Σκύλος και πισίνα!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Χαιρετω τα μελη και ζητω τη βοηθεια σας...

Ειχαμε ενα μικρο μικρο ατυχηματακι το πρωι...
Επαιζαν τα μικρα μας μεταξυ τους διπλα στην πισινα πριν προλαβω να παω κοντα σπρωχνονται και πεφτει ο ραμον μεσα (στη βαθεια πλευρα) χωρις να πανικοβληθω αφου τον ειδα να κολυμπαει παω στα ρηχα και αρχιζω να τον φωναζω για να μαθει και μονος του απο που βγαινουμε γιατι απο γυρω γυρω δεν γινοταν να σκαρφαλωσει.
Αν και λιγο σαστισμενος(περισσοτερο σαστισσε η μικρη που τον ειδε) με τα πολλα ηρθε και βγηκε!
Η ερωτηση μου ειναι η εξης απο εκεινη τη στιγμη δεν ξανα πλησιαζε στο χωρο της πισινας κανενα απο τα 2 (προσπαθησα με λχουδιες κλπ αλλα δεν καταφερα πολλα πραγματα). Πως μπορω να τα βοηθησω να μην φοβουνται και γιατι οχι να μπαινουν και μεσα??? Εαν δεν υπαρχει περιπτωση να τους δημιουργηθει καποιο προβλημα π.χ δερματικο για το οποιο δεν γνωριζω...:confused:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Πριν γράψω οτιδήποτε άλλο να ξέρεις ότι σε ζηλεύω θανατηφόρα που έχεις πισίνα :D:D:D

Κατ' αρχήν άσε να περάσουν λίγες ημέρες να ηρεμήσει και ο σκύλος και εσύ να μη φαίνεσαι νευρική κι επιτακτική όταν τον καλείς. Δε μου έχει τύχει κάτι ανάλογο, αλλά επειδή αν συνέβαινε κάτι τέτοιο μόνο με το μαυρόσκυλο θα μπορούσε να μου συμβεί απλά θα καθόμουν με τον πωπώ στο χείλος της πισίνας στη ρηχή πλευρά και τα πόδια μέσα στο νερό και θα τη φώναζα κοντά μου, θα ερχόταν, θα τη χάιδευα και με ήπια παρακίνηση θα προσπαθούσα να μπούμε μαζί στο νερό και να κάτσουμε όσο θέλει εκείνη. Ενδεχομένως είναι λάθος αυτό που προτείνω, αλλά εγώ αυτό θα έκανα.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Χαχαχα :)

Ναι κ εγω καπως ετσι το σκεφτομαι! Νευρικη δεν ειμαι καθολου δεν υπαρχει κανενας λογος αλλωστε δν φοβαμαι κατι! Απλα θελω να μπορουμε να παιζουμε και ολοι μαζι στη πισινα! ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.252
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97