Σπίτι με μικρή αυλή

claus

Active Member
18 Απριλίου 2011
33
0
Γεια σας σκεφτομαι το καλοκαρι να αποκτησω ενα μικρο σκυλαλι (το πρωτο μου!!!) Γενικα εχω ψαχτει πολυ για το τι χρειαζετε κτλ .Ομως θα ηθελα την γνωμη σας...Ζω σε ενα μικρο νησι και πιο συγκεκριμενα σε ενα σπιτι με μικρη αυλη(30τ.μ(η αυλη)) .Εχω ομως ενα μεγαλο μπαλκονι(80τ.μ) , Εναν μετριο χωρο που ειναι οι σκαλες και πολλη τριγυρω χωρο για βολτα.Μπορω να αποκτησω σκυλο υπο αυτες τις συνθηκες?Ρωταω επειδη δεν θελω να νιωσει περιορισμενος... Τι λετε εσεις??

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν ο σκύλος βγαίνει για την καθημερινές του βόλτες να εκτονώνεται μπορεί να ζήσει και σε διαμέρισμα 50τμ.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Γεια σου, Καλως ηρθες!
Το σκυλι θα το εχεις στην αυλη?Αν οχι τοτε η αυλη δεν παιζει καποιο ιδιαιτερο ρολο...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εκτός από μικρή αυλή, μεγάλη βεράντα και μέτριο τριγύρω χώρο...εντός των...τοιχών τι γίνεται;
Γιατί ειδικά ένα μικρό σκυλάκι, δεν είναι για μόνιμο έξω.

claus

Active Member
18 Απριλίου 2011
33
0
ακομη δεν εχω αποιφασισει που θα το εχω

Εκτός από μικρή αυλή, μεγάλη βεράντα και μέτριο τριγύρω χώρο...εντός των...τοιχών τι γίνεται;
Γιατί ειδικά ένα μικρό σκυλάκι, δεν είναι για μόνιμο έξω.
εννοειτε οτι θα το εχω και μεσα ;)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Οταν λες μικρο σκυλακι, εχεις καποια συγκεκριμενη ρατσα στο μυαλο σου?
Αν και κανενα σκυλι, ειδικα μικροσωμο, δεν ειναι για να μενει μονιμα εξω, μερικες ρατσες δεν θα ανταπεξελθουν με τιποτα!

Μπορω να αποκτησω σκυλο υπο αυτες τις συνθηκες?Ρωταω επειδη δεν θελω να νιωσει περιορισμενος... Τι λετε εσεις??
Ο χωρος ειναι το λιγοτερο που πρεπει να σκεφτεις πριν αποκτησεις εναν σκυλο. Τα εξοδα, και η ευθυνη που απαιτηται, πρεπει να ερχονται πρωτα ως ερωτηματα και τελευταια ο χωρος...

claus

Active Member
18 Απριλίου 2011
33
0
Σκεφτομαι ή γκολντεν ριτριβερ ή λαμπραντορ δεν ξερω...

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
καλώς ήρθες...
με το καλό να αποκτήσεις το σκυλάκι που θέλεις μόνο να ξέρεις πως και τα γκόλντεν και τα λαμπραντόρ μικρά (σε μέγεθος) σκυλάκια δε τα λές...
όσο για το μέγεθος της αυλής/ βεράντας αυτό μην το σκέφτεσαι απο τώρα...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
το σκυλί δεν εκτονώνεται στο σπίτι....
το σπίτι είναι για μαμ και νάνι...άντε και για κανένα ήπιο παιχνίδι ή χουζούρι με μπαμπά/μαμά μας.....

πάρε ότι σκύλο θέλεις αλλά επέλεξε με κριτήριο τις ανάγκες του/σου και όχι τα τετραγωνικά της οικοδομής...:)

τα γκόλντεν και τα λάμπ θέλουν πολλές βόλτες και αρκετή άσκηση στην ύπαιθρο......
(παρεμπιπτόντως η άσκηση ωφελεί και τους ανθρώπους.....άρα με ένα σμπάρο -δυό τρυγόνια...):p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ολα τα σκυλια, πρεπει να εχουν την απαιτουμενη εκτονωση, για να ειναι ισορροπημενα και ευχαριστημενα. Ο βαθμος ποικιλει αναλογα με την φυλη και τις γενικοτερες συνθηκες καθως και τον καθε σκυλο ξεχωριστα.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Αυτα δεν ειναι μικρα σκυλακια... Ο δικος μου, μου βγηκε 45 κιλα.. Μια χαρα χωρο εχεις, εδω αντεχουν μεσα σε διαμερισμα με ελαχιστο χωρο. Για παιχνιδι ειναι οτι πρεπει και η αυλη και το μπαλκονι. Εννοειται ομως πως χρειαζεται κ τις βολτες του

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Επειδή είμαι με σκύλο 2 μήνες τώρα με αυλή λιγο ποιο μεγαλη από την δική σου 40τμ θα σου πω το προγραμμα μου
Αρχικά να σου πω ότι ο σκύλος κοιμαται το βράδυ μέσα σε ένα συρματινο κλουβί πτυσόμενο και ανοικτό από πάνω περίπου 2 τμ . Το πρωί πριν φύγω για δουλειά 6:15 με 6:45 έχει βόλτα στο πάρκο μετά 15 λεπτά παιχνιδι με τα παιδιά και από εκεινη την ώρα βρίσκεται στην αυλή μέχρι τις 5 το απόγευμα η αυλη έχει και χώμα σε ένα παρτέρι έχει το σπιτάκι του και φυσικά παιχνιδια και τροφή που έχει μπει από το πρωί και αντιστοιχή στο 30% της ημερήσιας ποσότητας το αλλο 30% το έχω δώσει στην βόλτα για να μαθουμε το έλα και το κρυφτό :) . Από το απόγευμα ο σκύλος είναι μέσα στο σπίτι για κανά 2ωρο μετά βόλτα και μετά στο κλουβί από της 9 το βραδυ . Σε περίπτωση που έχω να κάω βάρδια κολυμβητήριο βαγινουμε βόλτα με μπόλικο παιχνιδι και ξανά στην αυλή για 1-2 ωρες .

Να πω ότι αν και ο σκύλος είναι 4,5 μηνών έχουμε ξεκινησει εκπαιδευση αλλά είναι και ήρεμο σκυλή από την φύση της η λίζα μου

claus

Active Member
18 Απριλίου 2011
33
0
ψαχνω εναν σκυλο οχι πολλη μεγαλο φιλικο και παιχνιδιαρη

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
ψαχνω εναν σκυλο οχι πολλη μεγαλο φιλικο και παιχνιδιαρη
Συγνωμη αλλα με τα στοιχεια που μας δινει δεν μπορουμε να σου προτεινουμε τπτ αν δεν μας πει λιγα πραγματα για σενα !!!

claus

Active Member
18 Απριλίου 2011
33
0
χαχαχα δικιο εχεις ;) λοιπον εγω καθε μερα πηγαινω σχολειο αλλα θα ειναι η γιαγια μ σπιτι αρα δεν θα ειναι ολομοναχο... για βολτες μπορω να το πηγαινω το πρωι και το βραδυ επισης υπαρχουν κατι αλλα σκυλια στην γειτονια επομενως να ειναι φιλικο ... αν ξεχασα κατι θυμιστε μ του

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
χαχαχα δικιο εχεις ;) λοιπον εγω καθε μερα πηγαινω σχολειο αλλα θα ειναι η γιαγια μ σπιτι αρα δεν θα ειναι ολομοναχο... για βολτες μπορω να το πηγαινω το πρωι και το βραδυ επισης υπαρχουν κατι αλλα σκυλια στην γειτονια επομενως να ειναι φιλικο ... αν ξεχασα κατι θυμιστε μ του

Επειδη εδω βγαινουμε οφφ-τοπκ καλυτερα να ανοιξεις ενα αλλο θεμα που να γραφεις ακριβος τι θελεις κ τι κανεις στη ζωη σου για να σε βοηθησουν οι πιο εμπειροι!!
Διαβασε κ αυτο : http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?13435-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7...