Δηλαδή τι κάνει, την κυνηγάει? Του έβαλες καμιά γερή φωνή μόλις σκεφτεί να κάνει κίνηση προ τη γάτα? Κρέιτ έχεις?
Όχι, μόνο όταν πάω να την πάρω αγκαλια κάνει κάτι νούμερα και χοροπηδάει, σαν να θέλει να την πιάσει, που τον μαλώνω και του λέω να κάτσει κατω. Passive aggressiveness?
Την φοβάται και τρέχει να κρυφτεί όταν πάει να τον πλησιάσει και όταν αυτή επιμένει αρχίζει να της γρυλίζει και τους απομακρύνω για να αποφύγω να γίνει κάτι αρνητικό και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Αν η γάτα κοιμάται η κάθεται ήσυχα και λιάζεται δεν την ενοχλεί καθόλου. Με το που πάει να ασχοληθεί η γάτα μαζί του αρχίζει να κρύβεται. Η μεγαλύτερη επιτυχία που είχα ήταν στο «μείνε» όπου έκατσε να τον μυρίσει και την αγνόησε επειδή κρατούσα μεζέδες για ένα δυο λεπτά.
Όποτε και τα δυο μαζί ήσυχα η να κοιμούνται μπορούν να κάτσουν μαζί στον ίδιο χώρο, αν και ο Ρούμπεν κρατάει απόσταση. Αποδεκτό. Αλλά το πρόβλημα αρχίζει όταν η γάτα θέλει να έρθει να τρίφτει πάνω του, να μυρίσει η να παίξει. Και έχω κολλήσει δυο εβδομάδες σε αυτό το στάδιο που δεν θέλει πολλά πολλά μαζί της.
Επίσης με τα αδεσποτακια κατω που έρχονται τον μυρίζουν και του τρίβοντα δεν έχει πρόβλημα, τις αφήνει και δεν τους δίνει σημασία, μέχρι ψύλλους μου κόλλησε από αυτή τη δουλειά, και με κολάρο και με αμπούλα, και τον πήγα για χάπι και τώρα αποφεύγω να τον αφήνω να τρίβεται μαζί τους, δεν ξέρω πως το έχει δει με τη συγκεκριμένη και την αποφεύγει σαν ο διάολος το λιβάνι.
Ίσως επειδή είναι στο χώρο του;