Σκύλος του αντίθετου φύλου από εμάς

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Λοιπον ειναι η πρωτη φορά που έχω σκυλο.Εχοντας ακουσει διαφορα περιστατικά ήθελα σκυλο αρσενικο για να υπάρχει αυτή η χημεια μεταξύ μας.Και οντως δεν έπεσα έξω. Ο Εκτορας ειναι "ερωτευμένος" μαζι μου και δεν κανω τιποτα για να το ανατρέψω. Μου αρέσει που πάει να με αγκαλιάσει ο άντρας μου και ζηλευει έστω αυτο το λιγο χωρις να φτάνει σε ακροτητες και προσπαθει να τον παρασυρει μακριά μου φέρνοντάς του τα παιχνιδια του ή που χώνει τη μουσουδα του και προσπαθει να μπει μεταξύ μας, (φυσικά δεν δαγκώνει). Μου αρέσει που με κοιτάζει στα μάτια και λιωνει με καπως διαφορετικό τροπο απο οτι κοιτάζει και λιωνει με τον άντρα μου. Μου αρέσει που με νιωθει και μαμά του και έρχεται σε μένα για "μαμαδιστικους" λογους πχ για υπερβολικά χάδια. Μου αρέσει που στην εφηβεια την επανάστασή του την κάνει μονο απέναντι στον άντρα μου αν και εμένα έχει για αρχηγο. Αλλο που δεν το βλέπει ο άντρας μου λογω εγωισμου, το βλέπουν ομως ολοι οι άλλοι :) Δεν έχω προβλημα με τα θηλυκά των φιλων μου, με λατρευουν και τα λατρευω .Απλά στο σπιτι και οταν με το καλό "φυγει" ο Έκτορας πάλι αρσενικο θα πάρω...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. Λοιπον ειναι η πρωτη φορά που έχω σκυλο...

2. ...Μου αρέσει που πάει να με αγκαλιάσει ο άντρας μου και ζηλευει έστω αυτο το λιγο χωρις να φτάνει σε ακροτητες... ή που χώνει τη μουσουδα του και προσπαθει να μπει μεταξύ μας, (φυσικά δεν δαγκώνει)...

3. ...Μου αρέσει που με νιωθει και μαμά του και έρχεται σε μένα για "μαμαδιστικους" λογους πχ για υπερβολικά χάδια.

4. ...Μου αρέσει που στην εφηβεια την επανάστασή του την κάνει μονο απέναντι στον άντρα μου αν και εμένα έχει για αρχηγο... Αλλο που δεν το βλέπει ο άντρας μου λογω εγωισμου, το βλέπουν ομως ολοι οι άλλοι :)

5. ...Απλά στο σπιτι και οταν με το καλό "φυγει" ο Έκτορας πάλι αρσενικο θα πάρω...
1. Σου εύχομαι να αποκτήσεις αρκετούς στη ζωή σου και να αγαπηθείς από πολλούς... είναι ευλογία!
Αλλά, έχω την αίσθηση ότι αυτά που περιγράφεις, τα κάνουν και τα θηλυκά (στη "μαμά" τους, εννοώ), ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό...

2. Αυτό μας το κάνει εμάς η θηλυκιά μας... και το έκανε από μικρούλα...
Δεν το κάνουν, όμως, καθόλου από ζήλεια... αντιλαμβάνονται ότι είναι "τρυφερή" (και, ίσως, με μερικά ηχητικά εφέ, όπως τα "ματς - μουτς" - σαν παιχνίδι) στιγμή και θέλουν να την μοιραστούν με ενθουσιασμό...

Ο "αρσενικός" μας, αδιαφορεί παντελώς, σε παρόμοιες στιγμές!
Γιατί του έχουμε υποδείξει εμείς να αδιαφορεί... προσέχουμε για να έχουμε!;)

3. Ετσι νιώθουν τα σκυλιά: "οικογένεια", με μαμά και μπαμπά... και, σαφώς, είναι πιο τρυφερά με τη μαμά... αρσενικά και θηλυκά!
Αλλά, πρόσεξε με τα υπερβολικά χάδια: Κατά 99%, στη μητέρα φύση, οι ακόλουθοι πάνε στον αρχηγό για να τον χαϊδολογήσουν και να τον κανακέψουν... και όχι το αντίστροφο...

4. Αυτό γίνεται, γιατί βλέπει εσένα σαν αρχηγό (μήπως και ο άντρας σου σε βλέπει - κατά βάθος - έτσι?:D)... και αμφισβητεί τον άντρα σου, μήπως και τον "προσπεράσει" στα πλαίσια της κοινωνικής αναρρίχησης...
Το κάνουν τόσο τα αρσενικά, όσο και τα θηλυκά... στους "υπαρχηγούς", ανεξαρτήτως φύλου...

5. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...:):cool:

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Βρε παιδι μου άσε με να νομιζω οτι Εκτορας ειναι "ερωτευμένος" μαζι μου (πως λέμε ασε τον τρελλο στην τρέλλα του) και ανήκει στα σκυλια όπως μου έλεγε μια συνάδελφος που του φιλου της η σκυλα δεν ήθελε καν η φιλη μου να τον πλησιάζει και χάλαγε τον κοσμο.... Καλά δεν μου αρέσουν αυτά τα ακραία και δεν τα κάνει, αλλά βλέπω εγώ κάτι σημάδια.Γιατι κάθε φορά που αγκαλιαζομαστε πάει μονο στη πλευρά του άντρα μου και ενοχλει και τον καβαλάει?Λες μονο επειδη θέλει να τον παρακάμψει? Μπορει και εγώ να ειμαι "ερωτευμένη" με τον σκυλο μου και να θέλω ανταποκριση...
Αν και εγώ και μακαριζω και κακαριζω ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΑΔΙΑ!!!

(αυτο για τον άντρα μου μου άρεσε, ευγε!!!:))

Last edited:

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Να σου ζήσει να περνάτε καλα και οι τρεις σας .
Ευχαριστώ οντως τον λατρευουμε και οι δυο μας και μας αγαπάει και αυτος. Και εσυ να περνάς καλά με chow σου.