Συμβίωση 3 σκυλιών μαζί...

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ως καινουργιο μελος να εκφρασω και εγω την απορια μου εχουμε ενα καινουργιο μελος στην οικογενεια μας την μιλβα 2 μηνων δανακι την ιστιρια την εχω πει στο καινουργια μελη.Η μικρη δαγκωνει τους παντες συνεχως βεβαια καταλαβαινει τα 2 αλλα τα μεγαλα μου με ενα απλο γαυγισματακι σταματαει αν και μετα απο λιγο ξαναξεκιναει με εμενα λιγο δυσκολευομαστε μη μη εγω γιατι τραβαει μπατζακια το κοβει καθεται λιγο και μετα ξανα ειναι πολυ μικρη ακομα αν και σε γενικες γραμμες η συμβιωση με τα υπολοιπα μελη ειναι πολυ καλη αλλα τι να κανω μηπως να φωναζα εκπαιδευτει οχι για εντολες ακομα αλλα για την συμβιωση και ψυχολογια του μωρου????και κατι ακομα θα χρειαστει να φυγουμε κανονισμενο ραντεβου προ 6μηνου για 8 μερες την μικρη δεν θελω να την αφησω με τους αλλους ακομη μονη αν και θα πηγαινει η μητερα μου 3 4 φορες την ημερα και για φαγητο για βολτες για παρεα και στο σπιτι της δεν μπορει να την κρατησει εχει αρκετες γατες να την αφησω σε ξενοδοχειο θα ειναι καλα???Σας επρηξα ...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Το σκυλί είναι μικρό και δαγκώνει επειδή πιθανών αλλάζει δόντια αλλά και επειδή ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι δεν σας αρέσει να σας δαγκώνει. Σίγουρα γίνετε να σταματήσει αυτή η συμπεριφορά αλλά θα χρειαστεί και εσείς να σταματήσετε κάποια πράγματα που κάνετε μαζί της που την εξωθούν να δαγκώνει αλλά και να μάθετε να σταματάτε να ασχολείστε μαζί της όταν συμπεριφέρετε άσχημα. Για περισσότερα θα σου στείλω ΠΜ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Να σου προτείνω αυτό:

THE HUMAN FACTOR

{Σάββατο, 12 Μαϊου, 4 μ.μ.}

Ομιλητές/τριες:
Γιάννης Απόκοτος, εκπαιδευτής σκύλων
Γεωργία Καρυστιανού, ψυχολόγος-δραματοθεραπεύτρια

Το 'THE HUMAN FACTOR' είναι ένα 3ωρο σεμινάριο που αφορά όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων, αλλά και αυτούς που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σκύλο.

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, αναλύουμε την βασική ψυχολογία, σημαντικές και ζωτικές ανάγκες του σκύλου, καταρρίπτοντας πολλούς μύθους, εξερευνούμε την επίδραση που έχει η ανθρώπινη συμπεριφορά στην ηρεμία και ψυχική ισορροπία του σκύλου μας.

Στο δεύτερο μέρος, ειδική ψυχολόγος, εξηγεί τους μηχανισμούς για να αντιληφθούμε την σχέση με τον σκύλο μας, πιο ώριμα και ευχάριστα.

Η τελευταία ώρα, είναι αφιερωμένη σε εσάς, για συζήτηση και περαιτέρω ανάλυση.

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ερωτήσεις σας και να δώσουμε τις κατάλληλες απαντήσεις.

Πληροφορίες: Dog Talk - Owners Psychology School

Υπάρχουν πολύ καλές πανσιόν. Ξέρω όμως ότι θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένο.
Οπότε σε περίπτωση κουταβιού, κάνε μερικά τηλέφωνα να ενημερωθείς, για το τι γίνεται.

Οι δικές μου πολύ καλές εντυπώσεις είναι από το: pallini kennels

Σίγουρα όμως, θα βρεις και προς τα μέρη σου.

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
νομιζω και εγω μεγαλωνοντας θα καταλαβει οτι μας ενοχλει.δεν κανουμε κατι το ιδιαίτερο περπαταμε και τρεχει δαγκώνοντας και στον αερα μερικες φορες φορες λεω μη τις δινω τα μασουλιτιρια της και φτου και απο την αρχη υπομονη το ξερω οτι θα περασει απλα προβληματιζομαι γιατι μεγαλωνει και γρηγορα λογω ρατσας με τα αλλα 2 μου..

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Γενικά λοιπόν το σκυλί τι θέλει; ΕΣΑΣ. Άρα ποια θα ήταν η χειρότερη τιμωρία; Να φύγετε μακρυά της. Έτσι όταν πάτε κοντά της και έρχετε και σας δαγκώνει πές ένα ΜΗ ή ΟΧΙ και σήκω φύγε για λίγα λεπτά και ξανα πήγαινε μετά, κ.ο.κ. έτσι θα καταλάβει ότι όταν δαγκώνει σας χάνει, άρα χάνει αυτό που θέλει άρα πρέπει να βρεί άλλο τρόπο αντιμετώπισης μαζί σας αν θέλει να σας έχει κοντά της περισσότερο.

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
πολυ ενδιαφερον το σεμιναριο mareco ευχαριστω...τωρα για πανσιον αρχιζω να το ψαχνω.Darkpaladin θα συνεχιζω να το κανω και θα το σταματησει γιατι και καλο μωρο ειναι και πανεξυπνη υπομονη και χρονο να εχουμε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97