Σκύλος δεμένος σε μπουλντόζα..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Μου ήρθε mail που θα διαβάσετε.
Δεν μου αρέσει το εκβιαστικό της υπόθεσης, εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω και τέλος, αλλά το βάζω εδώ μήπως κάποιος μπορεί να το φιλοξενήσει.
Ο συγκεκριμένος κουταβος ειναι 6 μηνων και βρισκεται δεμενος απο μια μπουλντοζα στην ακρη του δρόμου. Δεν εχει οπυτε φαγητο ουτε νερο. Τον ανακάλυψα τα Χριστουγεννα τις ημερες που έβρεχε συνεχομενα. Καθοταν πανω στις λασπες κουλουριασμενος να τρέμει ολόκληρος κάτω απο την βροχή.

Αν δεν βρεθει φιλοξενια να μπορεί καποιος να τον αναλάβει μεχρι και αν υιοθετηθει δυστυχως θα μεινει εκει. Ο καιρός αυριο χαλαει και το ζωντανό εχει μπροστα του εναν ολόκληρο χειμωνα να ειναι δεμενο και να μην μπορει να προφυλαχτει απο τις καιρικες συνθηκες,

Η γειτονια ξερει σε ποιον ανηκει αλλα δεν μιλανε.. Είναι όλοι Ρωσσοπόντιοι. Δεν θελω να εμπλακω μαζι τους γιατι εχω ζωα να φροντιζω. Του εβαλα κουβα με νερο και τον πεταξαν. Εγω πλεον αδυνατω να προσφερω το οτιδηποτε. Δεν υπαρχει περιπτωση να το παρω και να το βαλω σε πανσιον. Το μόνο που μπορω να κανω ειναι βοηθησω με την τροφη, τα εμβολια κλπ για οσο καιρο φιλοξενηθει.

Ή μένει όλον τον χειμώνα εκει αλυσοδεμένο μεσα στη βροχη και το κρυο να περιμενει ποτε θα βρεξει για να πιει νερο και να τρεμει σταζοντας στη βροχη ή βρίσεκται καποιος (εθελοντης, σωματείο, ομάδα) να το φιλοξενήσει μεχρι να υιοθετηθει.

Η αλήθεια αν και πικρή, είναι αυτη.

Οποιος μπορει να βοηθησει ας επικοινωνησει μαζι μου

Τηλ 6976510568
moro.JPG
694K View Share Download
moro1.JPG
754K View Share Download
moro2.JPG
642K View Share Download
moro3.JPG
641K View Share Download
moro4.JPG
644K View Share Download
PC310029.JPG
688K View

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
ωραία και τώρα τι περίμενουμε?καμία φιλοζωική ώστε να πάνε πολλά άτομα να το πάρουν μην γίνει κάποιος καυγάς με τον χαζό που έχει βάλει εκεί το σκυλάκι.

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Δε γινονται αυτά...σε ποια περιοχή είναι;;; δεν υπάρχει κάποια φιλοζωική να ειδοποιηθεί εκεί κοντά...;;;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Δε γινονται αυτά...σε ποια περιοχή είναι;;; δεν υπάρχει κάποια φιλοζωική να ειδοποιηθεί εκεί κοντά...;;;
Δεν έχει ενδιαφερθεί καμία φιλοζωική μου είπε η κοπέλα που έστειλε το email. Επιπλέον φοβάται ότι αν κάνει καταγγελία θα έχει επίπτωση στα αδέσποτα που φροντίζει γιατί θα μάθουν ποιός το έκανε. Οι γνωστοί λόγοι που δεν καταγγέλει κάποιος..

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Ξέρω κοπέλα από φιλοζωική που βρήκε σκυλάκι 3 μηνών κυνηγόσκυλο σε παρόμοια κατάσταση με το παραπάνω κι μάλιστα ο συγκεκριμένος δεν επέτρεπε να το πλησιάσουν κι να το φροντίσουν κι να το χαιδέψουν γιατί το ήθελε μόνο για κυνήγι...η κοπέλα με πίεση κατάφερε να το πάρει και καλά για να του κάνει αυτή τα απαραίτητα εμβόλια κι εξετάσεις τσάμπα μέσω της φιλοζωικής...έχει φτάσει 8 μηνών κι ο τύπος δεν ενδιαφέρθηκε ούτε μία φορά τι έγινε το σκυλί του...κι φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση η κοπέλα να το πάει πίσω...Μήπως να κινηθεί κάποιος έτσι...δε ξέρουμε ακριβή περιοχή;;;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Γι αυτό ζητάει φιλοξενία. Γιατί έχει τέσσερα σκυλιά δικά της και για να το πάρει από εκεί πρέπει πρώτα να έχει εξασφαλίσει κάπου να το πάει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Moυ έστειλε νέο mail η κοπέλα για να μου πει ότι όλα εντάξει με τον σκύλο και να αποσύρω την αγγελία. Της ζήτησα λεπτομέρειες για να ενημερώσω κι εσάς, και μόλις μου πει θα το γράψω εδώ για να κλειδωθεί το θέμα. :)