Καλησπέρα! Είμαι καινούριο μέλος, φοιτητής και εχω αποφασισει να υιοθετήσω σκύλο. Γενικά δεν σκοπεύω να προχωρήσω άμεσα,περιμένω να τελειώσει και όλη αυτή η ιστορία με τον ιό, θελω να πάρω τον χρόνο μου για να ενημερωθώ πλήρως και οσο περισσότερο μπορω σε όλα τα θέματα(εκπαίδευση,υγεία, κλπ κλπ). Το μεγαλύτερο θέμα μου αυτή την στιγμή είναι οτι δεν γνωρίζω ακριβώς τι δικαιώματα εχει η σπιτονοικοκυρά μου (νοικιάζω προφανώς) και αφετέρου εγώ, όσον αφορά την διαμονή του σκύλου στο σπίτι(στην πολυκατοικία υπάρχουν κατοικίδια οπότε οι υπόλοιποι ένοικοι δεν έχουν τέτοια θέματα γενικά).
1)Αν στο συμβόλαιο δεν αναφέρει κάτι για κατοικίδια, μπορω να έχω τον σκύλο σπίτι χωρίς να της πέφτει λόγος;
2)Αν το 1 ισχύει, έχει το δικαίωμα να αλλάξει το συμβόλαιο μετά την λήξη του, οπότε να με πετάξει εξω;
Γενικά αν έχετε και μπορείτε να μοιραστείτε τέτοιου είδους εμπειρίες, γιατι γενικά δεν έχω βρει πολλά πράγματα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
1)Αν στο συμβόλαιο δεν αναφέρει κάτι για κατοικίδια, μπορω να έχω τον σκύλο σπίτι χωρίς να της πέφτει λόγος;
2)Αν το 1 ισχύει, έχει το δικαίωμα να αλλάξει το συμβόλαιο μετά την λήξη του, οπότε να με πετάξει εξω;
Γενικά αν έχετε και μπορείτε να μοιραστείτε τέτοιου είδους εμπειρίες, γιατι γενικά δεν έχω βρει πολλά πράγματα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.