Σπιτάκι για γερμανικό ποιμενικό...

giorgos76

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
91
7
Καλησπέρα,
(δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα)...εχω ένα αρσενικό κουτάβι γερμανικο ποιμενικό 6 μηνών και θέλω να του πάρω ένα σπιτάκι για τον κήπο....βρήκα ένα σε διαστάσεις 86 μήκος, 62 φάρδος και 95 ύψος απο ebay...
είναι καλό στις διαστάσεις ή θα του πέσει μικρό ;;;....βέβαια όσο πιο πολλές διαστάσεις τόσο πιο ακριβό...
διάβασα ότι ο Γ.Π. φτάνει τα 65 cm ύψος και μήκος μεγαλύτερο κατά 10-17% του ύψους του οπότε είμαστε τσίμα τσίμα...
ποιά είναι η γνώμη σας ;;;

giorgos76

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
91
7
να τον βάλεις σπίτι μαζί σου που θα χωράει?
τον αγαπάω υπερβολικά αλλά δεν μπορώ να τον βάλω στο σπίτι...φοβάμαι μην μου κάνει ζημιές...και είναι και κάτι που δεν εξαρτάται μόνο απο μένα...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν μπορείς φτιάξε του ένα ευρύχωρο kennel(μεγάλο κλουβί) με πλέγμα, καλό πάτωμα και καλό σκέπαστρο!

Αν το κάνεις, να προσέξεις το kennel να είναι ορθογώνιου σχήματος!

Ο Γερμανικός Ποιμενικός θέλει ορθογώνιο kennel!

giorgos76

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
91
7
Αν μπορείς φτιάξε του ένα ευρύχωρο kennel(μεγάλο κλουβί) με πλέγμα, καλό πάτωμα και καλό σκέπαστρο!

Αν το κάνεις, να προσέξεις το kennel να είναι ορθογώνιου σχήματος!

Ο Γερμανικός Ποιμενικός θέλει ορθογώνιο kennel!
το είχα σκεφτεί απο την αρχή να το κάνω έτσι, αλλά τελικά κατέληξα στην λύση του ξύλινου σπιτιού...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Απο την στιγμή που δεν μπορείς κοίταξε το kennel που σου λένε γιατί είναι πιό άνετο,δεν ξέρω αλλά τα σκυλόσπιτα μου φαίνονται πολύ πρόχειρα και άβολα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
το είχα σκεφτεί απο την αρχή να το κάνω έτσι, αλλά τελικά κατέληξα στην λύση του ξύλινου σπιτιού...
Μπορεί να μην το έχεις μέσα στο σπίτι για δικούς σου λόγους και συγκρατήθηκα στο να μην εκφράσω την άποψη μου για την διαμονή του σκύλου στην αυλή αλλά τουλάχιστον φτιάξε αξιοπρεπείς συνθήκες διαμονής έξω!
Κρίμα είναι να μένει ο σκύλος σε ένα σπιτάκι μικρό χωρίς καμία προστασία από καιρικές συνθήκες, εξωγενείς παράγοντες και χωρίς την υποτυπώδη άνεση...

Παρεμπιπτόντως, υπογραφή σου μου άρεσε πολύ!Οξύμωρη για την συζήτηση μας, αλλά όπως το πάρει κανείς...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
Παρεμπιπτόντως, υπογραφή σου μου άρεσε πολύ!Οξύμωρη για την συζήτηση μας, αλλά όπως το πάρει κανείς...
Ξέρεις πόση ώρα το σκέφτομαι; :rolleyes:

giorgos76

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
91
7
Μπορεί να μην το έχεις μέσα στο σπίτι για δικούς σου λόγους και συγκρατήθηκα στο να μην εκφράσω την άποψη μου για την διαμονή του σκύλου στην αυλή αλλά τουλάχιστον φτιάξε αξιοπρεπείς συνθήκες διαμονής έξω!
Κρίμα είναι να μένει ο σκύλος σε ένα σπιτάκι μικρό χωρίς καμία προστασία από καιρικές συνθήκες, εξωγενείς παράγοντες και χωρίς την υποτυπώδη άνεση...

Στέλιο τις διαστάσεις που έδωσα για το σπιτάκι, τις βλέπεις καλές ή να προχωρήσω σε κάτι παραπάνω ;;;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Οι διαστάσεις που έδωσες είναι για έναν σύντομο ύπνο κάποιων ωρών!

Ο σκύλος που θα διαμένει έξω?Γενικά και αόριστα θα περιφέρεται στον κήπο?

Πως το έχεις σκεφτεί?

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Εμείς πήραμε το kenny 07 με διαστάσεις: Μήκος: 111.6 εκ.Πλάτος: 80 εκ.Ύψος: 80 εκ. γιατί θέλαμε να είναι άνετα ο σκύλος. Είναι 8 μηνών και ακόμα δεν ξέρουμε το τελικό του ύψος.

Μένει και κοιμάται μαζί μας στο διαμέρισμα και το σπιτάκι είναι στο μπαλκόνι για τις ώρες που λείπουμε στην δουλειά.

giorgos76

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
91
7
http://www.pet4u.gr/Product/4484/spiti_skyloy_pet_camelot_kennel

Το 2ο το βρηκα με περιπου τις ιδιες διαστασεις στο τζαμπο με 40 ευρω.
Ειναι υπερβολικα μικρο για ΓΠ ?
Το θελω για 2ο , προχειρο. Οταν θα πηγαινω για 1-2 μερες στο εξοχικο.
όχι είναι πολύ μικρά αυτά για Γ.Π. ειδικά για ενήλικο..μάλλον σαν crate μοιάζουν παρά για σπιτάκι...έστω και για πρόχειρο, κάτω απο 100 εκ. μήκος και 95 περίπου ύψος δεν ενδείκνυται..για τον δικό μου, αυτές οι διαστάσεις είναι λίγο μικρές και μετάνοιωσα που δεν έδωσα 40 ευρω παραπάνω για να πάρω σε μεγαλύτερες διαστάσεις > 110 εκ.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn