Σκύλος φοιτητής

kwtsoulis

Member
9 Σεπτεμβρίου 2009
24
0
Kωλοτοπο
Σήμερα που πήγα για μάθημα το μεσημέρι στη σχολή,είδα ένα σκυλάκι να κάνει βόλτες εκεί γύρω..Όταν κατα τις 4 μπήκαμε να κάνουμε εργαστήριο,τσούπ εμφανίζεται ενα κεφαλάκι στην πόρτα..Επειδή έκανε κρύο και έβρεχε μόλις το είδα του έκανα νοημα να πλησιάσει..Και όντως ήρθε και κάθησε μέσα στην αίθουσα δίπλα μου.Ο καθηγητής όταν το έιδε μας είπε να μην το πειράξουμε κ μιας κ είχαμε 4 ωρες μάθημα να το αφήσουμε να καθήσει να ζεσταθει..Μερικά λεπτά μετά εμφανίζεται κ ένα ημίαιμο Γ.Π και καθόταν από τη μέσα πλευρά της πόρτας,κοιτώντας πρός τά έξω λές κ μας προστάτευε απο εισβολείς.!!Ο άλλος μικρός μόλις ανάψατον προτζέκτορα πήγε απέναντι κ έκατσε λες και παρακολούθούσε και αυτός την παρουσίαση:eek::eek:.Να μην τα πολυλογώ ο Γ.Π έφυγε μετα από μια ώρα,ενω το άλλο(δεν ξερω τι διασταύρωση είναι)έκατσε μέχρι το τέλος.Στο διάλειμα τους πήραμε κ συκοτροφή απο το απέναντι super market και τα ταίσαμε..
Ορίστε μερικές φώτο που πρόλαβα να βγάλω.

Attachments

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ωραίο σκυλάκι :) Αν εγκατασταθεί εκεί κοντά και το βλέπεις συχνά δε χάνεις τίποτα να κυκλοφορήσεις μια αγγελία μήπως και υιοθετηθεί από κανέναν! Τα μικρόσωμα συχνά υιοθετούνται πολύ εύκολα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ο καθηγητής όταν το έιδε μας είπε να μην το πειράξουμε κ μιας κ είχαμε 4 ωρες μάθημα να το αφήσουμε να καθήσει να ζεσταθει..
Μπράβο, εντύπωση μου έκανε!

Το ασπρο-μπεζ νομίζω μοιάζει πολύ με κοκονάκι?
Και το άλλο αν και δεν φαίνεται πολύ καλά πρέπει να είναι κουτάβι ακόμα.

Συμφωνώ με Chloe, αν έχουν μόνιμο στέκι ώστε να μπορείς να τα δείξεις σε ενδιαφερόμενους δεν χάνεις τίποτα να βάλεις αγγελίες. Το ένα μικρόσωμο και το άλλο κουτάβι, έχουν πιθανότητες.

Επίσης μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο Δήμο σας να μάθεις αν έχουν πρόγραμμα για τα αδέσποτα ώστε να αναλάβουν εμβόλια, στειρώσεις και ότι άλλο μπορεί να χρειάζονται. (Σε αυτή την περίπτωση, τα περιθάλπτουν/εμβολιάζουν και τα ξανααφήνουν εκεί που ήταν).

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Ειρήνη νομίζω ότι είναι γενικότερο φαινόμενο τα ημι-αδέσποτα σκυλόπουλα με... ανώτατη πανεπιστημιακή μόρφωση!
Και μεις έχουμε στη σχολή μας έναν κόπρο...αρχιτέκτονα, ο οποίος μάλιστα έχει και δικό του ράντζο με στρώμα κανονικά σε μία από τις αίθουσες και πάει και κοιμάται! Παρακολουθεί επίσης και μαθήματα μέσα στα σχεδιαστήρια. Γενικά περιφέρονται διάφορα ζωάκια και κανένας δε λέει κάτι, ευτυχώς.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εμείς είχαμε μια σκυλίτσα μέσα στο σχολείο. Έμενε κανονικά στο προαύλιο και τη φρόντιζε ο επιστάτης. Φρίντα τη λέγανε, και νομίζω τη βασανίζαμε αρκετά :-|
Αν και δυνατό σκυλί δεν είχε αγριέψει σε κανένα παιδάκι ποτέ.

kwtsoulis

Member
9 Σεπτεμβρίου 2009
24
0
Kωλοτοπο
Ναι άν τα ξαναδώ θα πάρω τηλ. το δήμο..

xotikouli:O καθηγητης μέχρι που είπε να μην κάνουμε την κλασσική φασαρία για να μην το ενοχλουμε..Οχι πώς το πείραξε βέβαια γιατί έλιωσε στον ύπνο..Σαν κοκονάκι είναι όντως.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
κρίμα οι ψυχές μου γμτ...

κοίτα να προσπαθησε να τους βρεις σπίτι ή ένα κατάλυμα για το χειμώνα τουλάχιστον, τα καημένα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog