Σκύλος υιοθέτησε γάτα

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη

Σκύλος υιοθέτησε γάτα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009, 14:43

Σίγουρα δεν είναι ένα και τόσο συνηθισμένο στιγμιότυπο αυτό που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο Ναύπλιο σήμερα, όμως, ο σκύλος και η γάτα αποδεικνύουν ότι τελικά δεν είναι εχθροί μεταξύ τους. Μοναδικός κίνδυνος για τα αδέσποτα ζώα είναι το ανθρώπινο είδος, που τα κακοποιεί, τα βασανίζει, τα εξοντώνει.

Τα περιστατικά κακοποίησης που δημοσιεύουμε σχεδόν καθημερινά είναι, δυστυχώς, πολλά.

Πηγή http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=89060&cid=17

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εσάς σας συγκινεί και σας κάνει χαρούμενους η δημοσίευση, εμένα πάλι με θλίβει και με στεναχωρεί γιατί μου δείχνει 2 αδέσποτα και κατατρεγμένα ζώα...:(:(

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
εκπλησεστε οταν βλεπετε σκυλο και γατα μαζι???:eek:ακουστε λοιπον κατι πολυ συγκινητικο...η σκυλιτσα μιας φιλης για καποιες ωρες της μερας την ειχαν πιασει να πηγαινει και να κρυβεται καπου στην αυλη...δεν εδωσαν σημασια...μετα απο λιγο ομως συνειδητοποιησαν οτι ενα απο τα γατακια που ειχα γεννησει η γατα τους ελειπε:eek::eek:..υποψιαστηκαν τοτε οτι κατι τρεχει με το σκυλι που κρυβεται και το γατακι που ελειπε...αλλα αυτο που αντικρησαν οταν πηγαν στην "κρυψωνα"του σκυλου δεν περνουσε απο το μυαλο τους...ειδαν λοιπον το σκυλακι τους να θηλαζει το γατι:eek::eek::eek::eek:...ο κτηνιατρος επιβαιβεωσε την πιθανοτητα να κατεβασει γαλα ο σκυλος χωρις να ειναι εγκυος!!!εγω παντως δεν το ειχα ξανακουσει αυτο:eek::eek:το σκυλακι μου θιμιζει την παπαδοπουλου να λεει "εγω ποτε θα γινω μανα??":D:D

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Κι εγώ ήξερα ένα μαλτέζ, τον Lover, που ζούσε σε ένα σπίτι με τριαντατόσες (ναι,ναι,ναι) γατούλες...λοιπόν, ο Λάβερ ήταν σούπερ γατομπέιμπισίτερ!Καθόταν και φύλαγε τα μωρά όταν έλειπαν οι μανάδες τους για βόλτα, έπαιζε μαζί τους-και με όλες τις γάτες-και άφηνε τα γατόνια να τον κάνουν ότι θέλουν, στην κυριολεξία!
΄Ασε που τα έγλυφε και τα σβέρκωνε για να τα γυρίσει στη φωλιά όταν κανένα τό σκαγε.
Καταπληκτικός σκύλος, έχει πεθάνει χρόνια τώρα!

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Και η Φίφη μας αν και στειρωμένη θήλαζε μία γατουλά και είναι απίστευτο θέαμα βγάλαμε και φώτο άλλα μας έκλεψαν την φωτογραφική :(

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο Snoopy...το κανίς της μαμάς μου, όπου εβρισκε νεογέννητα γατάκια...σβέρκωνε ένα και το έφερνε σπίτι..
Μία φορά έφερε όλοκληρη γένα ένα - ένα ...τα πήγε στο καλάθι του, κάθησε και αυτός μέσα και α΄ρχισε να τα καθαρίζει.
Η δε μαμά - γάτα...έπαθε φρίκη όταν επέστρεψε και είδε ότι έλειπαν τα μωρά, (ήταν μία αδέσποτη γατούλα η οποία είχε γεννήσει στο γκαράζ μας)...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μην εκπλήσσεστε καθόλου. Το Animal Planet είχε εκπομπή που έδειχνε ένα πιτ μπουλ που υιοθέτησε ένα τιγροειδές, δε θυμάμαι αν ήταν τιγράκι ή λεοπαρδαλάκι, το οποίο το βρήκανε κάπου μόνο του και πεταμένο, άθλιο και ελεεινό, οπότε το πήρανε σε ένα ειδικό καταφύγιο, του οποίου ο αρχικαταφυγιάς (νομίζω ήταν κτηνίατρος) ήταν ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ. Φυσικά το τιγροειδές έγινε σύντομα θηρίο και πέρασε το πιτ μπουλ στο μπόι, αλλά είχε πλάκα να τα βλέπεις. Και φυσικά ήταν και η φάση που ένας ηλικιωμένος ελέφαντας έπιασε φιλίες με ένα σκύλο και όταν αρρώστησε ο σκύλος μια φορά ερχόταν ο ελέφαντας στο νοσοκομείο του καταφυγίου να δει το σκύλο, οπότε του τον δείχνανε από το παράθυρο για να ικανοποιηθεί ότι είναι εντάξει.

Είναι μια γλύκα τα ζώα γενικά και φυσικά πάρα πολύ έξυπνα, πολύ περισσότερο απ' όσο δεχόμαστε εμείς οι άνθρωποι.