Συγνώμη αλλά έλεος ρε απλώς έλεος για κάποιους...

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
ελεος για καποιους ανευθηνους εδω στην ελλαδα γινονται μονο αυτα συγνωμη αλλα ειμαι πολυ τρελλαμενος πραγματικα,η κοπελα μου βρηκε σε ενα τσουβαλι μεσα να κλαινε σαν ανθρωποι 5 μικρα σκυλακια που καλα καλα δεν ανοιξαν τα ματακια τους,πηρα 2 φυλοζωηκες αλλα μου ειπαν ειναι φουλαρισμενη με σκυλια αδεσποτα,εμεις και αλλα δυο κοριτσια πηγαμε πειραμε σιριγγες και γαλα μαζι και μια κουβερτα απο το σπιτι,τα βαλαμε σε μια αποθηκη,και αρχισαμε να τα δινουμε γαλα με τησ σιριγγες,εκλαιγαν σαν μωρα,αφου τα δωσαμε γαλα,τα βαλαμε καπου να μην χτυπαει ο αερας στην κουβερτα μεσα,ελπιζω πραγματικα να ειναι ζωντανα αυριο,θα περασουν το πρωι η κοπελα μου μαζι με την αδερφη της να τα ταισουν....ελεος ρε παιδια με αυτους πραγματικα πονεσε η ψυχη μου πρωτη φορα ενιωσα ετσι ...αν μποριτε πειτε μου τι να κανω...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Επικοινώνησε με το μέλος Εμφάνιση προφίλ: kasi - DogForum εδώ που μάλλον μπορεί να συντονίσει κάπως τις ενέργειες σας.

Τώρα που βλέπεις τι κάνουν οι ιδιώτες όταν δεν πετυχαίνουν τα ''πειράματα'' ελπίζω να αποκτήσεις σκύλο με το σωστό τρόπο όταν έρθει η ώρα, εκτός κι αν αισίως παρεκκλίνεις απ' τον αρχικό στόχο κάποιας φυλής κι αποφασίσεις να κρατήσεις κάποιο απ' αυτά τα σκυλάκια, ίσως είναι το τυχερό σου και το τυχερό του και δεν πειράζει αν δεν έχει γαλάζια μάτια, σίγουρα έχει ψυχή και αισθήματα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Θα ήθελα να το έχω δει νωρίτερα... Ελπίζοντας να μην είναι αργά όταν το δεις, η κουβέρτα δεν αρκεί! Οπωσδήποτε θέρμανση, θερμοφόρα, λάμπα, μπουκάλια με ζεστό νερό (και αλλαγή όταν κρυώνει), κάτι από αυτά που θα κρατάει ανεβασμένη θερμοκρασία. Τα νεογέννητα δεν έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν μόνα τους σωστή θερμοκρασία σώματος. Είναι και βράδυ γμτ, και κάνει κρύο σήμερα. :(

cesar millan

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2012
101
0
Κριμα για τα σκυλακια,μακαρι να αντεξουν αν και δεν το νομιζω.....
Οι φιλοζωικες μονο να τα ΑΡΠΑΖΟΥΝ ξερουν, να βοηθησουν οταν τις χρειαζομαστε δεν μπορουν και επικαλουνται πληροτητες και αλλες τοσες δικαιολογιες ,αλητες.....

Για αυτο ειμαστε 1000 χρονια πισω σαν ελλαδα, αχρηστος λαος.......

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Οι φιλοζωικες μονο να τα ΑΡΠΑΖΟΥΝ ξερουν, να βοηθησουν οταν τις χρειαζομαστε δεν μπορουν και επικαλουνται πληροτητες και αλλες τοσες δικαιολογιες ,αλητες.....

Απο που τ'αρπαζουν και ποσα αρπαζουν ετησιως ? Αν ξερεις νουμερα και πραγματα, πες μου και μενα να κανω καμμια αρπαχτη να κονομησω στις πλατες των πραγματικων φιλοζωων....δεχομαι και συνεταιρους.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
ελεος για καποιους ανευθηνους εδω στην ελλαδα γινονται μονο αυτα συγνωμη αλλα ειμαι πολυ τρελλαμενος πραγματικα,η κοπελα μου βρηκε σε ενα τσουβαλι μεσα να κλαινε σαν ανθρωποι 5 μικρα σκυλακια που καλα καλα δεν ανοιξαν τα ματακια τους,πηρα 2 φυλοζωηκες αλλα μου ειπαν ειναι φουλαρισμενη με σκυλια αδεσποτα,εμεις και αλλα δυο κοριτσια πηγαμε πειραμε σιριγγες και γαλα μαζι και μια κουβερτα απο το σπιτι,τα βαλαμε σε μια αποθηκη,και αρχισαμε να τα δινουμε γαλα με τησ σιριγγες,εκλαιγαν σαν μωρα,αφου τα δωσαμε γαλα,τα βαλαμε καπου να μην χτυπαει ο αερας στην κουβερτα μεσα,ελπιζω πραγματικα να ειναι ζωντανα αυριο,θα περασουν το πρωι η κοπελα μου μαζι με την αδερφη της να τα ταισουν....ελεος ρε παιδια με αυτους πραγματικα πονεσε η ψυχη μου πρωτη φορα ενιωσα ετσι ...αν μποριτε πειτε μου τι να κανω...
Είναι πολύ μικράκια και δεν θα αντέξουν μόνο με μια κουβέρτα!

Κριμα για τα σκυλακια,μακαρι να αντεξουν αν και δεν το νομιζω.....

Από αυτό που διαβάζω μόνο ένα συμπέρασμα μπορώ να βγάλω, ότι δεν έχεις ιδέα πως λειτουργούν οι φιλοζωικές!

Οι φιλοζωικές αποτελούνται ως επί τω πλείστον από απλούς ιδιοκτήτες σκύλων ή φιλόζωους που ασχολούνται με τις ανευθυνότητες αυτών των ανεγκέφαλων που βάζουν τα σκυλιά τους να ζευγαρώσουν!Αυτό που θα έπρεπε να κάνεις είναι όχι να τους βρίζεις αλλά να τους βγάζεις και το καπέλο και αύριο κιόλας να πας ένα τσουβάλι ξηρά τροφή γιατί όλοι αυτοί που τρέχουν τα βάζουν από την τσέπη τους!Βάζουν από την τσέπη τους αγαπητέ/ή και το ξαναλέω για τις ανευθυνότητες των αναγκέφαλων που ζευγαρώνουν τα σκυλιά τους!Το κράτος τους έχει...αφοδευμένους και επομείζονται όλα τα έξοδα, τις τροφές και την περίθαλψη, την διαμονή και κράτηση των σκυλιών καθώς φυσικά και τις βενζίνες σούρτα-φέρτα στα μέρη που βρίσκονται παρατημένα σκυλιά ή σε γιατρούς κτλ, κατάθεση ψυχής, χρόνο από την ζωή τους κτλ κτλ κτλ!

Αν θέλεις μπορείς να πας σε μια φιλοζωική να δεις τι επικραττεί, αν είναι τίνγκα ή όχι!

Αγαπητέ/ή cesar millan δεν είμαστε 1.000 χρόνια πίσω και άχρηστος λαός εξ'αιτίας των φιλοζωικών αλλά εξ'αιτίας των ανεγκέφαλων που βάζουν τα σκυλιά τους να ζευγαρώσουν και τα παρατάνε!Αν δεν υπήρχαν αδέσποτα και παρατημένα κτλ κτλ σκυλιά τότε δεν θα υπήρχαν και φιλοζωικές...
Αν υπήρχαν ενημερωμένοι άνθρωποι δεν θα υπήρχαν τα ανεξέλεγκτα ζευγαρώματα...
Μην κοιτάς το αποτέλεσμα, κοίτα την πρόληψη που δεν μπορείς να κάνεις στον άχρηστο λαό σου, αυτό φταίει...

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
Το θέμα είναι τα σκυλακια , αφήστε τα υπόλοιπα και τις παρεξηγησεις μήπως βρούμε καμία λύση

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Επικοινώνησε με το μέλος Εμφάνιση προφίλ: kasi - DogForum εδώ που μάλλον μπορεί να συντονίσει κάπως τις ενέργειες σας.
Αρη μου, δεν έχει καμμιά δουλειά το μέλος kasi να συντονίσει κανενός τις ενέργειες.
Ολοι μας είμαστε εξίσου "ικανοί" και κυρίως, τα παιδιά που τα βρήκαν.

Αλλωστε, το μόνο που χρειάζεται ιντερνετικά, είναι να παρακολουθήσει κανείς το παρακάτω θέμα:

http://www.dogforum.gr/v3/γενικά.θέματα-14/σκουπιδο-κούταβα.2-3.ημερών-19408/?highlight=Σκουπιδοκούταβα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Το θέμα είναι τα σκυλακια , αφήστε τα υπόλοιπα και τις παρεξηγησεις μήπως βρούμε καμία λύση
Βεβαίως είναι αυτό το θέμα μας καταρχάς. Επίσης όμως να μην μένουν στον αέρα και πλανώνται κουβέντες απαράδεκτες και αστήρικτες.

Το μόνο που έχω να προσθέσω, στα πολύ σωστά των tricky και st3li0s, είναι ότι καμμία φιλοζωική δεν δέχεται ποτέ, τόσο μικρά κουτάβια, τα οποία είναι πολύ πιθανό, να είναι φορείς πολύ θανατηφόρων μολυσματικών ασθενειών, που είναι πολύ εύκολο να μεταδοθούν στα λοιπά σκυλιά τους.

Αμαρτία δεν είναι;

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
πηραμε εναν κτηνιατρο τηλ,και ειπε να παρουμε αντιβιωσει γιατι μπορει να εχουν κολισει μικροβιο,γιαυτο και δεν τρωνε,και να τα βαλουμε σε ενα κουτι με μια κουβερτα μεσα,να τα ταιζουμε καθε 3,5 ωρες,και παμε μεχρι να βρεθει μια φυλοζωικη...ευχαριστω

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Φιλοζωική δεν πρόκειται να βρεθεί, μην περιμένεις άδικα.
Οι φιλοζωικές αδυνατούν να αναλάβουν κουτάβια, πόσο μάλλον νεογέννητα κουτάβια.
Εθελοντές είναι, αν δε μπορείς εσύ που τα βρήκες να τα πάρεις σπίτι σου, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μπορούν αυτοί?

Τι αντιβίωση σας είπε ο γιατρός να δώσετε? Πόσων ημερών υπολογίζετε ότι είναι?

Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρουν τα μικρά αν και το βλέπω πολύ χλωμό με αυτά που μπορείτε να τους προσφέρετε αυτή τη στιγμή :(

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ο γιατρός σου είπε να δώσεις αντιβίωση σε νεογέννητα γιατί ίσως έχουν κάτι κι αυτό χωρίς να τα έχει δει καν από κοντά; Μόνο σε μένα φαίνεται περίεργο; Και το ντεπόν ο γιατρός σου είπε να το δώσεις; Κανονικά depon δεν δίνουμε ούτε σε ενήλικο!
Αν δεν τρώνε μπορεί να είναι επειδή έχουν υποθερμία. Αν έχουν υποθερμία, πρώτα τα ζεσταίνεις και μετά τα ταίζεις. Επιμένω πως το κουτί με την κουβέρτα δεν αρκεί... Καλή τύχη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Μπράβο ρε συ, που πρόσεξες το depon.
Αν είναι δυνατόν...:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032