Προσωπικά δν έχω προβλήματα ύπνου.. Εγώ και η Λάρα κοιμόμαστε μαζί απο όταν ήταν 2 μηνών,στο ίδιο κρεβάτι,ο καθένας την μεριά του,χωρίς προβλήματα ιδιαίτερα.. ( αν εξαιρέσεις οτι μεχρι να πάω τουαλέτα επιστρέφω και την βρίσκω στο μαξιλάρι μου και σκεπασμένη... ) μολις πω "στην θέση σου" έφυγε για την γωνία της.
Είμια πολύ πιο ήρεμος να την έχω στο κρεβάτι μου τα βράδια,και σιγουρα είναι πολυ ευτυχισμένη και η ίδια. Αν θα έχω παρέα στο δωμάτιο,και πάλι θα πάει στην ακρούλα της και θα καθίσει ήσυχη,αλλιώς θα βγεί απο το δωμάτιο,θα γκρινιάξει 1-2 λεπτά και τέλος,στην κουβέρτα της.
το μόνο πρόβλημα,είναι οι τρίχες,που πρέπει να αλλάζεις καθε 3 μέρες σεντόνια,ειδιά το καλοκαίρι.
Προτιμώ να πλένω,παρά να βλέπω άδειο το κρεβάτι..
Φυσικά έχουν υπάρξει και κάποιες φορές που ενα 50 κιλο πλάσμα είχε πλακώσει τα πόδια μου και ένιωθα παράλυτος όταν ξύπνησα.. Αλλα αυτά συμβαίνουν!
Όσο για τον χαρακτήρα.. Εμένα προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ ο ύπνος με το σκυλί,γιατί έχουμε υπερβολικά καλή σχέση,με αποτέλεσμα να με κοιτάζει στα μάτια και να κάνει κάθε είδους εκπαιδευση πολυ πιο ευκολη.