Συμβουλη σχετικα με τροφη

dimitris137

Member
16 Οκτωβρίου 2012
16
0
εχω βρει ενα ροτβαιλερ εδω και ενα μηνα πολυ αδυνατισμενο και το ψαχνω πολυ με τις τροφες τελευταια αλλα τελικα απλα εχω πελαγωσει!το σκυλακι ειναι 4 χρονων και μονο 34 κιλα λογο αφαγειας..ποια τροφη θα μου προτεινατε και γιατι?εχω δει και μια συγγεκριμενα για ροτβαιλερ τησ isomega..η σκευτομουν την sams field..

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εξετάσεις αίματος έχει κάνει, ώστε να αποκλειστεί η περίπτωση να οφείλεται σε λεϊσμανίαση, ερλιχίωση ή κάτι άλλο; Αν ναι, δες και για παράσιτα. Αν τρώει και δεν παχαίνει, κάτι θα φταίει. Μπορείς να διαλέξεις μια τροφή που βλέπεις να του πηγαίνει καλύτερα, αλλά το λογικό είναι αν τρώει να παχύνει, με όποια τροφή και αν δίνεις.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Αν είναι υποσσυτισμένο, μπορεί και να μη δέχεται την ξηρά ο οργανισμός του. Έχεις δοκιμάσει μαγειρευτό ή ωμό; [Προσοχή στο ωμό]

Θα έπρεπε να το έχεις πάει από την πρώτη μέρα σε κτηνίατρο. Κι αν όχι να το κάνεις άμεσα. Τότε θα ξέρουμε κι εμείς να σου πούμε κάτι παραπάνω στο θέμα.

dimitris137

Member
16 Οκτωβρίου 2012
16
0
καλημερα ,φυσικα και το εχω παει απο την πρωτη μερα στον κτηνιατρο και του εχω κανει ολες τισ εξετασεις και ειναι υγειεστατος!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Αν δεν τρώει καθόλου, μην το πιέζεις με ξηρά. Δοκίμασε κοτόπουλο ή μαγειρευτό.

Για να συνηθίσει την ξηρά, μπορείς να την πολτοποιείς με λαδάκι και να την προσθέτεις στο κρεάς. Έτσι, μαθαίνει τη γεύση της και τη μυρωδιά της. Τώρα πρέπει να σε ενδιαφέρει να καταφέρει να φάει κι όχι τι θα φάει. Οπότε τα δοκιμάζεις όλα. Ο κτηνίατρός σου δεν σου έδωσε συμβουλές σχετικά με τη διατροφή;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog