Στείρωση ηλικιωμένου σκύλου

mellissani

New Member
13 Μαϊου 2021
2
0
52
Καλημέρα κι απο εμένα,είμαι νέο μέλος.Χρειάζομαι τις απόψεις σας,την εμπειρία σας. Ο σκύλος μου,κατα την τακτική του επίσκεψη στον κτηνίατρο,διαγνώστηκε με κακοήθεια οσχεου.Ειναι ηλικωμένος ,11,5 χρόνων. Χαρακτηρίστηκε ως άμεση ανάγκη το χειρουργείο. Εμπιστεύομαι απόλυτα την γιατρό του ως προς τη διάγνωση,φοβάμαι όμως,τρέμω στο ενδεχόμενο του να μην πάνε τα πράγματα καλά στη νάρκωση.Είναι γιορκ σαιρ,με στενωση τραχείας,χρονια πνευμονοπάθεια,μεγάλη καρδούλα..Καναμε ήδη τον προεγχειρητικό έλεγχο.
Οι αιματολογικές του καλες...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Με ποια μεθοδο θα τον ναρκωσει? Ο κτηνιατρος τι σου λεει?

mellissani

New Member
13 Μαϊου 2021
2
0
52
Δεν ξέρει ακόμα αν κάνει γενικη αναισθησία η τοπική μετά την προν αρκωση, μου ειπε

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.042
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Το δικό μου τον στείρωσα 12 ετών αλλά δεν είχε κάποιο άλλο θέμα υγείας.
Πώς διαγνώστηκε ότι είναι κακοήθεια;
Βασικά επιλέγεις το λιγότερο κακό... η κάθε εγχείρηση έχει το ρίσκο της ειδικά σε ηλικιωμένο σκύλο και ειδικά με άλλα θέματα υγείας...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δεν ξέρει ακόμα αν κάνει γενικη αναισθησία η τοπική μετά την προν αρκωση, μου ειπε
Δεν υπάρχει δυνατότητα για εισπνευστικη αναισθησια με αεριο μαλλον. Ξέρει όλο το ιστορικο του σκύλου ο κτηνιατρος φανταζομαι ε? Έιναι αυτος που τον παρακολουθει ? Εχει ξανακάνει ενέσιμη αναισθησία στο παρελθόν?