Σούβλισαν σκύλο ζωντανό με 70 καλαμάκια!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Την Τετάρτη 2 Ιουνίου στην Αυλίδα της Κερατέας βρέθηκε ένα βασανισμένο θηλυκό σκυλάκι ράτσας κόκερ στο οποίο κάποιος ανώμαλος υπάνθρωπος είχε καρφώσει τουλάχιστον 70 ξύλινα καλαμάκια, από αυτά που οι χασάπηδες χρησιμοποιούν στα σουβλάκια.

Το σκυλί χειρουργήθηκε μεν αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για να σωθεί. Πέθανε εξαντλημένο μετά από μερικές μέρες.

Καθώς το δύστυχο το κοκεράκι έφερε μικροτσίπ εντοπίστηκε και ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος το είχε χάσει εδώ και δυο μήνες!

Άφωνος από την βαναυσότητα, που είχε υποστεί το ζώο του, ο ιδιοκτήτης του προσφέρει ως αμοιβή ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, σε όποιον γνωρίζει και του καταγγείλει τον εγκληματία, που σούβλισε στην κυριολεξία τον σκύλο του.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6951335800.

Πηγή: zougla.gr

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Πιστεύω, ολόψυχα, ότι (μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία - για όλους μας) σχεδόν όλα τα μέλη αυτού του forum θα έβρισκαν ευχαρίστως τη διαδικασία ώστε να διπλασίαζαν το τεράστιο ποσό του πονεμένου ιδιοκτήτη (που δεν μπορώ να διανοηθώ και να μετρήσω τον πόνο του), ώστε να ανακαλυφθεί το τέρας αυτό και να βλαστημήσει το γάλα της μάνας του...

Ωστε το άμοιρο αυτό σκυλάκι να γίνει τεράστιο "θέμα".

Να γίνει η αφορμή για ένα βήμα πιό πάνω στον "πολιτισμό" μας. Νομίζω ότι έχουμε πλέον φτάσει λίγο πιό κάτω από τον πάτο...
Φτάνει πιά!

Υ.Γ. Θα έλεγα ότι, αν κάποιος "ξέρει", πριν τον καταγγείλει, θα μπορούσε να μας ενημερώσει off-the-record...

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
πρόκειται για άλλο περιστατικό,εξίσου αποκρουστικό αλλά και εδώ δεν υπήρξε ούτε σύληψη αλλά ούτε και τιμωρία.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εύχομαι κάποιος να του κάνει τα ίδια και χειρότερα και να μην βρεθεί ψυχή να τον περιθάλψει.... Αεί στο @#$%^%^& :mad:έλεος. Johnk τα είπες όλα!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δυστυχώς είναι άπειρα τα περιστατικά...

Επιτέλους, όμως, πρέπει ΕΝΑ σκυλί να γίνει ΤΟ θέμα!!!
Και γι' αυτό το σκυλί, το τέρας πρέπει να γίνει Ο Δολοφόνος!!!

Η περίπτωση αυτή "βοηθάει" για τους λόγους που έχουν ήδη αναφερθεί...

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
η ταυτότητα τουλάχιστον αυτών των κακοποιητών αναγνωρίστηκε

http://www.elkosmos.gr/index.php?op...-11-20-09-01&catid=87:epikairotita&Itemid=277
Η συγκεκριμμενη ιστοσελιδα ''ψοφαει'' να δημοσιευει παραβατικες συμπεριφορες αλλοπαδων , τσιγγανων κλπ ...εγω δεν βλεπω καμμια ταυτοτητα να αναγνωριστηκε , ουτε καμμια συλληψη να εγινε. Το μονο που μαθαμε ειναι οτι προκειται για αθιγγανους .

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
πιθανόν το κοκεράκι είχε κλαπεί, δεν μπόρεσαν να το πουλήσουν και αυτή ήταν η "τιμωρία" του.

αντιγράφω απο φόρουμ κυνηγών.

Για άλλη μια φορά έπεσα μαζί με τον φίλο μου θύμα κλοπής σκύλου, για άλλη μία φορά δεν πήραν "προβληματικό" σκύλο από τον χώρο που τα έχουμε, για άλλη μιά φορά τα πήραν παραμονές έναρξης κυνηγίου, και για άλλη μια φορά τα είχα κλέψει ΓΥΦΤΟΙ, μόνο που αυτή τη φορά δεν έφτασαν οι απειλές και οι αστυνομίες χρειάστηκαν και λύτρα 100€,
Επειδή οι γύφτοι δεν έχουν κυνολογικές γνώσεις, και πολλές συμπτωσεις μαζεμένες, πιστεύω πιά ότι λειτουργεί κύκλωμα "συναδέλφων" που προωθεί τα κλεμμένα των γύφτων η ακόμα ότι οι κλοπες γινονται επί παραγγελία.
Αυτά τα γράφω για ξέρουν οι παθόντες που να ψαξουν, οι καταυλισμοί τους είναι στην Αγ. πολυκάρπου (εκεί τα βρήκαμε αυτή τη φορά) στη λαχαναγορά του Ρέντη (έχουν βρεθεί παλαιότερα) και στον Ασπροπυργό (μας είχε οδηγήσει γύφτος από το Ρέντη για να τα παρουμε). Α σε έμας τουλάχιστον έχουν προτιμήσεις σε poinder & drahthaar τα σεττερ μαλλον δεν τους ανοίγουν την όρεξη,
προσοχή στα σκυλιά σας

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Το διάβασα το μεσημέρι και αντρίχιασα.
Επειδή έχω Κόκερ δεν ξέρω εκείνη την ώρα τι με έπιασε και βγήκα έξω από την δουλειά μου να αναπνεύσω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα.
Εύχομαι τα χειρότερα σε αυτόν/ούς που το έκαναν.
Εύχομαι ολόψυχα την ίδια τιμωρία.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, ο ιδιοκτήτης να καταφέρει να τους εντοπίσει και επειδή ΔΕΝ υπάρχει κράτος, ΔΕΝ υπάρχει τιμωρία, να συμπεριφερθεί σε αυτον/ούς όπως ακριβώς τους αξίζει.

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
τα ταΐζετε ωμά τα σκυλιά μετά πάνε να σας φάνε και τα σκοτώνεται κιόλας e λοιπόν....

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Κι εγώ τώρα το είδα στο facebook......
Αν είναι δυνατόν! Δεν υπάρχουν λέξεις... τι να πεις? τι να σκεφτείς? και πως μπορούν να εκφραστούν συναισθήματα?
Ποιοι είναι τα ζώα τελικά? Και σκέφτομαι.... για να μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο με ένα σκυλάκι και με αυτόν τον τρόπο, τι θα τους εμπόδιζε να κάνουν κάτι σε έναν συνάνθρωπό μας?

http://prezatv.blogspot.com/2010/07/70.html

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Οχι απλα ανατριχιασα αλλα αρρωστησα. Ευχομαι αυτη τη φορα να βρεθει επιτελους ο ενοχος και να πληρωσει πολυ ακριβα.

Και απ'οτι διαβασα τωρα και εγω στο facebook ο ιδιοκτητης του σκυλιου επαθε τετοιο σοκ που βρισκεται στο νοσοκομειο σε κωματωδη κατασταση.

http://www.facebook.com/pages/Energ...stasia-ton-Adespoton-Zoon/165272310201?v=wall

Κατω κατω θα το βρειτε