Στείρωση (σε αρσενικό)

inmymemory

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
66
0
Anoixi
Σκέφτομαι να του κάνω έκτρωση καθότι είμαι full υπερ αυτής της άποψης απλώς έχω 2-3 ερωτησούλες:

1. Εάν δεν του κάνω έκτρωση και δεν δει χαρά στα σκέλια του ποτέ, μπορεί να παρουσίαζει προβλήματα συμπεριφοράς?

2. Εάν του κάνω έκτρωση θα επηρεαστεί η συμπεριφορά του? Θα είναι λιγότερο κινητικός (διότι τώρα είναι λες και έχει κατεβάσει καμιά 30αριά αμφιταμίνες)?

3. Εάν του κάνω έκτρωση θα είναι περισσότερο υπάκουος?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εκτρωση μη του κανεις... γιατι αν χρειαστει αυτο σημαινει οτι εχει γινει θαυμα!:p
Στειρωση στον αρσενικο για ποιο λογο να κανεις αν δεν υπαρχει προβλημα υγειας ή συμπεριφορας?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Είπα κι εγώ... τι έκτρωση σε αρσενικό :p

Στείρωση αρσενικού σκύλου - υπέρ και κατά

Για την υπακοή δεν γίνεται τίποτα χωρίς εκπαίδευση, όσο για τη συμπεριφορά μετά τη στείρωση εξαρτόνται πολλά από τον κάθε σκύλο ξεχωριστά. Ποιος είναι ο λόγος για τη στείρωση;

Last edited:

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
Εγω λεω να Τον αφησεις να γεννησει πρωτα μια φορα!!! :p

inmymemory

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
66
0
Anoixi
Είπα κι εγώ... τι έκτρωση σε αρσενικό :p

Στείρωση αρσενικού σκύλου - υπέρ και κατά

Μπας και ηρεμήσει καθόλου γιατί είναι σκέτος σαρδανάπαλος + το ότι μερικές φορές τον αφήνω ελεύθερο και βολτάρει στη γειτονιά (κοντά στο σπίτι). Μετά από διάβασμα όμως και το link που έβαλες μάλλον δεν θα γίνει στείρωση και θα πηγαίνει με λουράκι βόλτα

Για την υπακοή δεν γίνεται τίποτα χωρίς εκπαίδευση, όσο για τη συμπεριφορά μετά τη στείρωση εξαρτόνται πολλά από τον κάθε σκύλο ξεχωριστά. Ποιος είναι ο λόγος για τη στείρωση;

Για την υπακοή δεν γίνεται τίποτα χωρίς εκπαίδευση, όσο για τη συμπεριφορά μετά τη στείρωση εξαρτόνται πολλά από τον κάθε σκύλο ξεχωριστά. Ποιος είναι ο λόγος για τη στείρωση;[/QUOTE]

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Δεν μπορεί να αλλάξει ο τίτλος;; Εκπλήσομαι κάθε φορα που το βλέπω!
:D:D