Σκύλος στο σπίτι (για πρώτη φορά)

MMT

Member
16 Αυγούστου 2011
14
0
Καλησπέρα
Μόλις ανακάλυψα το forum και έχει πολύ
ενδιαφέρον για κάποιον που θέλει να παρει κουταβάκι για πρώτη φορά. Εχω δύο παιδιά 4-6
και σκέφτομαι να πάρω ένα Beagle. Καλή ή όχι η
επιλογή? Απο που είναι καλύτερα να το αγοράσει κανείς?
Ευχαριστώ

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλώς ήρθες!!!!!!!!:)
Μια χαρά είναι και τα beagleάκια αρκεί να είναι απο σωστό εκτροφέα!!!!
Ποτέ δεν παίρνουμε κουτάβι απο pet shop ή απο αγγελίες ιδιωτών!!!!
Για αρχή διάβασε αυτά!!!

Αποκτώ κουτάβι ή μελλοντικό πρόβλημα;
Πώς διαλέγω εκτροφέα;
Είμαι έτοιμος να υιοθετήσω ζώο;
Διαλέγοντας φυλή
PET- SHOPS - PUPPY MILLS

Αν έχεις κατασταλάξει σε αυτή τη φυλή δεν έχει παρά να κάνεις ένα τηλέφωνο στον ΚΟΕ (210 8145165)
και να σου στείλει την λίστα με τα εκτροφεία και τις γέννες!!!;)

Τα παιδάκια σου είναι αρκετά μικρά!!Να σου ζήσουν!!!!
Οποιασδήποτε φυλής σκυλάκι επιλέξεις θα πρέπει πρώτα να τα μάθεις να συμπεριφέροντε σε αυτό με τον ανάλογο πάντα σεβασμό!!!!:)

Last edited:

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Καλως ηρθες μαζι με τα παιδακια σου και να σου ζησουν!!!
γενικα να ξερεις πως το peagle ειναι και κυνιγοσκυλακι οποτε θα θελει πολυ δουλεια με το τραβιγμα γιατι αυτες τις φυλες τις οδηγει η μυτη τους και οχι τα ματια. επεισης γαυγιζουν μαζι με ουρλιασμα(να το πω και χαριτομενο) αρκετα ειδηκα οταν εχουν βρει κατι. :p και με παιδια ειναι πολυ καλος και πιστος συντροφως με βαση αυτα που εχω διαβασει εκπαιδευεται και ευκολα οποτε αν ασχολιθειτε μαζι του θα εχεται ενα αξιαγαπητο φιλαρακι.

pkostas

Member
16 Αυγούστου 2011
22
0
(Όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι μακρια από petshop). Τα beagle είναι εξαιρετικά χαρούμενα και παχνιδιάρικα σκυλιά που τα πάνε υπέροχα με τα παιδιά, αλλα θέλουν αρκετή υπομονή στην εκπαίδευση τους και υπεραρκετό(πολυ πάνω του μέσου όρου) παιχνίδι/ άσκηση/ βόλτες (γιατί αλλιώς θα ανακαλύψεις πολύ σύντομα το όμορφο κλαψούρισμα τους και τις ζημιές παντού). Πάντα δεμένος στην βόλτα (γιατί εύκολα θα την κοπανήσει μόλις η μύτη του εντοπίσει μια ενδιαφέρουσα μυρωδιά) και πολυ καλό φραχτη αν εχεις κήπο.

anastasishellas

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
69
0
Αθήνα
Λοιπον και εγω πριν 3 χρονια αγωρασα μπιγκλ απο πετσοπ(δυστηχως). Οταν ηταν μικρη την ειχαμε μεσα στο σπιτι για μισο χρονο οσπου λογω ζωηραδας και ακαθαρσιων την μετακοκομισαμε στην ταρατσα :( . Με λιγα λογια ειναι ΠΟΛΥ ζωηρα σκυλακια και επισης πολυ λεμαργα.
Εγω σου προτεινω μπιγκλ αλλα να του κανεις εκπαιδευση για βασικη υπακοη οσο ειναι μικρο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Λοιπον και εγω πριν 3 χρονια αγωρασα μπιγκλ απο πετσοπ(δυστηχως). Οταν ηταν μικρη την ειχαμε μεσα στο σπιτι για μισο χρονο οσπου λογω ζωηραδας και ακαθαρσιων την μετακοκομισαμε στην ταρατσα :( . Με λιγα λογια ειναι ΠΟΛΥ ζωηρα σκυλακια και επισης πολυ λεμαργα.
Εγω σου προτεινω μπιγκλ αλλα να του κανεις εκπαιδευση για βασικη υπακοη οσο ειναι μικρο.
Πριν το πάρετε δεν είχατε ψάξει για την φυλή;Ζωηρά είναι ούτως ή άλλως είτε από εκτροφείο ή από οπουδήποτε, κυνηγόσκυλα είναι. Το ότι λέρωνε μέσα είναι επειδή δεν την μάθατε ποτέ να τα κάνει έξω προφανώς. Και αφού ζει στην ταράτσα γιατί δεν κοιτάτε να της βρείτε μια οικογένεια που θα την έχει μέσα στο σπίτι. Εσύ σαν νέο παιδί θεωρείς την ζωή της στη ταράτσα ιδανική;

anastasishellas

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
69
0
Αθήνα
το βραδυ στην ταρατσα.την ημερα ως το απογευμα την εχω μεσα. Εγω παντως οταν μεγαλοσω και θα εχω δικο μου σπιτι θα το εχω μεσα το επομενο μου σκυλακι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Τι να σου πω, βρε Αναστάση;
Δεν ξέρω και την ηλικία σου, για να σου απαντήσω αρμοδίως.
Δεν μας λες την δ/νσή σου, να κάνουμε μια ωραιότατη καταγγελία, μιας και τα σκυλιά είναι παράνομα πάνω στην ταράτσα, να γλυτώσουν κι αυτά κι εσείς;

anastasishellas

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
69
0
Αθήνα
Δεν ξέρω και την ηλικία σου, για να σου απαντήσω αρμοδίως.
Δεν μας λες την δ/νσή σου, να κάνουμε μια ωραιότατη καταγγελία, μιας και τα σκυλιά είναι παράνομα πάνω στην ταράτσα, να γλυτώσουν κι αυτά κι εσείς;
:O τι θες να πεις? πλακα κανεις?

anastasishellas

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
69
0
Αθήνα
μιας και τα σκυλιά είναι παράνομα πάνω στην ταράτσα, να γλυτώσουν κι αυτά κι εσείς;
τι ενοωεις ειναι παρανομα? απαγορευεται να εχεις το σκυλι σου στην ταρατσα/κηπο?

anastasishellas

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
69
0
Αθήνα
Βάση νόμου, ναι απαγορεύεται.
δηλαδη υπαρχει νομος που να λεει οτι απαγορευεται το σκυλι να ειναι στην ταρατσα ή στον κυπο.?
και τα ξυλινα σπιτακια τι τα πουλανε? για μεσα στο σπιτι?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Στον κήπο δεν απαγορευεται. Στην ταράτσα όμως ναι.
Τα ξύλινα σπιτάκια τα πουλάνε για τον κήπο. Τα υφασμάτινα είναι για το σπίτι :)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Σε κήπο μονοκατοικίας επιτρέπεται, σε πολυκατοικίας απαγορεύεται.
Στην ταράτσα απαγορεύεται είτε σου ανήκει το οικόδημα είτε όχι.

anastasishellas

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
69
0
Αθήνα
ειναι πολυ μεγαλος χωρος ομως και εχει και ενα δωματιο που μπαινει οποτε θελει τον χειμωνα και εχει και μεγαλη σκεπη για το καλοκαιρι...
δεν βασανιζεται το σκυλακι..ισα ισα που εχει και παρεα.