Γεια χαρά!!! Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το γλυκό μου μουσουδάκι τον Φοίβο μου που είναι 7 μηνών και ανήκει στην ράτσα τον λαμπ!!! Πίστευα ότι με τον καιρό θα μπορέσω να το λύσω αλλά δυστυχώς φίλοι μου δεν μπόρεσα για αυτό κιόλας ζητάω την βοήθεια σας !!!Στο σπίτι είμαι εγώ και οι γονείς μου!!! Κάθε φορά που είναι να φύγω από το σπίτι για να πάω σούπερ μάρκετ ή οπουδήποτε αλλού ο Φοίβος γαβγίζει μέχρι να γυρίσω!! Και να σκεφτείτε φίλοι μου ότι το μουσουδάκι μου δεν μένει μόνο του αλλά του κάνει παρέα η μαμά μου που δεν μπορεί να τον κάνει καλά αφού γίνεται χαμός!! Έχω προσπαθήσει να φεύγω για πάρα πολλή λίγο και να γυρίζω αλλά σκάει στο γάβγισμα!!! Έχω προσπαθήσει απλά μα φεύγω να πηγαίνω στην αυλή στην μπροστινή μεριά για να ανέβω στο σπίτι όταν ηρεμήσει αλλά δεν ηρεμεί!!! Έχω προσπαθήσει να φεύγω κρυφά … να τον παίρνει η μαμά μου σε άλλο δωμάτιο για να μην με δει να φεύγω αλλά τίποτα! Η μαμά μου τι παιχνίδια του δίνει τι φρουτάκια που τρελαίνεται τι τα κοκάλινα που είναι τα αγαπημένα του …τίποτα δεν μπορούμε να τον παρηγορήσουμε με τίποτα!! Βέβαια όταν είμαι μέσα στο σπίτι δεν ακούω το γάβγισμα του παρά μόνο αν δει καμιά γάτα!!!! Αλλά αν φύγω …γίνεται….ΚΟΛΑΣΗ!!! Το ίδιο γίνεται και αν φύγει κάποιος από τους γονείς μου αλλά δεν γαβγίζει τόσο πολλή !!!! Μάλλον τον έχω κακομάθει λίγο και το ξέρω ότι φταίω εγώ για αυτό αλλά έχουμε δεθεί πάρα πολλή!! Σας παρακαλώ πάρα πάρα πολλή πείτε τι μπορώ να κάνω??????
Υ.Γ. Χίλια συγνώμη για το μεγάλο κείμενο!!!
Υ.Γ. Χίλια συγνώμη για το μεγάλο κείμενο!!!