέμα δεν είναι ΓΙΑΤΙ το κάνει! Το θέμα είναι να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ να το κάνει. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται αποδεκτή η επιθετική συμπεριφορά Μήτσο! Τι κάνεις εσύ όταν φέρεται έτσι?

Τα σκυλιά έχουν κάθε δικαίωμα να συμπαθούν και να αντιπαθούν όποιον γουστάρουν. Δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα να το "δείχνουν" με τέτοιους τρόπους σε όσους αντιπαθούν.

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Θα συμφωνήσω κι εγώ...
Όλα τα σκυλιά μου κάποιους συμπαθούσαν και κάποιους αντιπαθούσαν...
Ποτέ όμως δεν δάγκωσαν στα καλά καθούμενα κάποιον "αντιπαθέστατο"! Απαγορεύεται δια ροπάλου!
Μόνο μια φορά ο μαλτέζος μου σήκωσε "πόδι" σ' ένα φίλο μου, του τα ' χε όμως μαζεμένα...:D:D:D

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
εγω της φοναζω..σταματαει για λιγο αλλα ξααναρχιζει μετα...δεν μπορει να κατσει οταν μπαινει ο ξαδερφος μου...κ δεν το κανει σε κανεναν αλλο για να την μαθω

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
λοιπον η ριτα λατρευει οσους σιχαινονται τα σκυλια.. εχει η μαμα μου μια φιλη που δεν αντεχει τις τριχες.. και οποτε ερχεται σπιτι προσπαθουμε να πεισουμε τη μικρη να απομακρυνθει.. το τι αγαπες της κανει δε λεγεται!!
Αλλα γιατι να επιτιθεται ενα σκυλι ετσι ξεμπαρακα? Ξερω οτι τους τη δινουν τα ολομαυρα και για αυτο επιτιθεντε σε γριες.. αλλα ετσι ξεμπαρκα? Μηπως του κανει κατι? αυτα τα σε χαστουκιζω για να σε εκνευρισω κολπακια?? η μηπως ειναι γκοθας?:eek:

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
τπτ απο τα δυο...μπορει να φταιει που δεν τον ξερει...δεν τον κανει κ σε στυλ να τον φαει αλλα το κανει καποιες φορες αρκετα δυνατα...

παιζει να φταιει το οτι μπαινει οποτε να ναι σπιτι?μενει απο κατω μου κ τις πορτες τις εχουμε μονιμος ανοιχτες κ τωρα ειναι φανταρος οποτε μπορει να ερθει οποτε να ναι κ να μπει μεσα να κατσει...αλλα κ παλι γτ?σε κανεναν δεν το κανει αυτο

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Δεν πρέπει να της φωνάζεις...:)
Δεν καταλαβαίνει το σκυλάκι έτσι...
Άσε που χάνεις και τη αξιοπιστία σου έτσι γιατί σου λέει, φωνάζει, άρα δεν μπορεί να μου επιβληθεί και τι έγινε, εγώ θα το ξανακάνω...θα φωνάξει λίγο ακόμα και σιγά το πράγμα...
Μπορείς όταν θα έρχεται ο "αντιπαθέστατος ξάδελφος";) να τις φοράς το λουράκι και μ' αυτό τον τρόπο να την ελέγχεις και όταν πάει να το κάνει να την τραβήξεις λίγο προς το μέρος σου, λέγοντας ΟΧΙ. Μετά μπορείς να της δώσεις την εντολή ΚΑΤΣΕ;)
Φώναζέ τον συχνά στο σπίτι:D για να κάνετε εξάσκηση:D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
ε.. και μην την αφηνεις μονη μαζι του.. ποτε δεν ξερεις γιατι μπορει να τον αντιπαθει.. :cool:

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
δεν την εχω αφεισει μονη της...δεν τον εμπιστευομαι και πολυ σε αυτα.το σκευτηκα με το λουρι αλλα θα κανει τπτ η απλα θα αντιπαθησει το λουρι?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eμενα συμπαθεί όλον τον κόσμο!!
Κάνει χαρες στους πάντες ..
Ερχεται ο deliveras χαρες... !!!
Bλέπει κόσμο στον δρόμο ...χαρες .. , χοροπηδάει σαν καγκουρό με τα χερια ψιλά ..
Αφού λέμε αν μπει κάνας κλεφτης θα του κάνει χαρούλες ..

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
και μενα σε ολους οσους εχει γνωρισει ετσι κανει...τον ξαδερφο μου δεν παει μονο

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
καποιο λογο θα χει το σκυλιιιιι..:cool:
μαθε την να μην του επιτιθεται αλλ μην την μαλωνεις ασχημα.. ηρεμα.. στην τελικη απο τη δικη μου εχω δει οτι το θεμα δεν ειναι να ασκησεις βια αλλα να καταλαβει στον τονο της φωνης οτι ΠΡΕΠΕΙ να το κανει και οτι δεν εχει περιθωρια για μπουρδες..
αλλα σου λεω.. το δικιο μαλλον ειναι στη μικρη..δε γινετε να συμπαθει ολο τον κοσμο και απλα να μισει τον ξσαδερφο..

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
3 φορες τον εχει δει ολο κ ολο κ ημουνα κ τις 3 μπροστα..

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Μην τη φοβάσαι με το λουράκι...
Μαλακά να την τραβήξεις βέβαια...
Να έχεις και στη τσέπη σου μια λιχουδιά και όταν κάτσει, σα φρόνιμο κοριτσάκι, δώστης την...μαζί με ΜΠΡΑΑΑΑΒΟ! Θα δει ότι αντί φωνές έχει λιχουδίτσα και δεν θα έχει πρόβλημα με το λουράκι;)

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Η Ρούμπι αντιπαθεί το διαχειριστή της πολυκατοικίας που έμενα. Πολύ όμως! Όποτε τον συναντούσαμε στο δρόμο άρχιζε κάτι γαβγίσματα άνευ προηγουμένου. Μετά τα σχετικά "σιωπή", "κάτσε" κλπ μαζευόταν αλλά ήταν στην τσίτα.

Κι όποτε ο άνθρωπος ερχόταν σπίτι (εκεί γενικά δε γάβγιζε) ήταν με την τρίχα όρθια! :eek: Τη βάζαμε στο κρεβάτι της μέχρι να φύγει αλλά πάντα ήταν σε επιφυλακή. Δεν τον έχανε από το μάτι της!

Στο μεταξύ ο άνθρωπος μια χαρά είναι, δε μπορώ να καταλάβω τι της έφταιγε.... :confused:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
ρε σας λεω κατι θα εχειειει.. η θα τα αντιπαθουν η θα τα πολυσημπαθουν.. ειχα μια φιλη.. που λατρευε τα ζωα ομως τα παραλατρευε.. την ελμαιρα απο τα λουνει τοονς τη θυμαστε.. κατι τετοιο.. ε.. οποτε τη βλεπαν τα ζωα μου τσιουφ.. δρομο!!:cool:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Mητσακο,σε τετοια θεματα εγω πιστευω πως πρεπει να βλεπουμε οοολα τα επειδοδια της Victoria Stillwell(λατρεια) και να το παλευυουμε μετα!..καλα αστιευομαι...αλλα δες και τα επεισοδια...:D
Το αν συμπαθει και δεν συμπαθει καποιον ειναι δικαιωμα της.Πρεπει να επεμβαινεις καθε φορα π επειχειρει να δαγκωσει το ξαδερφο και μονο αν εισαι 100% σιγουρος οτι δεν ευθυνεται εκεινος για αυτη τη συμπεριφορα του σκυλου.
Καθε φορα π πηδαει πανω του(και αυτο ειναι ασχημο κ εγω παλευω να το κοψω στη Χιονα) κανε ενα δυνατο ''αααα'',ξερεις ,κομμενο και με ενταση στη φωνη+πλησιασε κοντα για να καταλαβει οτι ειναι κακο.μετα παλι,παλι,παλι...
(δεν τα λεω εγω αυτα,η Victoria!):D
edit: η αν θυμαμαι καλα λες στο ξαδερφο να γυρναει τη πλατη και να την αγνοει!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog