Μου ήρθε mail που θα διαβάσετε.
Δεν μου αρέσει το εκβιαστικό της υπόθεσης, εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω και τέλος, αλλά το βάζω εδώ μήπως κάποιος μπορεί να το φιλοξενήσει.
Δεν μου αρέσει το εκβιαστικό της υπόθεσης, εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω και τέλος, αλλά το βάζω εδώ μήπως κάποιος μπορεί να το φιλοξενήσει.
Ο συγκεκριμένος κουταβος ειναι 6 μηνων και βρισκεται δεμενος απο μια μπουλντοζα στην ακρη του δρόμου. Δεν εχει οπυτε φαγητο ουτε νερο. Τον ανακάλυψα τα Χριστουγεννα τις ημερες που έβρεχε συνεχομενα. Καθοταν πανω στις λασπες κουλουριασμενος να τρέμει ολόκληρος κάτω απο την βροχή.
Αν δεν βρεθει φιλοξενια να μπορεί καποιος να τον αναλάβει μεχρι και αν υιοθετηθει δυστυχως θα μεινει εκει. Ο καιρός αυριο χαλαει και το ζωντανό εχει μπροστα του εναν ολόκληρο χειμωνα να ειναι δεμενο και να μην μπορει να προφυλαχτει απο τις καιρικες συνθηκες,
Η γειτονια ξερει σε ποιον ανηκει αλλα δεν μιλανε.. Είναι όλοι Ρωσσοπόντιοι. Δεν θελω να εμπλακω μαζι τους γιατι εχω ζωα να φροντιζω. Του εβαλα κουβα με νερο και τον πεταξαν. Εγω πλεον αδυνατω να προσφερω το οτιδηποτε. Δεν υπαρχει περιπτωση να το παρω και να το βαλω σε πανσιον. Το μόνο που μπορω να κανω ειναι βοηθησω με την τροφη, τα εμβολια κλπ για οσο καιρο φιλοξενηθει.
Ή μένει όλον τον χειμώνα εκει αλυσοδεμένο μεσα στη βροχη και το κρυο να περιμενει ποτε θα βρεξει για να πιει νερο και να τρεμει σταζοντας στη βροχη ή βρίσεκται καποιος (εθελοντης, σωματείο, ομάδα) να το φιλοξενήσει μεχρι να υιοθετηθει.
Η αλήθεια αν και πικρή, είναι αυτη.
Οποιος μπορει να βοηθησει ας επικοινωνησει μαζι μου
Τηλ 6976510568
PC310029.JPG
688K View