Σκύλος και Κρύο - θέλω κριτικές

Tatsplat

Member
30 Αυγούστου 2011
15
0
Χέι ντουντς

έγραψα ένα άρθρο στο blog μου και το μοιράζομαι και εδώ γιατί βρήκα λίγα σχετικά posts.

Δέχομαι διορθώσεις, προσθέσεις και οτιδήποτε άλλο (τσιζμπεργκερς).

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
μπορείς να επιλέξεις κάποια τροφή με περισσότερες
πρωτείνες αφού πρώτα συμβουλευτείς τον κτηνίατρο σου
Πιστευω πως αν τρεφετε με ξηρα τροφη εκτος απο το ποσοστο της πρωτεινης θα πρεπει να ανεβασουμε σε υψηλοτερα επιπεδα και τα ποσοστα του λιπους ,μιας και δημιουργουν ενα στρωμα προστασιας τους.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Πολύ ωραίο άρθρο και πολύ χρήσιμο. Aυτό που με βρίσκει κάπως αντίθετη, είναι αυτό:

Αν λοιπόν έχεις έναν πολύ νεαρό η πολύ γέρικο σκύλο καλύτερα να τον βγάζεις έξω μόνο για να κάνει τις ανάγκες του η αν γίνεται να του μάθεις να κατουράει μέσα στο σπίτι σε συγκεκριμένο σημείο στρωμένο με εφημερίδες.
Εκτός βέβαια και αν μιλάμε για κουτάβι κάτω των 4-5 μηνών ή για γέρικο σκύλο που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Θα ήταν καλύτερο να τα προστατεύσουμε με κάποιο μπουφάν, παρά να τα κρατήσουμε έναν ολόκληρο χειμώνα μέσα.

Φιλικά πάντα! :)

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Εγώ το βρήκα ψάχνωντας πληροφορίες μέσω google! Δεν είχα δει ότι το δημοσίευσες κ εδω.. Πολύ καλό μου έλυσε τις απορίες μου ;)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Πολύ ωραίο άρθρο και πολύ χρήσιμο. Aυτό που με βρίσκει κάπως αντίθετη, είναι αυτό:

Εκτός βέβαια και αν μιλάμε για κουτάβι κάτω των 4-5 μηνών ή για γέρικο σκύλο που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Θα ήταν καλύτερο να τα προστατεύσουμε με κάποιο μπουφάν, παρά να τα κρατήσουμε έναν ολόκληρο χειμώνα μέσα.

Φιλικά πάντα! :)
Προφανως μιλαει για μερες με ψοφοκρυο και οχι για καθημερινη βαση.

Tatsplat

Member
30 Αυγούστου 2011
15
0
Να 'στε καλά!

Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις, θα προσθέσω μερικά πράματα στο άρθρο μόλις βρω ευκαιρία

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ