Στείρωση θηλυκού σκύλου

Mporidou

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2021
48
36
26
Καλησπέρα έκανα μάγια πριν λίγες μέρες στείρωση συγκεκριμένα 5 μέρες.... Παρατήρησα χθες πως έχει λίγο πυον στην άκρη την έχω βάλει betadin για να μην μείνει έτσι... Τι μπορώ να κάνω ακόμη για να αποφύγουμε κάποια μόλυνση.... [παίρνω τον γιατρό της και δεν μ του σηκώνει προς το παρόν]

Belvigo

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2021
240
202
Προσπάθησε να βρεις τον κτηνίατρο σου. Το πυον δηλώνει μόλυνση. Θα σου πει τη αγωγή να της δώσεις. Εμένα παντός σε μολύνσεις ο κτηνιατρος μου έδινε την fucidin. Αλλά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

• Like
Reactions: GSD92

Mporidou

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2021
48
36
26
Προσπάθησε να βρεις τον κτηνίατρο σου. Το πυον δηλώνει μόλυνση. Θα σου πει τη αγωγή να της δώσεις. Εμένα παντός σε μολύνσεις ο κτηνιατρος μου έδινε την fucidin. Αλλά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
ΔΕΝ μ απαντάει Την βάζω betadin και παίρνει και την αντιβίωση της

Belvigo

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2021
240
202
Ίσως να μην άνοιξε ακόμα το κτηνιατρείο του. Περίμενε καμία ώρα ακόμα και ξαναπαρε, εκτός αν έχεις το κινητό του, οπότε τον παίρνεις εκεί. Αλλιώς θα πρέπει να απευθυνθείς σε καποιον άλλον. Το betadin καλά κάνεις και την βάζεις απλά πρέπει να μιλήσεις και με έναν γιατρό. Ίσως χρειαστεί να την ανοίξει και να την καθαρίσει. Αυτός θα σου πει.

• Like
Reactions: GSD92