Στείρωση σκυλιτσας Θεσσαλονίκη:βοήθεια για επιλογή κτηνιατρου

ElpidaMo

New Member
4 Μαϊου 2020
3
0
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα

Η σκυλιτσα μου τον Ιούνη θα γίνει 3 ετών.

Απ τον πρώτο της οίστρο και μέχρι και τον τελευταίο μέχρι στιγμής έκανε ψευδοκυησεις. Επομένως η στείρωση νομίζω είναι πλέον απαραίτητη κι ας προσπαθούσα να την αποφύγω τόσα χρόνια.

Ο κτηνίατρος που πηγαίνουμε φαίνεται γενικά έμπιστος αλλά επειδή είναι η πρώτη επέμβαση που πρόκειται να κάνει αγχώνομαι πολύ.. Ειδικά για τη φάση της νάρκωση που χω ακούσει πολλά.

Γνωρίζω πως κάθε επέμβαση μπορεί να έχει κινδύνους ανεξάρτητα απ τον γιατρό. Θα ήθελα όμως να κάνω την καλύτερη επιλογή γι αυτην.

Έναν κτηνίατρο να εμπνέει ασφάλεια, να ναι ήρεμος καλός με τα ζώα κι οχι κάνας ψυχρός, να μας κατευθύνει ως προς τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν προηγουμένως, να δείξει ενδιαφέρον για το ιστορικό του ζώου κτλ κτλ.

Δυτικη Θεσσαλονίκη θα ταν το ιδανικό αλλά και προς ανατολικά οκ αρκεί να είναι έμπιστος.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.220
Στα δυτικά ο Αγαθαγγελίδης (νομίζω Σταυρούπολη) έχει πολύ καλή φήμη αλλά δεν τον έχω επισκεφτεί ποτέ για να στον συστήσω. Και κάποιος άλλος στα δυτικά με καλή φήμη υπήρχε, ίσως κοντά στα Μετέωρα; Αλλά δε θυμάμαι, μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος.

ElpidaMo

New Member
4 Μαϊου 2020
3
0
Θεσσαλονίκη
Στα δυτικά ο Αγαθαγγελίδης (νομίζω Σταυρούπολη) έχει πολύ καλή φήμη αλλά δεν τον έχω επισκεφτεί ποτέ για να στον συστήσω. Και κάποιος άλλος στα δυτικά με καλή φήμη υπήρχε, ίσως κοντά στα Μετέωρα; Αλλά δε θυμάμαι, μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος.
Τον έχω ακουστά σαν όνομα είναι γνωστός στην περιοχή αλλά μέχρι εκεί οι πληροφορίες μου. Ευχαριστώ για τη γνώμη

stergiosliap

New Member
5 Μαϊου 2020
2
1
29
Εγω σου προτεινω τον Μαντζιο είναι στην Παπαναστασιου. Παρα πολυ καλος και φιλικος και τιμή χαμηλη θα ελεγα. Βοηθαει και σε φιλοζωικες.

• Like
Reactions: ElpidaMo

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αγαθαγγελίδης Κυριάκος
Ωραιοκάστρου 88, Σταυρούπολη
2310.666.318

Η στείρωση αν δεν απατώμαι κοστίζει γύρω στα 120€.

• Like

ElpidaMo

New Member
4 Μαϊου 2020
3
0
Θεσσαλονίκη
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Έχει εμπιστευτεί κάποιος/α το κατοικίδιο του για επέμβαση στο ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στη Σταυρούπολη;

Θα με βοηθούσε πολύ οποιαδήποτε πληροφορία.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.220
Μπα, εγώ όχι. Έχω πάει μια φορά για ακτινογραφία (καλή εντύπωση μου αφήσαν για το λίγο που συναγελαστήκαμε), για επέμβαση όμως δεν έχω ιδέα.

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι