Στη μέση του δρόμου...

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Με τον Ρίκο αρχίσαμε τακτικές βόλτες για να κάνει έξω την...χοδρή ανάγκη του. Όλα σχετικα ωραία και καλά διότι επιτέλους κατάλαβε πως αν κάνει κακάκια στη βόλτα ακολουθεί επιβραύβευση. Το θέμα είναι πως ενώ μυρίζει των άλλων σκυλιών τσισα και είναι όλα σε γωνίες ,σε χώμα, σε γρασίδι και στην ....ακρη , αυτός τα κάνει στη μέση του δρόμου όλα! =D>Το ξέρω ότι είναι χαζό το θέμα μου αλλά για μένα είναι πρόβλημα... Επίσης το σήκωμα ποδιού είναι αντανακλαστικό το οποίο εκλύεται από μόνο του όταν μεγαλώσει? Μήπως τότε θα σταματήσει να κάνει πιπί στη μεση του δρόμου?

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Όχι έτσι ακριβώς.... Μπορεί να είμαστε σε πάρκο ή σε αλάνα και δεν λερώνει. Μυρίζει συνέχεια των άλλων ή διάφορα φυτά και παίζει. Μόλις φύγουμε περπατά στη μέση τ δρόμου (όχι συχνής κυκοφορίας εννοείται) και τα κάνει. Μπορεί πάλι να κάνει άκρη να μυρίζει διάφορα αλλά δεν θα τα κάνει στην άκρη. Μου φαίνεται σαν να συχαίνεται εκεί που κάνουν άλλοι! Από ποιά ηλικία θα θέλει να ''μαρκάει'' και αυτό?

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Γιατί δεν περπατάς στο πεζοδρόμιο? Έτσι δεν θα έχει άλλη επιλογή...

Όσο για το μαρκάρισμα, μην αγχώνεσαι, όταν είναι να το σηκώσει το πόδι, θα το σηκώσει. Άλλα σκυλιά το σηκώνουν στους 5 μήνες, άλλα στους 7, άλλα πάλι κοντά στον χρόνο.

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Σωστό και αυτό, απέφευγα όμως πεζοδρόμια γιατί ή δεν υπάρχουν ή έχει σκουπίδια και αυτός ότι βρίσκει το παίρνει στο στόμα... μια φορά που δεν τον πρόλαβα και πήρε ειναι βρωμομάντιλο με δαγκωσε όταν το έπαιρνα από στόμα.. αλλό θέμα αυτό αλλα τεσπά.

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
χαχα η πρώτη μου τα έκανε στην μέση του δρόμου. Πολλές φορές ερχόταν αυτοκίνητο κ την περίμενε να τελειώσει, ρόμπα με έκανε η γαιδούρα!
Αν στην βόλτα ήταν απασχολημένη με πολλές νέες μυρωδιές ή σκυλοπαρέα τότε μου τα έκανε στον δρόμο.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κι ο δικός μου,μέχρι να σηκώσει πόδι,σαν την κοπελίτσα στη μέση πήγαινε.Το βλαμμένο....Μετά όλα καλά...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μπορεις οταν τον βλεπεις και παει να καθησει για να τα κανει να τον τραβηξεις γρηγορα στην ακρη του δρομου(για να κοψει αρχικα την μεση του δρομου). Να επιμενεις με περισσοτερο χρονο και κινηση στη βολτα και οταν τα κανει εκει που θελεις τελικα να του λες μπραβο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Μην ανησυχείς η Λούση το κάνει ακόμα, δεν θα το κόψει ποτέ:D
Άπειρες φορές έχουν σταματήσει οδηγοί και περιμένουν να τελειώσει και μετά εμένα να τα μαζέψω, με κοιτούν με δολοφονικό ύφος και εγώ τους χαμογελώ..

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Ευχαριστώ ICE!!! Φυσικά και τα μαζεύω Vasbar... ετοιμάζω σακουλίτσα στην οποία βάζω και το κέρασμα... μόλις ''ξελαφρώσει'' ο Ρίκο δίνω το κέρασμα και μαζεύω τη ...δουλειά του.

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Ισως γιατι μυριζει τις μυρωδιες των αλλων ζωων και δεν νιωθει ακομη την αυτοπεποιθηση να τις επικαλυψει με τη δικη του και προτιμα τον δρομο που ειναι ενα καθαρο εδαφος..
Δοκιμασε να βαλεις πριν τον πας βολτα ενα ''παξιμαδι'' του σε ενα σημειο μεσα στο παρκο και μετα στην βολτα περασε τον απο εκει κοντα να το μυρισει μπας και λυθει..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97