Σπιτάκι σκύλου

Basseta

Member
27 Δεκεμβρίου 2018
8
3
Καλησπέρα
Το μπασετ μου ζει μεσα στο σπιτι αλλα το καλοκαιρι θελω να το παρω στο εξοχικο και ψαχνω ενα σκυλοσπιτο.
Δεν νομιζω τα πλαστικα να βοηθουν και πολυ στην ζεστη και σκεφτομαι ενα ξυλινο.
Εχει κανενας σχετικη εμπειρια.?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Το καλοκαίρι ειδικά είναι πολύ επικίνδυνο να κοιμάται έξω λόγω της σκνίπας και του φόβου της λεϊσμανίασις. Η σκνίπα ενεργοποιείται απο το σούρουπο μέχρι την αυγή. Προσωπικά θα το απέφευγα ακόμη κι αν έβαζα στο σκύλο όλα τα μέτρα προστασίας, σιτρονέλες, κολάρα, αμπούλες κτλ. Φύλαγε τα ρούχα σου καλύτερα.

• Like
Reactions: Basseta

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
Καλησπέρα
Το μπασετ μου ζει μεσα στο σπιτι αλλα το καλοκαιρι θελω να το παρω στο εξοχικο και ψαχνω ενα σκυλοσπιτο.
Δεν νομιζω τα πλαστικα να βοηθουν και πολυ στην ζεστη και σκεφτομαι ενα ξυλινο.
Εχει κανενας σχετικη εμπειρια.?
Επειδη εχω σκυλο που ζει κυριως στην αυλη θα σου ελεγα απο εμπειρια οτι στο σπιτι του δεν μπαινει σχεδον ποτε...
Ποσο μαλλον τωρα το δικο σου που δεν το εχει μαθει κιολας, ισως δυσκολευτεις να μπει την πρωτη φορα...
Παρολα αυτα εξω του εχω ενα σπιτι ξυλινο το οποιο απο εξω εχει κ λαμαρινα.
Το καλοκαιρι ομως, κ σκετο ξυλο να ηταν θα προτειμαει να κοιμαται εξω απο αυτο, κοντα στην πορτα του σπιτιου η σε μπαλκονοπορτα.
Ο δικος μου θελει να μπει μεσα μονο οταν βρεχει, μπουμπουνιζει η εχει πολυ κρυο, κ εκεινο μονο το βραδυ, το πρωι μολις ξυπνησω κ με δει ζηταει εξω κατευθειαν...
Το καλοκαιρι ειναι μονίμως στο μπαλκονι(εχει προσβαση μπαλκονι αυλη), στο σπιτακι του ουτε για πλακα...
Οποτε κ εσυ σκεψου να το εχεις εξω τη μερα, οκ, κ επειτα το βραδυ αφου το θελει να μενει μεσα στο δικο σας σπιτι...

• Like
Reactions: Basseta